פורסם 2009 ביולי 2116 שנים לעיתים קרובות, כשאני חוזר הביתה בשעת לילה מאוחרת, ואני לבדי, השקט והבדידות גורמים לי לעשות דברים מוזרים.כאשר אני צמא למגע אנושי, ואין לי עם מי לפרוק זאת, אני פונה אל...הדובי שלי. אומנם זו רק בובה אך בשבילי זה המון.אני מספר לו על היום שלי, המחשבות שלי וכל הדברים שאנשים נורמליים שיש להם חברים מספרים.בשבילי זה מספיק, אך ברור לי שישנם אנשים שיתייגו זאת כ''חריג'' או ''מטומטם על כל התחת'', אבל Fuck it.במילא אף אחד פה לא מכיר אותי אז אין לי בעיה שתגידו את דעתכם על ההרגל הזה.
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר אתה מיוחד ו " חריג " אבל זה לא לרעתך.יש לך קשר לחיל האוויר ?אין לי קשר לחיל האוויר.מה, לטייסים יש הרגלים משונים?
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים לעיתים קרובות, כשאני חוזר הביתה בשעת לילה מאוחרת, ואני לבדי, השקט והבדידות גורמים לי לעשות דברים מוזרים.כאשר אני צמא למגע אנושי, ואין לי עם מי לפרוק זאת, אני פונה אל...הדובי שלי. אומנם זו רק בובה אך בשבילי זה המון.אני מספר לו על היום שלי, המחשבות שלי וכל הדברים שאנשים נורמליים שיש להם חברים מספרים.בשבילי זה מספיק, אך ברור לי שישנם אנשים שיתייגו זאת כ''חריג'' או ''מטומטם על כל התחת'', אבל Fuck it.במילא אף אחד פה לא מכיר אותי אז אין לי בעיה שתגידו את דעתכם על ההרגל הזה."דאגה בלב באיש , ישיחנה" משלי יב' כה' אמרו חז"ל " ישיחנה לאחרים " כלומר ידבר על זה עם חברים .....זה תרופה עתיקה לפרוק עצבים ומתחים ...אבל אין לך עם מי אז אתה מדבר עם הדובי ......אז עדיף שתדבר כבר עם השם היתברך , "שיפכי ליבך כמים לפני השם "
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים אתה אידיוט, אבל לא בגלל שאתה עושה את זה, אלא בגלל שאתה חולק את זה.תעשה מה שאתה רוצה, אל תחשבן לאף אחד.
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים אל תקשיב לאף אחד לכול אחד יש את הדרך שלו לפרוק רגשות/עצבים/מתחים להיות שונה מאחרים זה לא פשע אלא ברכה יש אנשים שמעדיפים לדבר על זה עם הקרובים אליהם יש אנשים שעולים על מגדל שעון עם עוזי ויורים באנשים יש אנשים שמכסחים את הכרית בעצבים כדי לפרוק את העצבים/לרכך אותה [אני באמת שונא כרית קשיחה] ולי יש דרך משלי לעשות את הדברים האלה
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים אותי מטריד שיש לך דוביאבל מעבר לזה - מיוחד אתה לא, אידיוט גם לא ממש, הרבה מדברים אל החיות שלהם לדוגמא.מה שכן הייתי ממליץ לך זה למצוא מישהו חי לדבר איתו (ולא אליו) כי זה לא הכי בריא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.