עבור לתוכן

די דחוף: XPS Studio 13 או Vostro 1320?

Featured Replies

פורסם

שלום וסליחה על הבהילות,

יש לי חבר שחוזר מחר מהונג קונג ויכול להביא לי את אחד מהמחשבים הללו.

על מה אתם ממליצים למישהו שצריך שימושים פשוטים של אינטרנט, אופיס וקצת צפייה בסרטים?

תודה!

פורסם

המשקל בערך אותו דבר, עם סוללת 6 תאים הם שקולים בערך 2.1~ ק"ג .

אבל XPS חזק יותר, במיוחד אם יש לך אפשרות לבחור בגרסה עם HYBRID SLI .כמו כן, המעבד בXPS מסדרת P שהם חסכוניים קצת יותר מה T שיש ב1320 .

בכל אופן, בשביל אופיס,אינטרנט וסרטים לא נראה לי שכדאי לבחור מאלה. עדיף לקחת את ה3810T ,UX30 , או הX340 , חיי הסוללה שלהם ארוכים יותר, המשקל קל יותר (בין 1.3 ל 1.6 ק"ג), ולשימושים שלך הניידים האלה יספיקו בהחלט.

פורסם

אם אין הבדל במחירים - ה XPS ללא ספק.

אבל אני מניח שיש הבדל, אז הווסטרו צריך לספק אותך.

האם חשובה לך ניידות ? האם תשתמש באור שמש ? האם בכל זאת תרצה לשחק במשחקים חדשים ?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה.

אכן יש הבדל בעלות. ה-1330 עולה בערך 600 ש"ח יותר, אבל זה כבר זניח מבחינתי.

במשחקים לא אשתמש. ניידות חשובה לי מאוד, כנ"ל חיי סוללה נורמליים. לגבי אור שמש - אני מעדיפה מסך מט אבל זה לא קריטי.

אבדוק לגבי 3 הדגמים שהצעתם לי כאן - האם כולם פחות או יותר באותה הרמה של השניים שכתבתי עליהם?

תודה!

[br]פורסם בתאריך: 20.07.2009 בשעה 13:56:00

אגב - ה-MSI יפהפה אבל הבנתי שיש קצת בעיה עם האחריות הבינ"ל שלו (על אף שאני רוכשת אותו בהונג קונג).

את ה-acer אני לא מכירה מספיק טוב וגם לא את ה-Asus.

המלצות/בעיות שאתם מכירים בנוגע לדגמים האלה?

פורסם

לא , המעבד והכרטיסי מסך חלשים יותר משל הניידים שהצעתי. אבל אם את לא מתכננת לשחק במשחקים במחשב, אלא רק אופיס,גלישה באינטרנט,וסרטים, אין לך צורך בכרטיס ומעבד ממש חזק . SU9400 בקלות יעשה את העבודה (רק תוודאי שאת לוקחת את הגרסה עם המעבד SU9400 ולא SU3500, זה משמעותי אם את רוצה לראות סרטי HD למשל)

הכרטיס המובנה בניידים גם בסדר, אבל יש לך אפשרות לשרדג אם את רוצה. לדעתי זה מיותר אבל.

הניידים האלה אבל שוקלים הרבה פחות מהDELLים שציינת, וגם אורך חיי הסוללה שלהם הרבה יותר ארוכים, מגיעים ל7-8 שעות ,וזה עם סוללת 6 תאים.

(שמעתי אבל שבסדרה החדשה TIMELINE של ACER , אם מותקנת מערכת הפעלה 7 , אז החיי סוללה קצת מתקצרים משום מה בשעה-שעתיים. אז עדיף להתקין ויסטה במחשב 3810T)

לגבי החברות, ACER לא ממש ידועה בשירות הטוב שלה, כך שאם תצטרכי לממש אחריות אי פעם , יש מצב שיעשו קצת בעיות...

*אגב אני לא בטוח בכלל שהם נותנים אחריות לנייד הזה, תצטרכי לבדוק את זה עם החנות הזאת בהונג גונג

אני אישית ,מתכנן עוד מעט לקנות את הACER 5810T , למרות שאני עובד עם תכונות כמו MODO 401 שמצריכות מעבד חזק. אבל לי מאוד חשוב ניידות,וסוללה, כך שאני מוכן להתפשר על תוכנה אחת..

עריכה: התבלבלתי קצת, לX340 אין אפשרות לקחת מעבד SU9400, רק SU3500 . אבל גם הוא לא רע ברזולוציות האלה, וצורך רק 5W (בניגוד לSU9400 שצורך 10W ובערך 30W במעבדים בניידים של DELL שציינת)

פורסם
  • מחבר

מצוין.

אני אנסה לבדוק את נושא האחריות הבינ"ל כי אני עומדת להתגורר בחו"ל שנתיים וצריכה להיות שקטה בקטע הזה.

תודה על כל העזרה!

פורסם

דווקא לשימושים שלא כוללים משחקים - הבחירה היא Vostro ללא ספק.

מסך מאט, פחות מתחמם (ה-XPS הוא תנור קטן), קל יותר (אמנם בקצת), וחיי סוללה עדיפים.

לא מכיר את המחשבים של Acer שהומלצו כדי לחוות עליהם דעה.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

אכן יש הבדל בעלות. ה-1330 עולה בערך 600 ש"ח יותר, אבל זה כבר זניח מבחינתי.

במשחקים לא אשתמש. ניידות חשובה לי מאוד, כנ"ל חיי סוללה נורמליים. לגבי אור שמש - אני מעדיפה מסך מט אבל זה לא קריטי.

אבדוק לגבי 3 הדגמים שהצעתם לי כאן - האם כולם פחות או יותר באותה הרמה של השניים שכתבתי עליהם?

תודה!

מה זאת אומרת 1330 ? בכותרת ציינת xps studio 13, שידוע גם כ-1340. יש הבדל עצום בין המחשבים.

אם התכוונת ל-1340, אז לאור מה שאמרת גם אני אמליץ לך על הווסטרו 1320, שמתאים בדיוק לדרישותיך.

פורסם

עד כמה ניידות וחיי סוללה חשובים לך?

אם זה בראש העדיפות אצלך הייתי הולך על אחד משלושת הניידים שהמלצתי קודם לכן.

אם לא, אז הווסטרו. (למרות שאם המחיר לא מהווה אצלך שיקול הייתי כבר לוקח את ה XPS 13)

פורסם
  • מחבר

החלטתי על הווסטרו.

תודה רבה רבה לכולכם. עזרתם עד מאוד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים