פורסם 2009 ביולי 2716 שנים XEYDO ואחרים.עוד תמונה אחת גזענית /הנוגעת לאלימות כלפי נשים/ילדות קטנות ואני מחלק אזהרות. זה כבר לא מצחיק.אם אתם חושבים שהתמונה בעייתית - לא לשים אותה מראש, אתם מספיק בוגרים.לכו תמצאו תמונות בלי מסגרות שחורות, תמונות מצחיקות מחיי היום יום. יש מיליון כאלה.
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים XEYDO ואחרים.עודתמונה אחת גזענית /הנוגעת לאלימות כלפי נשים/ילדות קטנות ואני מחלק אזהרות. זה כבר לא מצחיק.butthurtהתמונה שהבאתי מצחיקה מאוד.
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים התר'ד הזה לא מצליח כמו שהוא היה יכול להצליח ב /B/ או באיזה פורום בחו"ל שלא שם על אף אחדאיך אפשר בלי נשים, ילדות וכל השאר?
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מיקרוסופט מציגה את העכבר האורגני הראשון: אדיר! איך אתה מצליח למצוא תמונות כאלו? ועוד כשאתה חולה?!
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים טו אוב ! וואי נשכפתי פה כשראיתי את ההשתקפות אדיר! איך אתה מצליח למצוא תמונות כאלו? ועוד כשאתה חולה?! הכל מאהבה. כשאוהבים, מתאמצים.
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים אני לא יודע עם זה בגדר תמונה גסה או לא ,אבל עם כן תגידו ואני יוריד (בכל אופן זה מצחיק איזה פרסומות יש ביפן). הינה עוד אחת מצחיקה ועוד אחת באותו עיניין של התמונה מעל (מעט גסה ,עם תגידו אני יוריד )
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים אה וגבירותי ורבותי לראשונה, בלעדי ללוחם: תיעוד נדיר של בחור אחד ואח שלו כשנתקע להם הסרט בתוך הכבל ולא היתה להם ברירה אלה לחלץ אותו מרגש עד דמעות
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים התר'ד הזה לא מצליח כמו שהוא היה יכול להצליח ב /B/ או באיזה פורום בחו"ל שלא שם על אף אחדאיך אפשר בלי נשים, ילדות וכל השאר?WTF IS /B/?
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים דיי כבר לחפור על B, כולנו הבנו, אתה לא רוצה שאף אחד יצטרף לקהילה המגניבה וה"סודית" הזאת, יופי.(מעקב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.