עבור לתוכן

אלימות כנגד שוטרים, למה לא כמו באמריקה ??

Featured Replies

פורסם

יש טייזרים בניסוי במשטרה כרגע והבנתי שמאוד מרוצים מהם.

• תגובות 32
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חבל שהוויזה להודו היא רק חצי שנה... :-[

פורסם

אתם לא מתייחסים לוידאו!

לפי דעתי צריכים לסקול את המג"בניקים האלה, כוסאמק הבנאדם המסכן לא עושה כלום, לא מתנגד, וככה מתנהגים אליו? כוס ראבק המדינה הזאת והצבא המזדיין הזה.... ינעל העולם!!! מה זה אמור להיות ?!?!?!!?!? איך אף אחד פה לא מזדעזע מהתמונות הללו????? זה פשוט הורג אותי...................

צריכים להעמיד לדין את כל מי שהיה קשור לזה!!!! בני זונות!!!!!!!

פורסם

עבר מזמן אני לא מזדעזע מכזה דבר, זו המציאות, זה שצריך לשנות אותה זה משהו אחר... (לא, לא עם טייזרים)

פורסם
  • מחבר

חבל שהוויזה להודו היא רק חצי שנה... :-[

כן כי זכוית האדם/אזרח / חופש הפרט וכו בהודו הרבה יותר טובים מבישראל

וכי עדיף שוטרים הודים שיפרקו אותך מכות כי אין לך מושג מה הם אומרים, תהנה :cool2:

אתם לא מתייחסים לוידאו!

לפי דעתי צריכים לסקול את המג"בניקים האלה, כוסאמק הבנאדם המסכן לא עושה כלום, לא מתנגד, וככה מתנהגים אליו? כוס ראבק המדינה הזאת והצבא המזדיין הזה.... ינעל העולם!!! מה זה אמור להיות ?!?!?!!?!? איך אף אחד פה לא מזדעזע מהתמונות הללו????? זה פשוט הורג אותי...................

צריכים להעמיד לדין את כל מי שהיה קשור לזה!!!! בני זונות!!!!!!!

אני כבר התיחסתי לווידאו, הבחור התנגד למעצר מגיעה לו, אני מאוד מקווה שישפטו אותו גם על התנגדות למעצר.

פורסם

כן כי זכוית האדם/אזרח / חופש הפרט וכו בהודו הרבה יותר טובים מבישראל

וכי עדיף שוטרים הודים שיפרקו אותך מכות כי אין לך מושג מה הם אומרים, תהנה :cool2:

אתה חיי בסרט קשה...

פורסם

א. זה לא קטלני והאפקט של זה עובר תוך כמה דקות.

With over 180 deaths in recent years among suspects subdued with stun guns, the government is taking a closer look into their use.

אני לא רואה מה הופרך לחלוטין

::) ::) ::) ::) ::) ::)

ועוד משהו שלא נגרם ישירות משימוש בנשק אבל עדיין שווה אזכור

Taser-hit man burst into flames

http://news.bbc.co.uk/2/hi/8161026.stm

פורסם

בשורה התחתונה - לשוטרים בארה"ב אכן יש יותר סמכות להפעיל אלימות כשצריך, אבל זה בא יחד עם מנגנון יעיל לטיפול בתלונות הציבור על הפעלת אלימות שלא צריך. במילים אחרות, מח"ש אבל עם שיניים. ברגע שאני אדע שהשוטר שבא לתת לי דו"ח יאבד את עבודתו אם יחליט שבא לו לסטור לי כי הוא לא אוהב את השם שלי או המוצא שלי, או לשלוף אקדח על חבורת ילדים שמשחקים כדורסל ועושים רעש סתם בשביל להפחיד אותם (קרה לחברים שלי לפני כמה שנים טובות...) - אז ורק אז אני אתמוך בהרחבת הסמכויות כאמור.

יחד עם זאת, קשה להתעלם מכך שהשוטרים בארץ לא זוכים לגיבוי גם כשהם מפעילים אלימות כשבאמת צריך, כמו אותו שוטר שעומד לדין על ירי למוות בעבריין שניסה לדרוס אותו, וזה משהו שבהחלט צריך להשתנות ללא קשר לפסקה הקודמת.

פורסם
  • מחבר

::) ::) ::) ::) ::) ::)

כן לרוב זה עוזר לקרוא עד הסוף ולבחון את הנותנים שאתה זורק לא בצורה שיטחית.

...

[br]פורסם בתאריך: 23.07.2009 בשעה 17:48:20

בשורה התחתונה - לשוטרים בארה"ב אכן יש יותר סמכות להפעיל אלימות כשצריך, אבל זה בא יחד עם מנגנון יעיל לטיפול בתלונות הציבור על הפעלת אלימות שלא צריך. במילים אחרות, מח"ש אבל עם שיניים. ברגע שאני אדע שהשוטר שבא לתת לי דו"ח יאבד את עבודתו אם יחליט שבא לו לסטור לי כי הוא לא אוהב את השם שלי או המוצא שלי, או לשלוף אקדח על חבורת ילדים שמשחקים כדורסל ועושים רעש סתם בשביל להפחיד אותם (קרה לחברים שלי לפני כמה שנים טובות...) - אז ורק אז אני אתמוך בהרחבת הסמכויות כאמור.

יחד עם זאת, קשה להתעלם מכך שהשוטרים בארץ לא זוכים לגיבוי גם כשהם מפעילים אלימות כשבאמת צריך, כמו אותו שוטר שעומד לדין על ירי למוות בעבריין שניסה לדרוס אותו, וזה משהו שבהחלט צריך להשתנות ללא קשר לפסקה הקודמת.

לא צריך מח"ש צריך שוטרים איכותים, אבל לדעתי זה פשוט צביעות לשמה להתלונן על השוטרים שלנו, כי זה כמו להתלונן למה ערבים ועובדים זרים עובדים בבניה ולא ישראלים בזמן שאתה בחיים לא היית מסכים לעבוד במתנאים שלהם, אז השוטרים הבדיוק באיכות שאנחנו משלמים עליה.

פורסם

בוא אני אסכם לך אתה זה, למה לא כמו באמריקה? כי פה לא אמריקה, הבנת ברוך?

פורסם
  • מחבר

אני מת על השיטה שלך כבר כמה דיונים שאתה מתחיל ביש אנשים שלא רואים את מה שמול העניים שלהם

בעיקר מוסיף הערות צדדיות מתוחכמות בזמן שאחרים כמו העצלן ואיגור מביאים טיעונים, מנמקים... ואז מפנק במשפט מחץ

דרך אגב אם לא שמת לב אז ישראל כבר רכשה כמות די גדולה של הציוד הנ"ל וזה כבר נמצא בניסוי שטח.

פורסם

זה כבר כמה דיונים שאני נפגש עם האישיות הפשיסטית שלך ומה לעשות שיש קונפליקט, אני חושב שאתה לא מנסה לבין

אלה מתווכח לשם הוויכוח למרות שמראים לך שאתה טועה, אתה באמת צריך שאני גם אראה לך?

אתה מזכיר לי חבר שלי, הוא אוהב להרגיז, זה עושה לו טוב שאחרים מתרגזים, כמו סרטנים, עד שאיזה אחד עלה על סלע

וכמעט מחוץ למים בא אחר ומושך אותו למטה...

פורסם
  • מחבר

אם תציג איזה שהוא קונפליקט יהיה על מה לדבר... בינתיים היחידים שהציגו איזה שהוא מידע

זה איגור, הביא מידע נכון לגבי מקרים מיוחדים, שהוספתי עליו ואין עם זה שום בעיה עם כי לכל מכשיר יש את החסרונות שלו.

והעצלן שהביא נתונים, כאשר אני הבאתי את אותם הנתונים רק בטווח שנים יותר גדול + פירוט והסברים + נתונים מהשטח לגבי יעילותו של המכשיר...

ויש אותך שרוצה לטוס להודו ...

פורסם

אני לא אטרח בשבילך ואעשה לך את השיעורי בית, אני את שלי עשיתי, אולי תורך את שלך,

במקומם? הייתי נותן לך להישאר טי**, אז אתה חייב להם תודה אני חושב...

פורסם

לפי דעתי מה ש LazyBoy אמר נכון. במקום לתת לשוטרים עוד נשקים פשוט שילמדו אותם קרב מגע כדי שגם אם גורילה שיכורה עם התקף פסיכוטי יחליט שלא בא לו שיעצרו אותו השוטר יוכל, עם מינימום כוח, להשתלט עליו.

עוד דבר, מי ששוטר בא לעצור אותו והוא מתנגד למעצר, לא משנה גם אם הוא צודק, מגיע לו שירביצו לו. אם השוטר עשה טעות כשעצר אותו או עבר על איזשהו חוק אז אותו אדם יכול להתלונן עליו אחר כך. אין שום הצדקה לשימוש באלימות, בעיקר כשמדובר באיש חוק שמנסה לעשות את עבודתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים