פורסם 2009 ביולי 2716 שנים /b/ הוא מרכז האי 4chan שנמצא בצפון מזרח של האינטרנט ליד האי של WOW ולמלכה שלהם קוראים בוקסי, היא התחילה את הקדנציה בערך סביב אפריל אני חושב עריכה: חברת fighterland הצליחה להשיג תמונת תקריב של האי 4chan
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים /b/ הוא מרכז האי 4chan שנמצא בצפון מזרח של האינטרנט ליד האי של WOW ולמלכה שלהם קוראים בוקסי, היא התחילה את הקדנציה בערך סביב אפריל אני חושב עריכה: חברת fighterland הצליחה להשיג תמונת תקריב של האי 4chan כל הזמן הזה דיברת על /b/? אתה פשוט אידיוט שלא יודע להביע את עצמו, מה זה לאזעזל B ואיך אני אמור לקשר את זה למשהו? ובוקסי היא ממש לא המלכה, lurk moar newfag.
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים אני אידיוט? אתה אידיוט קשה הבנההסברתי לך במפורט מה זה B ואיפה זה נמצא ואתה ממשיך לשאול?ובוקסי היא ממש לא המלכה, lurk moar newfag.יש לך ביצים לכתוב את זה ב /b/?
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים תפסיקו עם ה- מי יותר אידיוט. זו לא תחרות.ו- Xeydo לא צריך לצטט חצי אתר עם תמונות. זה מציק ומפריע.
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים ובוקסי היא ממש לא המלכה, lurk moar newfag.חברה ,תירדו מהילדה ,אתם לא מבינים כמה שהיא הרסה לעצמה את החיים ,ועם כמה שזה תרד של צחוקים ,חייבים להבין שיש דברים שלא צוחקים אליהם .
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים אני אידיוט? אתה אידיוט קשה הבנה הסברתי לך במפורט מה זה B ואיפה זה נמצא ואתה ממשיך לשאול? יש לך ביצים לכתוב את זה ב /b/? troll'd אתה ממש לא מעודכן, ילד, תשאל אותם מי המלכה ותקבל תשובה. "יש לך ביצים"?
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מה קרה איתה באמת אחרי שההאקרים פרצו לה לחשבונות והפיצו לכולם את הכתובת שלה? (אפשר לספר לי בפרטי גם) xeydo, יש מלכה חדשה? על מה אתה מדבר? מתי מה מהוא מי? אה וזאת תמונה בשביל הדיון
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מה קרה איתה באמת אחרי שההאקרים פרצו לה לחשבונות והפיצו לכולם את הכתובת שלה? (אפשר לספר לי בפרטי גם) xeydo, יש מלכה חדשה? על מה אתה מדבר? מתי מה מהוא מי? אה וזאת תמונה בשביל הדיון את זה אני אשאיר לך לחפש לבד.
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים אני רואה שהרבה מעלים מ failblog.יש לי גם כמה fails : [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.