עבור לתוכן

משהו שמע על החנות אקסטרים פי סי?

Featured Replies

פורסם

משהו שמע עלייה?איך היא טובה?

ראיתי פשוט מחשב מיני נייד ה S10E של לנובו ב1299 שקל עם 2 ג'יגה זיכרון?היגוני המחיר הזה?כי בכל מקום הוא עולה בסביבות ה 1850 שקל...

פורסם

הכי טוב להתקשר ולשאול.

פורסם

אקסטרים היא חלק מקבוצת Data Safe- חברה יחסית גדולה שמפעילה גם את רשת אקסלנט D.M.O.

התקשרתי פעמיים לשירות הלקוחות-בשתי הפעמים הנציגה הייתה מאוד אדיבה.

בכול מקרה האחריות היא של מעבדות IBM, כך שברוב המקרים לא תזקק לחנות לאחר האספקה.

כדאי לבדוק אם הם הרחיבו זיכרון ל-2GB או שבתהליך הייצור הותקנו 2GB.

פורסם

בוצע ניקוי. תשובות רלוונטיות יתקבלו בברכה.

פורסם
  • מחבר

אקסטרים היא חלק מקבוצת Data Safe- חברה יחסית גדולה שמפעילה גם את רשת אקסלנט D.M.O.

התקשרתי פעמיים לשירות הלקוחות-בשתי הפעמים הנציגה הייתה מאוד אדיבה.

בכול מקרה האחריות היא של מעבדות IBM, כך שברוב המקרים לא תזקק לחנות לאחר האספקה.

כדאי לבדוק אם הם הרחיבו זיכרון ל-2GB או שבתהליך הייצור הותקנו 2GB.

הם אכן הרחיבו ל 2 GB ב S10E UNLIMATE אבל המחיר קצת מדאיג אותי...כי בכל זאת 1299 שקל על מחשב שעולה בKSP 1850 ?(ושם הוא עם 1GB) ופה עם 2GB עולה 1299 שקל...ראיתי את זה ב ואללה שופס...הגיוני?אולי זה סוג ב' או משהו?

אגב יש מעבדה של IBM בצפון?

יש להם מערכת מפגרת כשה אני מיתקשר ב 2 בצהריים אומרים לי שהם עובדים מ 9 בבוקר ועד 5 בצהררים ושאני אתקשר בשעות שבין השעות האלו...פיגור...

פורסם

הם משווקים מורשים של מחשבי לנובו. בשופרסל המחשב הזה (עם 1GB זכרון) נמכר ב-1,499 ש"ח- אני מעריך שעלויות התפועל של אקסטרים נמוכות יותר, ולכן מתקיים פער של כ-200 ש"ח (שופרסל בהשוואה לאקסטרים).

אתה בטוח שהמחיר שהצגת הוא לא מחיר המינימום למכירה אישית?

בנוגע למענה הטלפוני: לאחר ההודעה הזו תשמע צליל חיוג ותמתין לנציג- זה תקין, כנראה.

פורסם
  • מחבר

OK היתקשרתי אמרו לי שזה חדש והכל למרות שזה קצת מוזר לי...אמרו לי שהאחריות של לנובו ואמרו לי שאם יש בעיהי כל שהיא אנינ שולח ללנובו את המחשב בדרך כל שהיא(לא יודע איך)...

משהו קנה פעם משהו מהחנות הזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים