עבור לתוכן

על האש בים

Featured Replies

פורסם

אני ו 7 חברה מתכננים ביום שישי ככה מנגל בחוף.

כמובן שיהיו משקאות אלכוהולים וכולנו מתחת לגיל המותר.

האם יכול לבוא עלינו פקח ולעשות לנו משהו?.

כמה קילו בשר צריך בערך ל 8 איש?.

• תגובות 30
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה אתם מתחת לגיל המותר?

1.בעיקרון לא ראיתי אפילו פעם אחת פקח בחוף

2.אם אתם אנשים נורמלים אין שום סיבה בעולם שפקח יבוא ויתחיל לבדוק תעודות

תשמרו על זה מתורבת ושקט ואין בעיות

כמות הבשר ל8 אנשים זה אישי לחלוטין... עדיף לחשוב קודם על איזה סוגי בשר אתם תקנו ואז לשאול כל אחד בהערכה גסה כמה הוא אוכל

פורסם
  • מחבר

הכי קטן 14

הכי גדול 17.

פורסם

לא תעשו בעיות - לא יעשו לכם בעיות.

דע לך שלשתות זה חוקי.

אם אתם תשבו בגן-שעשועים ותעשו רעש ובאלגן, יכולים לעשות לכם בעיות. לא כי אתם שותים, אלא כי אתם עושים מהומה.

פורסם

ערב ביום זה ארוך, צריך הרבה אוכל...

יש כאלה שאוכלים סטייק וכאלה שאוכלים שניים, אז ממוצע קצת יותר מסטייק וחצי לראש, זה בכיף 400 גרם, אפילו חצי קילו של חתיכת פרה איכותית לראש. ואז עוד חזה עוף/צ'וריסו, פרגיות, קבבים, תלוי מה אוהבים. אם יש הרבה בנות אז פחות אוכל , אם כולם בנים אז אולי אפילו יותר.. תלוי באנשים ובמצב הרוח.

בגדול בד"כ יוצא אצלנו 600-700 גרם סה"כ לבן אדם, וזה עובד טוב.

כמובן שיש עוד אוכל מסביב, פיתות, חומוס, סלטים, מה שבא.

ובחיים לא ראיתי פקחים.

פורסם

יש ויש! אבל הם באים רק אם מישהו מתלונן ! (תופס לגבי חופים מסודרים)

ולפעמים יש גם שוטרים שעושים סיורים לחפש זונ** ברכבים והם יכולים להגיע אליכם סתם לראות מה קורה

אבל הבעיה היא איך תעשו את הסטייקים בלי אור ? בפעם האחרונה שעשינו סטייק בים לאור מדורה אכלתי סטייק "פרוזן-רייר" עם טיפה חול כהתבלין הסודי.

(בסטייקים יש דם ובים יש רוחות ככה שנדבק להם חול) חוסך את הצורך לשים מלח גרוס עליהם

בתכלס אני מציע נקניקיות למיניהן (אבל כאלו מקצב לא החרטא של הסופר)

פורסם

תלוי באנשים פעם אחרונה שאני וחברים שלי עשינו על האש [בסביבות ה6 אנשים 3 קילו הספיק]

פורסם
  • מחבר

אבל מותר להדליק אש בחוף?.

פורסם

לא יודע זה לא משנה לא יגידו לכם כלום.. אל תשתכרו ותכנסו למים! מצד שני עדיף בכלל לא להיכנס בלילה

ובשר תזרקו כל אחד 70 שקל ותקנו בכל הכסף בשר שתיה (קלה) חומוס קטשופ פיתות וכדומה

פורסם

לא יודע זה לא משנה לא יגידו לכם כלום.. אל תשתכרו ותכנסו למים! מצד שני עדיף בכלל לא להיכנס בלילה

ובשר תזרקו כל אחד 70 שקל ותקנו בכל הכסף בשר שתיה (קלה) חומוס קטשופ פיתות וכדומה

במיוחד לא להשתכר ולהכנס לים וגם תשלטו בכמות שאתם שותים, לפני כחודש כשתינו בים 2 חברים הלכו לים והיו עד כדי כך שיכורים ששחו מאחורי האבנים בתל אביב, לא שמענו מהם במשך חצי שעה וכבר רצינו להתקשר למשטרה/אמבולנס [בזמן הזה כבר היינו בתחילת הבקבוק ה3 ל4 אנשים כולל אותי] אבל נגמרה הבטריה ובסוף התברר שהם כמעט נסחפו עם הזרם לתוך הים

ואחד כמעט פתח את הרגל בגלל שקיבל מכה בסלעים בקיצור מומלץ לא להכנס לים [כשאנחנו הלכנו לא התכוונו בכלל לא הבנו מגבות לא כלום רק כסף והרבה שתיה

אבל האחרי הרבה שתיה הגיע הקטע שמישהו מציע את זה ותמיד יש אחד שבגלל ההשפעה של אלכוהול הוא הופך לספונטני]

ככה שעזבו שטויות תשארו בחוף ותחגגו כמו שצריך ;D

בנוגע למנגל על החוף לא נראה לי זה יהיה בעיה כול עוד לא תזהמו ותלכלכו את כול האזור וזה לא נראה לי בעייתי לעשות מנגל ליד הים כי זה לא מקום סגור ובדרך כלל צריך מקומות פתוחים כדי לעשות על האש

פורסם

אבל הבעיה היא איך תעשו את הסטייקים בלי אור ? בפעם האחרונה שעשינו סטייק בים לאור מדורה אכלתי סטייק "פרוזן-רייר" עם טיפה חול כהתבלין הסודי.

פעם אחרונה שעשיתי על האש בים, השתמשתי בפנס חירום וזה עבד מצוין.

פורסם

^ ....שדלק במקרה טוב שעתיים.

מדורה זה לא אור, הפתרון הכי "נורמלי" זה גנרטור במאה שקל לכל הערב.

פורסם

^^^

גנרטור במאה שקל? אני מאוד אתעניין לקבל פרטים אם אפשר ובמיוחד אם הוא יוכל לרוץ כמה שעות בצורה טובה ויגמור יותר מיום-יומיים בחוף במהלך חיו. ;)

פורסם

אופצייה נוספת, לעשות את המנגל קרוב למכונית. ולהשתמש באורות שלה.

פורסם

אופצייה נוספת, לעשות את המנגל קרוב למכונית. ולהשתמש באורות שלה.

הכי קטן 14

הכי גדול 17.

במקרה הטוב למבוגר יש רישיון עם מלווה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים