עבור לתוכן

מספר שאלות לגבי מבחנים לפרוייקט גאמ"א

Featured Replies

פורסם

שלום!

לפני חודש-חודשיים בערך קיבלתי בדואר מכתב מפרוייקט גאמ"א של חיל המודיעין, בו ביקשו ממני למלא שאלון מסויים באינטרנט. מילאתי ושלחתי, כמובן.

היום קיבלתי זימון למבחנים של הפרוייקט, ורציתי לדעת כמה דברים.

הדבר הראשון הוא מה מצפה לי שם. כל מה שאני יודע בקשר לשפות תכנות הוא Java ו-C# ברמה של תיכון (ואפילו קצת יותר מזה), אסמבלר ברמה של תיכון ובניית אתר אינטרנט בסיסי בעזרת שפות מיושנות כגון HTML, JavaScript ו-ASP. לקראת מה להיות מוכן, והאם הידע שיש ברשותי הוא מספיק כדי לעבור מבדקים אלו?

דבר שני הוא שהבנתי שמיונים לחיל המודיעין מקפיאים את המיונים לשאר הדברים, ורציתי לשאול איך זה עובד בדיוק. שלושה ימים לאחר המבחנים לגאמ"א יש לי גם מבדקי צוות אוויר, ורציתי לדעת מה הולך להיות בדיוק במקרה שאעבור את המבדקים לגאמ"א... אני רוצה לציין שיש לי פרופיל 97 וקב"א 56 (ביררתי דרך מישהו מבפנים), ואם המצב הפיזי שלי יאפשר לי אני אעדיף תפקיד קרבי מאשר משהו בחיל המודיעין, שזה פחות או יותר לשבת מול מחשב במהלך כל השירות שלי.

אשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור על הנושאים הללו, תודה רבה! (:

פורסם

אני זוכר לפחות 4 דיונים בנושא גאמ"א בזמן האחרון.תריץ חיפוש

פורסם
  • מחבר

צודק, הרצתי חיפוש ומצאתי הרבה יותר מארבעה דיונים מהזמן האחרון, ואחרי שקראתי את כולם אני מעדיף שעדיין מישהו יוכל לעזור לי לפחות בנושא של ההקפאה של שאר המיונים.

פורסם

המבחנים של התכונת לא כל כך קשים ואם למדת את השפות ברמת בגרות זה יספיק לך לענות על רוב השאלות של התכנות, יש גם כמה שאלונים כלליים על מערכות הפעלה, רשתות, אסמבלר, מחשבים כללי וכדומה. פשוט אתה ממלא את השאלונים שאתה יודע וגם יש בסוף שאלון 300

לוקח כמה חודשים לתשובות עד לראיון, ולא יותר מדי קשה לעבור את המבחנים עם קצת הגיון וידע כללי במחשבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים