עבור לתוכן

החוויות שלכם מעבודה בחנות מחשבים

Featured Replies

פורסם

אני הולך לראיון עבודה בחנות מחשבים (לא משנה איפה כמה למה)... לעבודה כטכנאי.

מעניין אותי לשמוע פה אנשים שעבודה בתחום - איך העבודה הייתה ? כמה שעות ביום ? שכר ? קידום כלשהו ? האם התעסקתם במכירות או רק בעבודה במעבדה ? נהנתם/סבלתם/היה שווה ? וכו' וכו' וכו'...

בגדול, השתחררתי לפני ארבעה חודשים... אני מחפש עבודה כטכנאי כי זה נראה לי עדיף כרגע ויותר מעניין מבתי מלון/מלצרות/קייטרינג/תחנות דלק/אבטחה וגם יש לי רקע פחות או יותר לעבודה הזאת אז החיבור נראה לי טבעי, ההתלבטות שלי היא אם זה בכלל כדאי ? זה נותן איזה רקע חיובי לעבודות עתידיות ? זה קידם אתכם באיזשהו מובן ?

אני עם המון התלבטויות כרגע מה לעשות, מצד אחד אני צריך כסף, מצד שני אני צריך גם לשלב לימודים... ובנוסף אני לא יודע אם כדאי להתחייב כרגע למסגרת של עבודה כל כך מקובעת מבחינת שעות...

בקיצוווווור - מה אתם אומרים חבר'ה ? :silly:

פורסם

מעניין אותי לשמוע פה אנשים שעבודה בתחום - איך העבודה הייתה ? כמה שעות ביום ? שכר ? קידום כלשהו ? האם התעסקתם במכירות או רק בעבודה במעבדה ?

אף אחד לא יוכל לענות לך כי בכל חנות העבודה היא אחרת ככה שקודם כל תראה את חוזה העבודה שיהיה לך ומה שכתוב בו כך יהיה. יהיה כתוב שתהיה מוכר, תהיה מוכר ואם לא אז תהיה כולבויניק, ותעשה הכל.

אני מכיר חנויות בהם העובדים עובדים כל אחד בתפקידו (מוכר\טכנאי\מחסנאי) וחנויות בהן עושים סבבים לפעמים ומשנים תפקידים או שכל אחד עושה את כל העבודות ע"פ הלחץ.

השכר בדר"כ זעום ונע בין מינימום ל-6,7 אלף וזה תמורת הרבה שעות. טכנאים בדר"כ מרוויחים יותר ממוכרים כי נגיד טכנאי עושה 30 לשעה ומוכר יעשה 20 אבל ירוויח יותר מאחוזי מכירות או בונוסים אם מכר בסכום מסויים.

לסיכום, כל הנ"ל עדיין לא משנה כי בכל חנות זה אחרת כולל השכר.

פורסם

קודם כל, בן כמה אתה?

פורסם

עבדתי בתור טכנאי מעבדה + מכירות בחנות שכונתית.

משכורת לא משהו, אבל לומדים הרבה, הבעיה העיקרית היא ההתמודדות עם הלקוח הישראלי שחושב שהכל מגיע לו ובחינם.

אבל בסה"כ העבודה היתה די סבבה כי החברה האחרים שעבדו איתי שם גם היו אחלה.

השעות בגדול היו 9:00-18:00 עם הפסקה בצהריים אבל היתה לי גמישות לצאת מוקדם בימים בהם הייתי צריך.

פורסם

אם אפשר להתערב -

יש איזה קורס שצריך לעבור כדי לקבל תעודה או משהו בסגנון?

אם כן,כמה עולה לעשות את הקורס + איפה עושים?

תודה מראש לעונים.

פורסם

על איזה קורס ותעודה אתה מדבר ?

פורסם

תעודה של טכנאי מוסמך..

או שכל אחד יכול יום אחד לקום ולהחליט שהוא טכנאי?

פורסם

בנאדם, טכנאי מעבדה הוא כמו מוסכניק. יש מקצועיים ויש בררה.

אין שום מוסד אקדמאי שמחלק תעודות לטכנאי מחשביים. ולא, ג'ון ברייס לא הופכים אנשים לטכנאי מחשבים מקצועיים.

פורסם

דווקא יש לזה איזה קורס, A+ או משהו כזה.

זה כמובן לא יהפוך דבילים לטכנאים מקצועיים, אבל אני מניח שזאת התחלה למישהו שיש לו קצת רקע, ורוצה להיות קצת יותר מוסמך + תעודה כלשהיא שהוא יוכל להציג למעסיקים..

פורסם

זה מה שהתכוונתי..

הרי לא הגיוני שמעסיק ייקח מישהו ללא שום אחריות למה שהוא יודע/לא יודע..

פורסם

אם החנות יודעת מה היא עושה ישאלו אותך כמה שאלות נחמדות שיראו את ההבנה שלך בנושא או אפילו יבקשו ממך לעשות X בשביל להדגים את הידע שלך בנושא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים