פורסם 2009 ביולי 2116 שנים כן, עכשיו פחות כי עכשיו חופש אז אין צורך להעתיק מהלוח ( ). דרך אגב, זה נשמע כאילו התייחסת רק לאנשים עם משקפי קריאה.
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים אני שם משקפיים רק שאני מסתכל על משהו מרחוק, איפה שאני צריך להתאמץ ככדי לראות. למלש אם אני יושב בסוף ואני לא רואה מה כתוב על הלוח, או כשאני רואה טלויזיה מרחוק דברים כאלה...LOL , מה זה הניתוח הזה, משהו מסובך? אם יש לי קוצר ראייה, אפשר לתקן את זה?
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים לא למרות שיש לי 1- באחת העיניים.יום אחד אני אצטרך להרכיב משקפיים או עדשות או לעשות ניתוח כנראה.
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים אגב ראייה מה זה המספרים האלו שנותנים בבדיקות עיינים? איך אני יודע מה טוב ומה רע, מה הכי גבוה והכי נמוך? קיבלתי משהו על 1 צד ימין 0.5 צד שמאל ???
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים אני שם משקפיים רק שאני מסתכל על משהו מרחוק, איפה שאני צריך להתאמץ ככדי לראות. למלש אם אני יושב בסוף ואני לא רואה מה כתוב על הלוח, או כשאני רואה טלויזיה מרחוק דברים כאלה...LOL , מה זה הניתוח הזה, משהו מסובך? אם יש לי קוצר ראייה, אפשר לתקן את זה?לא מסובך בכללאבל אני לא יודע מה זה יכול או לא יכול לתקן
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים כואב? יש איזה תופעות לוואי?ולמה אתה עשית ניתוח, היה לך קוצר ראייה או הפוך? או משהו אחר בכלל?
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים יש שני סוגי ניתוחיםאחד טיפה כואב אחרי ולוקח משהו כמו חודש עד שאתה רואה מושלם (מה שאני עשיתי)השני אחרי יום יומיים סיימתהיה לי צילנדר גבוהה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.