עבור לתוכן

האם אני אידיוט או שאני פשוט מיוחד?

Featured Replies

פורסם

אותי מטריד שיש לך דובי

אבל מעבר לזה - מיוחד אתה לא, אידיוט גם לא ממש, הרבה מדברים אל החיות שלהם לדוגמא.

מה שכן הייתי ממליץ לך זה למצוא מישהו חי לדבר איתו (ולא אליו) כי זה לא הכי בריא.

אתה מסכים איתי, שיש הבדל בין חיה (כלב, חתול) לבין בובת דובי?

לענייננו. כמו שאמרו כאן, אוליי זה לא נראה הכי נורמאלי. אבל תעשה מה שטוב לך, כל עוד זה לא פוגע באף אחד. אם אתה עושה את זה בגלל שאתה בודד, אוליי עדיף להתקשר לאיזה חבר או לשוחח על זה עם פסיכולוג. יש גם קווי מצוקה (ער"ן וכד') שאתה יכול להתקשר אליהם ולפרוק.

• תגובות 63
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עד כיתה ז' היתי ישן עם מלא בובות במיטה! והיום כולם בארון ואני מידי פעם מוציא אותם לאיורור להיזכר.

לכל אחד יש דרך שלו, אל תדאג

פורסם

אפשר לדעת למה כלכך הרבה אנשים מגיבים ברצינות להודעה שבלי שבריר של ספק נכתבה ע"י טרול בשביל לספק את המכסה היומי של טמטום שהוא צריך להוציא החוצה בשביל לא להתפוצץ מעודף פיגור??

פורסם

לשם הסרת הספק, אין כל קשר ביני לבין הדובי המדובר.

חיכיתי לזה.

זה היה שווה את זה, תודה.

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת למה כלכך הרבה אנשים מגיבים ברצינות להודעה שבלי שבריר של ספק נכתבה ע"י טרול בשביל לספק את המכסה היומי של טמטום שהוא צריך להוציא החוצה בשביל לא להתפוצץ מעודף פיגור??

זה עד כדי כך מוזר לדבר עם בובה שזה פשוט לא אמין בעינייך?

פורסם

עברתי על ההודעות של המשתמש הזה, נראה נורמטיבי. למרות שאי אפשר לדעת לכל אחד לפעמים יש נטייה לטרוליזם.

פורסם

אני עד כיתה ז' היתי ישן עם מלא בובות במיטה! והיום כולם בארון ואני מידי פעם מוציא אותם לאיורור להיזכר.

לכל אחד יש דרך שלו, אל תדאג

לא עדיף במקום להוציא אותם מהארון, פשוט להיכנס לארון, וכשאתה מסיים לצאת מהארון?

פורסם

לעיתים קרובות, כשאני חוזר הביתה בשעת לילה מאוחרת, ואני לבדי, השקט והבדידות גורמים לי לעשות דברים מוזרים.

כאשר אני צמא למגע אנושי, ואין לי עם מי לפרוק זאת, אני פונה אל...הדובי שלי. אומנם זו רק בובה אך בשבילי זה המון.

אני מספר לו על היום שלי, המחשבות שלי וכל הדברים שאנשים נורמליים שיש להם חברים מספרים.

בשבילי זה מספיק, אך ברור לי שישנם אנשים שיתייגו זאת כ''חריג'' או ''מטומטם על כל התחת'', אבל Fuck it.

במילא אף אחד פה לא מכיר אותי אז אין לי בעיה שתגידו את דעתכם על ההרגל הזה.

אנושי מאד. טבעי מאד. רק מטומטם יתייג אותך כמטומטם. עדיין לא בוגר ולא כל כך מתוחכם אולי, אבל לא מטומטם.

אחת הסיבות הפסיכולוגיות שהאדם המציא לעצמו חבר דמיוני וקרא לו אלוהים.

הבעיה היא באלו שבטוחים שאלוהים (או הדובי, לצורך אנושי זה) עונה להם בחזרה באופן אישי.

פורסם

הבעיה היא באלו שבטוחים שאלוהים (או הדובי, לצורך אנושי זה) עונה להם בחזרה באופן אישי.

אני משתדל לענות לרוב הפונים אלי באופן אישי, אבל מה לעשות שהשרות של ביפר הוא לא מה שהוא היה פעם...

פורסם

האמת שהשיטה שפותח הדיון אימץ די טובה, יש כאלו שמזמינים זונה (לא, לא לסקס, רק לדבר) בשביל הדברים האלה ומשלמים בכל פעם מחיר מלא, לא שאכפת לה בכלל אבל לפחות נראה שהיא מקשיבה. (לא מנסיון, כן? :smile1: כשאני צריך לפרוק, הכל בד"כ יוצא החוצה אחרי 2-3 בקבוקים של יין).

אנושי מאד. טבעי מאד. רק מטומטם יתייג אותך כמטומטם. עדיין לא בוגר ולא כל כך מתוחכם אולי, אבל לא מטומטם.

אחת הסיבות הפסיכולוגיות שהאדם המציא לעצמו חבר דמיוני וקרא לו אלוהים.

הקטע שהבחור פה לא חושב שהדובי כל-יכול, אז זה נקודת זכות לטובתו לעומת הדתיים

פורסם

הקטע שהבחור פה לא חושב שהדובי כל-יכול.

Blasphemy! Alert the Secret police - seek him out and drag his sorry ass to the re-indoctrination camp immediately!

פורסם

תנסה להכיר מישהי כתחליף לדובי..

תנסה להכיר מישהו כתחליף לדובי..

אל תספר יותר מידי סודות לדובי,בכל זאת דובי...

תשתדל לא להפוך את זה להרגל,כי עם הזמן אתה תתחיל לפתח מערכת יחסים קשה עם הדובי ועם האני שלך..

תשתדל לעשות חיים,לצאת ולשכוח מהדובי הדפוק.

שא ברכה !

פורסם

זה שפתח אתה התרד ,כן אתה מיוחד ,ולא במובן הכי נחמד ,אבל יש משהוא שגם טוב בעיניין הזה ,אתה צמא למשהוא שאני לא יכול לסבול ,וזה ההקשבה של ההורים .

תיראה אני (ועוד המון אנשים) מיתעצבנים כאשר בניי המשפחה שועלים איך עבר אליהם היום וכל שאר הקוצי מוצי ,אתה לעומת זות צריך את זה .

זה מצב נחמד ,זה אומר שיש לך יצר אנושי בפנים שזה סבבה ,אתה פשוט נפלתה על חרא הורים .

פורסם

שים זין על כל העולם, אם בא לך לשתף, תשתף, ומי שאומר לך שאתה טרול יכול לקפוץ עד השמיים. הבנאדם פה הביא דיון רציני, מי שלא מתאים לו שיסתום פשוט, דוגרי...

פורסם
זה שפתח אתה התרד ,כן אתה מיוחד ,ולא במובן הכי נחמד ,אבל יש משהוא שגם טוב בעיניין הזה ,אתה צמא למשהוא שאני לא יכול לסבול ,וזה ההקשבה של ההורים .

תיראה אני (ועוד המון אנשים) מיתעצבנים כאשר בניי המשפחה שועלים איך עבר אליהם היום וכל שאר הקוצי מוצי ,אתה לעומת זות צריך את זה .

זה מצב נחמד ,זה אומר שיש לך יצר אנושי בפנים שזה סבבה ,אתה פשוט נפלתה על חרא הורים .

מניין לך לדעת שזה נובע מיחס בגיל קטן ??? מה קשור הורים ? תרשום שהוא נפל על חרא נקבה וזהו..

אני רואה שאתה פסיכולוג גרוע שמעלה תאוריות לא נעימות.תחסוך מעצמך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים