פורסם 2009 ביולי 1916 שנים שלום לכולם צצה לי בעיה לאחרונה שאין עליה מענה - אני מנסה להיכנס למערכת מסחר דרך אתר האינטרנט של בית ההשקעות איתו אני עובדומשום מה לא מתאפשרת גישה למערכת מאחר ואני מקבל הודעה שהדפדפן לא נתמך (הגדרות המינימום הן אקספלורר 4 כשבפועל יש לי 8)אשמח לדעת למה הבעיה הזו קיימת ואיך ניתן לפתור אותה (כפתור תצוגת תאימות באקספלורר 8 לא פתר את הבעיה)בתודה מראש
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים בעיית user agent כמו שזה נראה.ניסית פשוט לעבוד עם פיירפוקס או לפנות אליהם בעניין?
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים מחבר הבעיה עם פיירפוקס דומה ובבית השקעות טענו שהכל תקין הקטע הוא שבמחשב אחר הבעיה לא קיימת מה זה USER AGENT?
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים מחבר אתה יכול לומר לי מה אני עושה עם זה?לא מבין כל כך[br]פורסם בתאריך: 19.07.2009 בשעה 22:05:54לפי מה שאני מבין, אני צריך להתקין את קובץ ה-REG בהתאם לאקספלורר שאני מריץ,אבל יש שם אקספלורר 8 שרץ עם ויסטה, ואני מריץ את שלי דרך XP.משנה משהו? או לנסות להתקין את זה למרות שזה אמור להיות לויסטה?
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים יש שם בין היתר גם קישור לBayden UAPick שנראה כמו פתרון דיי מעניין לבעיה שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.