פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים אין צורך .המחשב יזהה את הכונן אוטומטית .אם אין זיהוי אוטומטי , תצטרך לבחור ב AUTO בביוס תחת Primary Master .
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים בדרך כלל לא צריך (אם עדכנת ביוס או שיש לך מחשב חדש)לפעמים יש בעית תואמות של דיסק חדש על מחשב ישן ואז אפשר למצוא באתר של WD תוכנות שמסדרות את הבעיה
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים מחבר חשבתי אולי לעבודה אופטימלית של ה-HDאו כמו בצורבים שיש עדכונים (קושחה )תודה
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים קושחה זה לא דרייברקושחה זו התוכנה הפנימית של האביזר ודרייבר זה הקובץ המתאם בין האביזר למחשבנתקלתי כבר בעדכון קושחה לדיסק (IBM)בעיקרון לדיסקים אין דרייברים או עדכון קושחותהם נבנים לפי תקן לכן לא צריך לשנות או להתאים בהם כלום
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים בטח שיש לדיסקים קושחה וכמובן שמעדכנים אותה אם צריך , בדיוק כמו בצורב. זה רק פחות נפוץ אבל בהחלט קיים.
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים בכוננים קשיחים לא צריך לשדרג קושחה אלה אם היצרן אומרלך לעשות זאת לדוגמא מה מקרה שהיה עם WESTERN DIGITAL שהוציאו את הכונן 6.4GB בזמנו ונתגלתה בעיה חמורה איתה שהמחט הייתה מתקתקת והכונן היה נדפק בסוף ועוד כל מיני תופעות אז הם הוציאו גירסא חדשה של כונן ואמרו לשדרג קושחה לאלו שיש להם את הגרסא הישנה וזה אכן פתר את הבעיה.בכל מקרה לגבי קבלת ביצועים אופטימליים מדיסק הקשיח ישנם דרייברים של בקר IDE שבאים עם הערכה לדרייברים של צ'פסט בין אם זה צ'יפסט NFORCE SIS או VIA או INTEL, וכמובן תוכנות אופטימיזציה כגון DEFRAG ועוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.