פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים מחבר תודה על התגובות החמות! ;D בוא נגיד שה 9700 עכשיו ללא ה SHIM ועקב הסרתו הוא הפסיק לעבוד ולפני כ שבועיים חשבתי לעצמי, אולי לנסות שוב?! ניסיתי והוא עבד :s05: לא יודע מה קרה אבל כל עוד הוא עובד, אני מבסוט!!! וכן לפני כשנה התחלתי לעבוד על המארז, עכשיו כבר יש לי רעיונות לפרוייקט הבא, אבל אין תקציב אז אין ולא תיהיה שום התקדמות בקרוב.
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים צפה את המנורה נייר כסף או שתשיג מראה ותעשה משהו כדי שהאור יוטה לכיוון של הלוח אם בלבד.ככה גם יראו את החריטה יותר וככה גם לא יסנוור.
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים מחבר אספתי את כל המודים שעשיתי שקשורים לפרוייקט הזה במקום אחד:פד לעכבר: לחץ כאןסינקים ללוח אם: לחץ כאןחלון למודם: לחץ כאןחלון לCD: לחץ כאןאני יודע שחסרות תמונות בלינקים, אני יחפש כדי להשלים אותם.
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים אם הקנאה לא תהרוג אותי ההתקף לב מהתרגשות יהרוג אותיאתה מוזמן לשלוח לי במסרים את כתובתך ובאיזה ימים ושעות אתה לא בבית
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים עדיף מאוחר מאשר לעולם לא, אז... כל הכבוד לך! פשוט מחמם את הלב לראות מודים כאלו מתבצעים כאן במדינה שלנו! אני שמח בשבילך ובשביל כל הקהילה!!! ד"א, נראה לי שאפשר לסגור את הגלריה... מה אתם אומרים?
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים סחטיין אריק אכן סוף סוף... מה עוד אפשר להגיד כבר שלא אמרו - "כל הכבוד!" לא נורא - להתחיל לצבור את המשכורת למוד הבא - או בינתיים מודים קטנים... מצפה להם בכליון עיניים... ושוב, לדעתי אחד ה-costume cases שנבנו ביד המרשימים בארצנו.
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים ח"ח"ח"ח"ח"ח"ח ........ יפה מאוד אתה יכול לצלם את המשאבה עם איזה שהוא משהו בשביל שנבין את הגודל שלה ולצלם ( למשל פלופי , שלט של יס, עכבר , בקבוק קולה.... המשאבה היא L30 ? תודה!!!
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר תודה רבה לכולם על המחמאות! בקשר לעוד מודים אני כבר לא חושב כי אין זמן\ כסף \ כוח לעוד וגם לדעתי המארז מיצא את עצמו. המשאבה היא אכן L30
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים Pray The Lord לדעתי זה הפרויקט הכי יפה בגלריה, תקנו אותי אם אני טועה :nutty:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.