פורסם 2009 ביולי 2116 שנים פנס שיכול לדלוק שעתיים זה מעל ומעבר למה שצריך...5 דקות דלוק בהתחלה בשביל להדליק אש כמו שצריך.ואז מדי פעם איזה דקה להסתכל מה הולך.Know thy meat - לא צריך לבהות בסטייק רצוף, אני יודע מתי הוא כמעט מוכן, ואז מתחיל לבדוק עם הפנס. צריך אולי 20 דקות נטו של אור בשביל שהבשר יהיה טוב.לגבי החול פשוט תביאו מנגל עם רגליים גבוהות, שלא יהיה בגובה של החוף ואז אין חול באוכל.
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים תלוי באנשים פעם אחרונה שאני וחברים שלי עשינו על האש [בסביבות ה6 אנשים 3 קילו הספיק] מה?? 6 אנשים = 0.5 קילו לכל אחד, אז או שאתם שמנים במיוחד או שמה שאתה אומר ממש חרטא. ^^^ גנרטור במאה שקל? אני מאוד אתעניין לקבל פרטים אם אפשר ובמיוחד אם הוא יוכל לרוץ כמה שעות בצורה טובה ויגמור יותר מיום-יומיים בחוף במהלך חיו. אפשר כמובן לשכור. לגבי השתיה האלכוהולית- הם לא יכולים לעשות לך כלום על זה שאתה שותה - אין חוק שאומר שאסור לקטינים לשתות, אבל יש חוק שאומר שאסור למכור אלכוהול לקטינים. יצא לנו פעם אחת בדרך למסיבה לעבור בדיקה של פקחים, הם לא ממש התייחסו לאלכוהול - רק שאלו איפה הת"ז אז אמרנו שהשארנו בבית כי יש גניבות, ואז שאלו איפה קנינו אז אמרנו בשוק (כן בטח). הם בעיקרון חיפשו כלי נשק (סכינים, אגרופנים וכו'). מה שכן, במידה ואחד ממכם ישתכר, זה יהיה גרוע, שכן הוא קודם כל עלול להרוס לכם את הערב, שנית, במידה ומתלוננים - יכולים לקחת אותו לתחנת משטרה ולהתקשר להורים שלו. זה למה אני לא מביא יותר משקאות אלכוהוליים מעל 14% כשאני עושה על האש. (בלטיקה 7 או איזה יין אדום טוב עם סטייק מיושן כשאנחנו לא הרבה)
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מה?? 6 אנשים = 0.5 קילו לכל אחד, אז או שאתם שמנים במיוחד או שמה שאתה אומר ממש חרטא. אתה רציני...? חצי קילו זה המינימום.... מדובר על סטייק וחצי-שניים לכל אחד כשאתה אוכל במסעדה אתה מקבל סטייק 300,תוספת מכובדת, מנה ראשונה ובד"כ גם קינוח. כשאתה עושה על האש בים אתה אוכל רק סלטים עם קצת פיתות, בד"כ הבשר הוא חלק הרבה יותר משמעותי מהארוחה. מעבר לזה, אנשים יושבים שעות בים ואוכלים לאט, ואז יוצא שאוכלים הרבה. זה לא ארוחה אחת קצרה והביתה. אם אנחנו לוקחים חצי קילו לראש הבשר נגמר ואנשים מתחילים לדחוף פיתות סתם כי הם רעבים. אגב, אני שוקל 63 קילו על 1.75 מ'. לא יודע לגבי מי שציטטת, אבל אני בטח לא שמן..
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים אתה רציני...? חצי קילו זה המינימום.... מדובר על סטייק וחצי-שניים לכל אחד כשאתה אוכל במסעדה אתה מקבל סטייק 300,תוספת מכובדת, מנה ראשונה ובד"כ גם קינוח. כשאתה עושה על האש בים אתה אוכל בסדר וסלטים עם קצת פיתות, בד"כ הבשר הוא חלק הרבה יותר משמעותי מהארוחה. מעבר לזה, אנשים יושבים שעות בים ואוכלים לאט, ואז יוצא שאוכלים הרבה. זה לא ארוחה אחת קצרה והביתה. אם אנחנו לוקחים חצי קילו לראש הבשר נגמר ואנשים מתחילים לדחוף פיתות סתם כי הם רעבים. אגב, אני שוקל 63 קילו על 1.75 מ'. לא יודע לגבי מי שציטטת, אבל אני בטח לא שמן.. בעיקרון עכשיו חשבתי על זה, ויוצא שאנחנו מרוקנים 1.5-2 ליטר בירה כל אחד בלילה של על האש אז הבשר יוצא משהו כמו 250-300 גרם לכל אחד וזה יוצא הגיוני ביחד עם פיתות, חומוס וחצילים קלויים שאנחנו מכינים לבד.
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מה?? 6 אנשים = 0.5 קילו לכל אחד, אז או שאתם שמנים במיוחד או שמה שאתה אומר ממש חרטא. אפשר כמובן לשכור. לגבי השתיה האלכוהולית- הם לא יכולים לעשות לך כלום על זה שאתה שותה - אין חוק שאומר שאסור לקטינים לשתות, אבל יש חוק שאומר שאסור למכור אלכוהול לקטינים. יצא לנו פעם אחת בדרך למסיבה לעבור בדיקה של פקחים, הם לא ממש התייחסו לאלכוהול - רק שאלו איפה הת"ז אז אמרנו שהשארנו בבית כי יש גניבות, ואז שאלו איפה קנינו אז אמרנו בשוק (כן בטח). הם בעיקרון חיפשו כלי נשק (סכינים, אגרופנים וכו'). מה שכן, במידה ואחד ממכם ישתכר, זה יהיה גרוע, שכן הוא קודם כל עלול להרוס לכם את הערב, שנית, במידה ומתלוננים - יכולים לקחת אותו לתחנת משטרה ולהתקשר להורים שלו. זה למה אני לא מביא יותר משקאות אלכוהוליים מעל 14% כשאני עושה על האש. (בלטיקה 7 או איזה יין אדום טוב עם סטייק מיושן כשאנחנו לא הרבה) חצי קילו זה לא הרבה אנחנו היינו בגילאים 17~21 ולא אנחנו לא שמנים ;D זה רק מטבוליזם הרוב הולך לשרירים כי זה בידיוק אחרי אימון ולא סיימנו הכול עד הסוף אגב היו כמה שבערך 350~400 גרם הספיקו להם
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים חצי קילו זה לא הרבה אנחנו היינו בגילאים 17~21 ולא אנחנו לא שמנים ;D זה רק מטבוליזם הרוב הולך לשרירים כי זה בידיוק אחרי אימון ולא סיימנו הכול עד הסוף אגב היו כמה שבערך 350~400 גרם הספיקו להם איך בדיוק הכל הולך לשרירים? הרוב בבשרים האלה זה כולסטרול נטו.
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים יש חוק איסור מכירה,לא אוסרים לשתות למיטב ידיעתי..על האש - תלוי כמה אתם שמים כל אחד..בתאכלס תחשבו ככה: סלטים,אלכוהול,שתיה,פיתות וכו..כמות הכסף שנשארה לכם פשוט תקנו בשר..פקחים - תלוי איפה בתאכלס,גם אם יעברו פקחים,כל עוד לא הפרעתם לאף אחד ולא שברתם בקבוקים,הבערתם אש על הדשא וכו לא יציקו לכם..
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים איך בדיוק הכל הולך לשרירים? הרוב בבשרים האלה זה כולסטרול נטו. כן יש כולסטרול ושומנים אבל יש גם הרבה מאוד חלבונים שבונים את השרירים את השומנים אתה שורף יום יומיים אחרי באימון אינטנסיבי
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים כן יש כולסטרול ושומנים אבל יש גם הרבה מאוד חלבונים שבונים את השרירים את השומנים אתה שורף יום יומיים אחרי באימון אינטנסיבי חלבון מן החי מתעכל בצורה גרועה, כ-30% ממנו רק, בעוד שחלבון סויה למשל מתעכל ב-98%.
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים חלבון מן החי מתעכל בצורה גרועה, כ-30% ממנו רק, בעוד שחלבון סויה למשל מתעכל ב-98%.דווקא אומרים הפוך ???"החלבונים מן החי נוחים ויעילים יותר לעיכול מאשר החלבונים שמקורם מן הצומח."http://www.tevalife.com/article.asp?id=1625
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים בהרבה חופים בארץ אסור לעשות על האש.וקיימים פקחים, לפני כמה שנים עשינו על האש בחוף בנתניה, ולמרות שהיינו באיזור מרוחק מאוד הגיע אלינו פקח שדרש שנכבה הכל.בסופו של דבר הוא הסכים שנעתיק את המיקום 100 מטרים רחוק יותר.לטענתו זה היה יכול להגמר בקנס.
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים דווקא אומרים הפוך ???"החלבונים מן החי נוחים ויעילים יותר לעיכול מאשר החלבונים שמקורם מן הצומח."http://www.tevalife.com/article.asp?id=1625מה שאמרתי זה בכלליות, ההסבר המדעי לכך הוא שהחלבון שבתוך סויה מכיל את כל חומצות האמינו לעומת חלבונים מן החי שלא מכילים את כל החומצות, ולכן חלבון הסויה כולו הולך לשרירים (לעומת חלבון מבשר שחסר לו את החומצות אמינו, ורק חלק קטן ממנו הולך לבניית מסת שריר).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.