פורסם 2009 ביולי 2016 שנים בדרך כלל לוקח שבוע עד שאני מקבל את המוצר.ב6 ליולי הוא נשלח, ועדין לא הגיע לישראל.כדאי לפתוח הליכים בPAYPAL?- יש לציין שהם מהתחלה עשו לי בעיות עם המשלוח הזה.בקשתי מהם לבטל, הם לא תייחסו להודעה שלי, ולא למיילים. ושלחו את החבילה.
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים תאתר היכן החבילה נמצאת בעזרת המספר שקיבלת באתר של דואר ישראל.מה שווי החבילה? יש מצב שהחבילה נתקעה במכס, וכן כבר קרה לי לא פעם שקיבלתי חבילות מתחת ל50 דולר ועצרו אותם במכס בכל מקרה.
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים מחבר זה מטען USB, שעולה 3 וחצי דולר.מגבר האוזניות שנשלח יום למחרת(ב7) הגיע כבר לפני שבוע.
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים הזמנתי מהם עשרות משלוחים וכולם מגיעים בסוף. או שתתאזר בסבלנות או שתבדוק בדואר. אם תיצור איתם קשר הם יגידו לך סיים-סיים להמתין או לבדוק בדואר. פניה לpaypal לא תזרז תהליכים.
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים תחכה עוד כמה ימים...גם לי היתה הזמנה שלקח לה המון זמן להגיע (גם בסביבות השבועיים), אבל בכל זאת גם אם לקח לה יותר זמן להגיע, היא הגיע כמו כל שאר ההזמנות שלי.
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים (לא כ"כ קשור) אולי מישהו מכיר עוד אתרים מהסוג הזה(DX) שהמשלוח כלול במחיר ואפשר להשיג כל מיני שטויות במחירים הוגנים?
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים ^^ ebayfocalpriceשני אלו ודיל אקסטרים הם הכי טובים שאני מכיר.14 ימים זה לא הרבה, למעשה זה הזמן שלוקח לדברים בדרך כלל להגיע אבל עיקובים קורים לא צריך ישר להתחרפן, חכה בסבלנות עוד שבוע, ואז דבר עם דיל אקסטרים.
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים בד"כ המשלוח נשלח עם מטוס, אולי במקרה הזה הם שלחו את זה על אוניה, עד חודש זה נורמלי לגמרי.
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים פותח הדיון - בדוק באתר של הדואר של הונג קונג ובדואר ישראל האם המשלוח יצא/הגיע לארץ:http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsphttp://www.israelpost.co.il/itemtrace.nsf/mainsearch?openformקוד המשלוח מופיע באימייל שקיבלת מ-DX, זה נקרא TRACKING #.
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים וואלה אני הזמנתי מהם לפני חודשיים סוללה לאייפון..אחרי 3 שבועות התלוננתי שזה לא הגיע. (הם אמרו שזה נשלח)הם אמרו שזה בבדיקה ומשכו את הזמן.. קיצר חפרתי להם כל 2-3 ימים עוד מייל.בסוף רק לפני שבוע, הם אמרו שהם שולחים לי שוב את המוצר. אני מקווה שהפעם זה באמת יגיע..
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים אנשים פה קרציות ברמה יוצאת דופן S:מזמינים משהו מאתר כלשהו? תקראו את התקנון.משלוח מסין לפה דרך HKP יכול לקחת עד 21 ימי עסקים. אחרי שעובר פרק הזמן הזה, תשלחו תלונה.בנוסף, מספקים לכם מספר מעקב, תטרחו להשתמש בו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.