עבור לתוכן

בעיה חמורה בדרייברים של כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

שלום רב

המחשב שלי מפורמט עם וינדוס xp sp3. עכשיו הכל עובד יפה חוץ מהקול, אין לי תדיסק של הדרייברים אז הורדתי מהאתר של הלוח אם, בכל פעם שאני מנסה להתקין אותם הוא רושם לי תהודעה עם ה continue anyway אחרי שאני לוחץ על זה הוא מסיים תהתקנה ועושה לעצמו ריסט, ואחר הוא כותב שהיתה שגיאה נוראית. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר להתקין דרייברים של חברות אחרות אבל כולם עושים לי בעיות ואני כבר ממש נואש. רצוי להוסיף שאני כן מוחק את הדרייברים שלא עובדים לפני שאני מתקין חדשים, אבל יכול להיות שהם לא נמחקים טוב וזאת הבעיה? אם כן מה אני יכול לעשות כדי למחוק אותם?

תודה רבה למי שעוזר אני כבר ממש נואש..

פורסם

מה ההודעה המדוייקת ועל איזה לוח אם מדובר?

פורסם
  • מחבר

זה מה שהוא כותב ואחרי שאני לוחץ הוא מסיים ועושה ריסט

continueanyway.jpg

לוח האם הוא http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=P4i65G&s=478

למרות שבאוורסט הוא כותב Asus P4P800

כמו כן הכרטיס קול באוורסט אם זה עוזר.. Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3]

המון תודה על ההתייחסות

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם אומרים יכול להיות בעיה בג'מפר משהו על הלוח אם?

פורסם

איך הגעת פה לג'אמפר?

שלום רב

המחשב שלי מפורמט עם וינדוס xp sp3. עכשיו הכל עובד יפה חוץ מהקול, אין לי תדיסק של הדרייברים אז הורדתי מהאתר של הלוח אם, בכל פעם שאני מנסה להתקין אותם הוא רושם לי תהודעה עם ה continue anyway אחרי שאני לוחץ על זה הוא מסיים תהתקנה ועושה לעצמו ריסט, ואחר הוא כותב שהיתה שגיאה נוראית. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר להתקין דרייברים של חברות אחרות אבל כולם עושים לי בעיות ואני כבר ממש נואש. רצוי להוסיף שאני כן מוחק את הדרייברים שלא עובדים לפני שאני מתקין חדשים, אבל יכול להיות שהם לא נמחקים טוב וזאת הבעיה? אם כן מה אני יכול לעשות כדי למחוק אותם?

תודה רבה למי שעוזר אני כבר ממש נואש..

שמת הודעה של דרייברים בלי חתימה דיגיטלית אבל לא ציינת מה קורה אח"כ....

מה אותה שגיאה נוראית?

פורסם
  • מחבר

השגיאה הנוראית היא של הוינדוס של ה send no send

אולי זה יעזור להבין את המצב

devicemanager.jpg

פורסם

לא ממש עוזר.

צריך לדעת מה התוכן של השגיאה ולא לנחש.

פורסם
  • מחבר

זה כל הדברים שהוא רושם בזמן ההתקנה, כל מיני קבצים שנמצאים בתיקיות אחרות ואני צריך להראות לו איפה.

installation.jpg

alcrmv.jpg

alcxwdm.jpg

alsndmgr.jpg

soundman.jpg

אחרי כל זה הוא ממשיך להתקין ואז עושה ריסט לעצמו ואז זאת השגיאה של הוינדוס..

senddont.jpg

אם זה עוזר

תודה[br]פורסם בתאריך: 22.07.2009 בשעה 13:10:09

windowsz.jpg
פורסם

הורדתי עכשיו במיוחד את הדרייבר וראיתי שיש לו התקנה מסודרת. למה לא השתמש בה?

פורסם
  • מחבר

השתמשתי בה. ניסיתי בכל דרך גם דרך ההתקנה וגם דרך ה found new hardware

יכול להיות שיש קשר לדרייברים של הלוח אם שחסר לו איזה דרייבר אולי ל Ethernet controller הזה שמופיע אצלי במנהל ההתקנים?

פורסם

ethernet contoller זה כרטיס רשת ואין פה שום קשר לכרטיס קול.

בהתקנה הרגילה הוא נותן שגיאה כלשהי?

פורסם
  • מחבר

כן כל השגיאות האלה שצירפתי... שהוא לא מוצא את הקבצים האלה ואת ה continue anyway וזהו... ואז השגיאה של הוינדוס[br]פורסם בתאריך: 23.07.2009 בשעה 11:26:37

devicemanager.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים