פורסם 2009 ביולי 2016 שנים שלום רבהמחשב שלי מפורמט עם וינדוס xp sp3. עכשיו הכל עובד יפה חוץ מהקול, אין לי תדיסק של הדרייברים אז הורדתי מהאתר של הלוח אם, בכל פעם שאני מנסה להתקין אותם הוא רושם לי תהודעה עם ה continue anyway אחרי שאני לוחץ על זה הוא מסיים תהתקנה ועושה לעצמו ריסט, ואחר הוא כותב שהיתה שגיאה נוראית. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר להתקין דרייברים של חברות אחרות אבל כולם עושים לי בעיות ואני כבר ממש נואש. רצוי להוסיף שאני כן מוחק את הדרייברים שלא עובדים לפני שאני מתקין חדשים, אבל יכול להיות שהם לא נמחקים טוב וזאת הבעיה? אם כן מה אני יכול לעשות כדי למחוק אותם?תודה רבה למי שעוזר אני כבר ממש נואש..
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים מחבר זה מה שהוא כותב ואחרי שאני לוחץ הוא מסיים ועושה ריסט לוח האם הוא http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=P4i65G&s=478 למרות שבאוורסט הוא כותב Asus P4P800 כמו כן הכרטיס קול באוורסט אם זה עוזר.. Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] המון תודה על ההתייחסות
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים איך הגעת פה לג'אמפר?שלום רבהמחשב שלי מפורמט עם וינדוס xp sp3. עכשיו הכל עובד יפה חוץ מהקול, אין לי תדיסק של הדרייברים אז הורדתי מהאתר של הלוח אם, בכל פעם שאני מנסה להתקין אותם הוא רושם לי תהודעה עם ה continue anyway אחרי שאני לוחץ על זה הוא מסיים תהתקנה ועושה לעצמו ריסט, ואחר הוא כותב שהיתה שגיאה נוראית. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר להתקין דרייברים של חברות אחרות אבל כולם עושים לי בעיות ואני כבר ממש נואש. רצוי להוסיף שאני כן מוחק את הדרייברים שלא עובדים לפני שאני מתקין חדשים, אבל יכול להיות שהם לא נמחקים טוב וזאת הבעיה? אם כן מה אני יכול לעשות כדי למחוק אותם?תודה רבה למי שעוזר אני כבר ממש נואש..שמת הודעה של דרייברים בלי חתימה דיגיטלית אבל לא ציינת מה קורה אח"כ....מה אותה שגיאה נוראית?
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר השגיאה הנוראית היא של הוינדוס של ה send no send אולי זה יעזור להבין את המצב
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים מחבר זה כל הדברים שהוא רושם בזמן ההתקנה, כל מיני קבצים שנמצאים בתיקיות אחרות ואני צריך להראות לו איפה. אחרי כל זה הוא ממשיך להתקין ואז עושה ריסט לעצמו ואז זאת השגיאה של הוינדוס.. אם זה עוזר תודה[br]פורסם בתאריך: 22.07.2009 בשעה 13:10:09
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים הורדתי עכשיו במיוחד את הדרייבר וראיתי שיש לו התקנה מסודרת. למה לא השתמש בה?
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים מחבר השתמשתי בה. ניסיתי בכל דרך גם דרך ההתקנה וגם דרך ה found new hardwareיכול להיות שיש קשר לדרייברים של הלוח אם שחסר לו איזה דרייבר אולי ל Ethernet controller הזה שמופיע אצלי במנהל ההתקנים?
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים ethernet contoller זה כרטיס רשת ואין פה שום קשר לכרטיס קול.בהתקנה הרגילה הוא נותן שגיאה כלשהי?
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים מחבר כן כל השגיאות האלה שצירפתי... שהוא לא מוצא את הקבצים האלה ואת ה continue anyway וזהו... ואז השגיאה של הוינדוס[br]פורסם בתאריך: 23.07.2009 בשעה 11:26:37
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים מחבר הנה יש לו בדיוק אותה בעיה אבל אני לא מבין מה הגיבו לו שם, נראה לי הם גם לא מצאו פתרון... http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-3358442.php
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.