פורסם 2009 ביולי 2016 שנים שמעתי שnasa הולכים להוציא גירסה חדשה ואיכותית של הנחיתה של אפולו 11 ,למישהוא יש מושג איפה אני יכול ליראות את זה .(אל תירשמו לי "גוגל הוא חבר שלך" ,כי בגוגל מה שזה מראה זה המרות שאנשים עשו בבית ,יענו fan made ).
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים מחבר על המושג אוקסימורון שמעת?כן ,כמו 99% מהאנשים בעולם הזה ,וזה שאני אומר שהישתמשתי בגוגל ולא מצאתי תוצאות מספקות זה לא אוקסימורון .
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר כתוב באתר הרשמי של נאסא שהגרסה הזאת תשוחרר לרשת ב40 לחודש. אין דבר כזה ה40 לחודש.ולזה שמעליי,תודה ,אבל זה הקטע הרגיל .ואגב עוד שאלה ,מישהוא יודע מה המצלמה הראשונה בחלל ,כאילו מה הלויין הראשון שצילם את כדור הארץ ?
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר http://en.wikipedia.org/wiki/Explorer_6זה הלווין הראשון ששידר תמונות ,אני רוצה לדעת עם היה לפניי זה איזה טיל (לדוגמה) שטס וצילם תמונות מהגובה או משהוא כזה .
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים אלכס, אם ראיתה אתמול חדשות (באחד הערוצים הלא ישראליים) כל הרצון הזה לראות את הנחיתה היה יורד לך.נאסא השקיע כמה מיליונים בשביל לעשות את הווידיאו המקורי טיפה יותר בהיר... השינויים מינוריים עד כדי כך שאם לא היו אומרים שיש שינויים לא הייתה שם לב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.