עבור לתוכן

ספק TOPOWER 600W נשרף כבר 3 פעמים [עידכון!!]

Featured Replies

פורסם

זהו... אחרי 2 החלפות היום נשרף לי הספק השלישי מאותו סוג,( יש ריח שרוף והספק מקצר). בהתחלה חשבתי שזה אבק או מכת חשמל אבל עכשיו זה ברור שמשהו לא עובד במערכת.

יש לי לוח אינטל P43 עם מעבד Q6600 ו4GB זכרון DDR2 2 ושני דיסקים קשיחים אבל כמו שזה נראה הבעיה היא כנראה עם הכ.גרפי- יש לי ZOTAC GEFORCE 9800GT ושמתי לב ש כל פעם שהכרטיס עובד עם אפליקציה כבדה יש קצת ריח של שרוף מהספק. העניין הוא שבדקתי את זה ומערכת כמו שלי לא צריכה יותר מ450 וואט אולי 500. יכול להיות שאני טועה ו9800GT צריך יותר מ600W? ועוד של ספק איכותי?

אודה מאוד למגיבים כי אני כבר לא יודע אם יחליפו לי אותו אפילו עם האחריות או שכדאי לקנות משהו יותר גדול

עי ד כ ו ן :

תודה על התגובות חבר'ה,לאור תגובות שליליות לגבי הספק כאן ובפורום שלtech support אצתי רצתי לקנות 750W TOUGHPOWER THERMALTAKE שעלה לי 900 שקל ודיר בלאק תגידו לי שגם זה חרא יש לי כולה geforce 9800gt.. כולי שמח התקנתי אותו והרצתי משחק שנחשב לקצת כבד גרפית. אחרי 2 דקות התחלתי להריח

ש ו ב ריח שרוף מהספק, נבהלתי וכיביתי מיד את המחשב. אז כמו שאתם מבינים זה לא בעיה של ספק . ואם ההתחממות נגרמת ממאמץ של הכ הגרפי אז יש כאן משהו.

השאלה היא האם יש לי איזו הגדרת ביוס לא נכונה לגבי מתחים או הגדרת מערכת כלשהי שגורמת לכרטיס הגרפי להעמיס על המערכת??

פורסם

הספק נשרף לך 3 פעמים כי הוא מאוד לא איכותי ,600W

אמיתי לא עולה 400 שקל ,אני בספק שאחד מרכיבי המחשב גרם

לו להשרף

Corsair CX 400W יחזיק לך את המפרט בכיף

פורסם

תפסיקו להמליץ על "מציאות". כמה פעמים אמרתי לדניס שהמליץ על הסדרה בחום שזו טעות? :kopfpatsch:

פורסם

גם לי היה כזה 500 ונשרף אחרי 3 חודשים

פורסם

TOPPOWER יצרן איכותי על מה אתם מדברים

פורסם

על זה שנישרף שלוש פעמים...

פורסם

TOPPOWER חברה איכותית

אפשר להגיד אותו דבר על Thermaltake

יש דגמים טובים וגם גרועים

פורסם

ההבדל זה ש Thermaltake קונה ספקים בכל מני חברות, חלק מהחברות טובות (כמו CWT) וחלק לא טובות/פחות טובות. TOPOWER מיצרת את הספקים בעצמה ומיצרת גם להרבה חברות אחרות. יכול להיות שהם מודעים לבעיה וסדרו אותה אבל היבואן בארץ לא רוצה להפסיד כסף על ליין פגום, יכול להיות הרבה דברים בארץ במיוחד כשלא ידוע מי מיבא את הספקים האלה.

הספק בפרוש לא הספק הכי מדהים בעולם, גם בביקורת על גירסת ה 1000W מהסידרה אמרו שיש יותר טובים, אבל הם גם אמרו שבמחיר שלו הוא הכי משתלם אז כניראה שהספק שלהם החזיק (למרות שלא בדקתי איך הם בדקו את הספק, לא היה לי כוח לקרוא :-\).

פורסם

על זה שנישרף שלוש פעמים...

כמו שאמרתי גם אצלי לא החזיק מעמד

קודם הריחות - קולות הקצר בספק ואחרי זה נשרף והוריד את הפקק של החשמל

שהחזרתי את זה לחנות אמרו לי ש 60% יש החזרים

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קנה של חברה אחרת

ואולי תבדוק עם מד זרם כמה עומס אתה צורך .

פורסם

אניי דווקא חושד שמשהו אחר במחשב שלך לא טוב.

אולי זה התקעים בבית או משהו ..

אתה מחובר לאל פסק?

פורסם

יכול באמת להיות שזו בעיה בחשמל בבית

אולי תנסה לקחת את המחשב שלך כמו שהוא לחבר ותראה אם שם זה אותו דבר ?

פורסם

לא בבית ולא במחשב

אם השלישי גם טוב באוור אז אין מה לחשוב

הטוב באוור מעפן או לפחות הליין שהביאו לארץ

גם לי היה טוב באוור 500 ונשרף אחרי 3 חודשים ( היו ריחות והיה קצרים )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים