פורסם 2009 ביולי 2616 שנים Rule The Pc, תעיף את התמונה הזאת במיידי.קצת הומור...........החתול היה מת כבר...
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים אני לא כל כך בטוח בקשר לתמונה האחרונה במשחקי רשת בשרתים ציבורים חשוכי אדמינים באירופה, אנשים יורדים על יהודים וזורקים בדיחות תנורים ושואה ובכל רגע נתון עד כדי הצבעות כדי לזרוק אנשים שמתנגדים לאמירות שלהם (vote kick/ban) ויש רוב לזה אלכס אני יודע שאמרת בלי מסגרת שחורה אבל יש מצב שלחריגה אחת? התמונה הזאת שפכה אותי מצחוק דרך אגב איך זה שאף אחד לא שם את התמונה הזאת?
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים אלכס, אני רואה אצלך סתירה קלה.. לכל אחד חוש הומור שונה ויש לכבד את זה. מעתה בלי תמונות דה מוטיבציה(עם מסגרת שחורה).אני רואה משתמשים בזה בזילות מוחלטת וזה לא מצחיק כשזה לא קשור לשום נושא באותו רגע וסתם הלכה תמונה שיכלה לשמש במקום טוב בהזדמנות אחרת. ולנושא: זה אשכרה הצליח לגרום לי לצחוק בקול, ודיי הרבה זמן.
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים אלכס, אני רואה אצלך סתירה קלה.. ולנושא: זה אשכרה הצליח לגרום לי לצחוק בקול, ודיי הרבה זמן. חחח גדול! אלכס פשוט לא רוצה שניגמור לו את מלאי הדמוטיבטורים
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים אין, הרגת אותי עם האפרו אמריקאים האלה :lol: זהו בלי מוטיבייטורים, תשאירו אותם להזדמנויות טובות לא בנושא הזה !
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים אני תמיד יכול להמשיך עם JAILBAIT :>יש לי עוד הרבה מאיפה שהתמונות האלו באו D:
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים אני תמיד יכול להמשיך עם JAILBAIT :>יש לי עוד הרבה מאיפה שהתמונות האלו באו D:inb4 b& v&
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.