פורסם 2009 ביולי 2016 שנים אשמח לקבל כל פיסת מידע על המחשב הנ"לGigabyte M912X 1.6GHz Tablethttp://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=73111&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים פצצה של מחשב, יש לי אותו, אבל קח בחשבון שהציר של המסך מאוד עדין ולי הצד הימני נשבר. בגלל שהתכנון שלו לקויומי שנותן לו שירות בארץ הם סחטני כסף והם רוצים על התיקון מחיר של חצי מחשב.
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים מחבר אוקיי תודה, אז הדגם הזה לא יתאים לי כי המחשב בשימוש בנסיעות ויכול להיהרס בקלות.אולי יש דגם אחר טוב יותר? יש לי אפשרות לקנות בארה"ב, התקציב הוא 600$. אני יכול גם לחכות, אם ישווק בקרוב דגם מהקטגורייה הזו ששוה לחכות לו.
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים איך הציר נשבר\נסדק בדיוק? עקב שימוש רגיל, אושהיה שימוש בכוח מוגזם שגרם לכך?
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מי שנותן לו שירות בארץ הם סחטני כסף והם רוצים על התיקון מחיר של חצי מחשב.זה נכון לגבי תיקונים שלא כלולים באחריות בכל מעבדת שירות רשמית של מחשבים ניידים בכל העולם.מה שכן, יש יצרנים שיתייחסו לנזק פיזי, שנגרם תוך שימוש סביר ונובע מכשלים בייצור או פגמים ידועים, כנזק שכן מכוסה באחריות.
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים זאת בדיוק הנקודה שרציתי להעלות, אם הנזק נגרם עקב שימושסביר ואתה עדיין בתקופת האחריות, תהיה עיקש ואף תאיים אםצריך (בתביעה, תביעה קטנה - רוב הסיכויים שלא תגיע לביתהמשפט אלא להסדר).החברה תתקפל מהסיבה הפשוטה שאתה צודק בדרישה שלך.(כמובן שצריך לעיין בתעודה אחריות לפני שמתחילים עניין משפטיואף להתייעץ עם עו"ד)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.