עבור לתוכן

חיבור מחשב נייד לטלוויזיה - כיצד?

Featured Replies

פורסם

כותרת, באיזה כבל אני משתמש, איך אני עושה את זה?

עזבו דגמים של הנייד והטלוויזיה, מה הן האפשרויות שלי? יש גם מכשיר DVD בטלוויזיה הזו, אם זה עוזר.

שוב, אל תתייחסו לדגמים של מחשבים, כי זה ממש ממש דחוף לי ולא אוכל לברר הרבה פרטים, מה שאני יודע זה שזה מחשב דיי ישן, לפני שנתיים שלוש~.

תודה מראש.

פורסם

השאלה שלך די מפגרת...

כי כל עוד אתה לא מצמצם את האפשרויות, אפשר לענות לך תלוי ביציאת הוידאו שיש למחשב הנייד ותלוי בכניסת הוידאו שיש בטלויזיה, משמע

כל כבל שיודע להעביר וידאו מתאים, בהגבלה הנ"ל...

מרוצה מהתשובה? סבבה

לא מרוצה? תתחיל לצמצם.

פורסם
  • מחבר

אם היית קצת יותר גמיש, מהתשובה שלי היית יודע שלמחשב בטח יש רק כניסת S-Video ולא DVI/HDMI כי הוא ישן. אפשר קצת להתגמש ולנסות לתת אופציות מהמידע שיש, ולא תמיד אפשר להביא את כל הפרטים.

כמה אפשרויות נשארו עם נייד בן שנתיים-שלוש? רק S-Video. אפילו אני, שלא מבין הרבה בוידאו דיגיטלי וכל העסק הזה, הצלחתי להבין שדרך החיבור הזה אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה... לא רוצה לעזור? לא צריך, אבל זה המידע שיש לי, אתה לא צריך להגיד שהשאלה שלי מפגרת, אתה יכול להתעלם מהת'רד הזה...

בקיצור, חזרה לנושא. יש לי כבל S-Video כזה:

503px-s-video_connectorjp.jpg

זאת אומרת שמשני צידיו יש את היציאות האלה, אז נצא מנקודת הנחה שגם למחשב וגם לטלויזיה יש חיבורים כאלה, אז אני פשוט מכבה את הטלויזיה והמחשב, מחבר אותם, מדליק את הטלויזיה שם על AV או TV ומדליק את המחשב וזה עולה על המסך?

פורסם

זאת אומרת שמשני צידיו יש את היציאות האלה, אז נצא מנקודת הנחה שגם למחשב וגם לטלויזיה יש חיבורים כאלה, אז אני פשוט מכבה את הטלויזיה והמחשב, מחבר אותם, מדליק את הטלויזיה שם על AV או TV ומדליק את המחשב וזה עולה על המסך?

בתקווה זה ככה, בפועל זה לפעמים עושה בעיות או מסרב לעבוד בכלל. לפעמים צריך להסתבך עם דרייברים והגדרות של כרטיס מסך עד שגורמים לזה לעבוד.

ואל תיעלב, אבל הניסוח המקורי של השאלה שלך בפוסט הראשון באמת היה די מפגר, ובגלל זה קיבלת את התשובה שקיבלת. לו היית מנסח את זה מראש כמו שצריך (כמו שניסחת בהמשך), היית מקבל תשובה יותר נורמלית מלכתחילה.

:xyxthumbs:

פורסם

פותח הדיון

למחשבים בני שנתיים שלוש היו גם יציאות RCA רגילות ולא רק SVIDEO

והיו גם מחשבים עם VGA וחלק עם DVI (שגם יש טלויזיות שעובדות עם VGA).

אז איזה סינון בדיוק היית רוצה?

ולמה שאני אקבע שיש לך רק SVIDEO אם אני לא יודע את כל הפרטים על המחשב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים