פורסם 2009 ביולי 2116 שנים שלום לכולם לפני שבועיים הזמנתי כמה פריטים מאייבי,והכל נשלח לי דרך חברת USPS.. האם יש איזה דרך לבדוק מה עם החבילה ? הבנתי שיש שיטה לבדוק דרך האתר שלהם.. מישהו מכיר ? תודה ~
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים שלום לכולם לפני שבועיים הזמנתי כמה פריטים מאייבי,והכל נשלח לי דרך חברת USPS.. האם יש איזה דרך לבדוק מה עם החבילה ? הבנתי שיש שיטה לבדוק דרך האתר שלהם.. מישהו מכיר ? תודה ~ זה תלוי במי ששולח לך את החבילה , אם הוא שילם על משלוח שיש לו tracking number אז באתר של USPS אתה יכול להכניס את המספר ולבדוק איפה היא. תבדוק עם המוכר יש מעקב על החבילה ואם יש שיתן לך את המספר.
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר Xtazy-Mike,תודה רבה.עוד שאלה קטנה..אם אני מזמין חבילה מתחת ל 50 דולר,יגבו ממני עוד בסניף הדואר ? או שאני יקבל אותה בלי מע"מ וכו'... ? אם כן,אז מה שווה לקנות מאיביי ?..תודה
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים Xtazy-Mike,תודה רבה.עוד שאלה קטנה..אם אני מזמין חבילה מתחת ל 50 דולר,יגבו ממני עוד בסניף הדואר ? או שאני יקבל אותה בלי מע"מ וכו'... ? אם כן,אז מה שווה לקנות מאיביי ?..תודהמתחת ל50 דולר החבילה פתורה ממכס , לרוב לא מבקשים עוד תשלום (אני לא נתקלתי) .
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר Xtazy-Mike,לרוב זה מגיע אליך הביתה עם שליח,או שזה מגיע לדואר באיזור ?
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים Xtazy-Mike,לרוב זה מגיע אליך הביתה עם שליח,או שזה מגיע לדואר באיזור ?חבילות קטנות מאוד (מעטפות) יכולות להגיע הביתה עם הדוור , לרוב הן מגיעות לסניף הדואר הקרוב לביתך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.