עבור לתוכן

דרוש לפטופ בתקציב של עד 1500 דולר שיקנה בניו יורק בעל זמן סוללה גדול וחזק!

Featured Replies

פורסם

שלום כולם!

כרגע יש לי מחשב ASUS F3SC שאני מאוד מרוצה ממנו

עושה עבודה נהדרת, רץ חלק הכל טוב ויפה, ה2 בעיות היחידות שלי איתו הן

א' המשקל שלו

ב' הזמני סוללה

הלפטופ שלי הוא סוס עבודה, אך הוא גם לא קל הוא שוקל 3 קילו לאחרונה שאני אשכרה מתנייד איתו ולא רק עובר איתו מבית X לביתY

אני מתחיל להרגיש במשקלו הכבד יחסית וגם שנה הבאה אני אתחיל ללמוד אז בכלל

ב' הסוללה שלו היא 6 תאים והכל טוב ויפה, אבל היא מחזיקה עם קינפוג נכון והכל שעה וחצי, תאכלס? זה לא שיא הניידות שיש, הייתי רוצה זמן סוללה טוב יותר

אחרי שבדקתי את כל האופציות החלטתי שמקבוק פרו ה13 אינץ' הוא אחלה החלטה, חוץ מהמעבד שאני לא מצליח להבין איזה הוא (כרגע יש לי T7300)

הכל נראה מעולה, עיצוב, זמן סוללה פנטסי ואפילו קצת יותר חזק מהמחשב הנוכחי שלי ובמשקל יותר קטן, נפלא!

אבל, בכל זאת יש לי כמה שאלות, המחשב הנוכחי של יהוא 15 אינץ' מעבר ל13 הוא קריטי?, ז'א דברים יראו ממש שונה?!

תיהיי בעיה עם משחקים? לדוגמא אני נהנה פה ושם להריץ COD4 או RA3 אני אוכל גם במק? (בקשר למערכת הפעלה אני ירוץ עם פרללס, אין ברירה אחרת)

הרזולציות והכל נורמליות!?

שאלה שניה, האם בתקציב של 1500 דולר אי אפשר למצוא משהו עם נתונים דומים שהוא לא מק!?(נא לשים לב לצרכים שלי)

שאלה שלישית האם יש משהו שאני צריך לשים לב אליו מבחינה חומרתית (שחסר או בעייתי), במקבוק?

המחשב ירכש בשבוע הקרוב מניו-יורק, כל הערות והארות יתקבלו בברכה

תודה!

פורסם
  • מחבר

הסברתי את הנקודות שחשובות שלי, שזה ניידות ז'א שיהיה קל משקל

זמן סוללה ממושך ככל האפשר ושיהיה מחשב חזק אני אוהב שדברים רצים אצלי ולא צריך לחכות

ומדי פעם להריץ פה ושם איזה משחק נחמד, לא אומר מחשב לגיימרים אבל שיריץ RA3 בצורה בסיסית

או COD4 כמו המחשב הקיים שלי

פורסם

אולי תבדוק לכיוון ה Dell 1330 xps?

הוא נותן לך את כל מה שביקשת והוא גם לא מקבוק,

אני מבין שאתה אוהב פיסי וגם נוהג לשחק במשחקים , אולי לא כדאי להחליף פאזה

ה 1330 יעניק לך ניידות ,משקל של 1.8ק"ג , חיי סוללה כ 4 שעות , וכ.מסך 8400m GS ואם איני טועה ניתן לשדרג אותו

פורסם

לקנות מאק כדי להריץ עליו ווינדוס, לדעתי, החלטה גרועה ביסודה. משלמים יותר מאשר על PC מקביל, מאבדים את רוב היתרונות של המאק, ואוכלים את כל החרא של ה"סטנדרטים" הייחודיים של אפל, שלא תואמים לשאר התעשייה.

מצטרף להמלצה על ה-XPS Studio 13 (לא על ה-M1330 המיושן ועם כרטיס המסך הגרוע), או לחילופין ל-Vostro 1320 שהוא בנוי טוב יותר, עם חיי סוללה מצוינים ומסך מאט, אבל כרטיס מסך פחות טוב (9300M לעומת 9400M).

http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Studio+XPS+13.htm

http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Vostro+1320.htm

פורסם

, או לחילופין ל-Vostro 1320 שהוא בנוי טוב יותר, עם חיי סוללה מצוינים ומסך מאט, אבל כרטיס מסך פחות טוב (9300M לעומת 9400M).

לכמה שעות עבודה מצפים מהVOSTRO1320? כמובן שעל פי הנתונים היבשים...

פורסם
  • מחבר

לקנות מאק כדי להריץ עליו ווינדוס, לדעתי, החלטה גרועה ביסודה. משלמים יותר מאשר על PC מקביל, מאבדים את רוב היתרונות של המאק, ואוכלים את כל החרא של ה"סטנדרטים" הייחודיים של אפל, שלא תואמים לשאר התעשייה.

תראה, אני לא ממש מושג במק אם להיות כנה, פה ושם שיחקתי עם מק'ים אני רואה אנשים שאין להם מושג בשיט על מק משתמשים במק ללא בעיה

השימוש שלי במחשב הוא א' נטו ניידות מכאן גם נגזר למה אני צריך סוללה חזקה, ב' שימוש יומיומי רגיל, אני פשוט אוהב שהכל 'זז' ורץ כמו שצריך

שאני אומר שימוש יומיומי, אני מתכוון למיילים גלישה באינטרנט ומידי פעם משחק מזדמן

עכשיו, עד כאן למה חשבתי והגעתי למק'? דבר ראשון החיי סוללה מאוד משכו אותי, ב' לא אשקר גם מן הסתם העיצוב

ג' לשימוש יומיומי להבנתי מק' פשוט יותר נוח אני אישית ממש אהבתי את הקטע של ה4 מסכי עבודה (ברח לי השם של התוכנה הזאת), נראה לי

שהמחשב רץ הרבה יותר טוב ומהר ללא אנטיוירוס ולא נראה לי שאני אסתבך יותר מידי עם תאימויות וכ'ו כי סה'כ נכון להיום שיש לי שנה+ לפטופ

אין לי איזה תוכנות או משהו מטורף שאני משתמש בו...הלפטופ דיי 'ריק' וככה אני אוהב אותו, ווינדוס, אנטי ווירוס תוכנת צריבה אופיס 3 משחקים

כל השאר תוכן

כפי שאני רואה את זה, מק' מכסה את זה (אופן אופיס וכ'ו וכ'ו)+ נותן לי זמן סוללה מעולה ועיצוב יפה, עד כה לא הצלחתי למצוא מחשב שנותן לי את הדברים האלה באותו סכום

הקטע של הווינדוס בפרללס, הוא הכרח משום שיש הרבה מסדי נתונים של אונברסטאות שפשוט לא עובדים עם פיירפורקס\ספארי אני מאמין שאני אמצא פיתרונות

אבל כרגע במצב של מדינתנו ומוסדות החינוך אני יודע שאני אצטרך לעבוד עם פרללס...

בקיצור אחרי החפירה הזאת , אני שוב פעם חוזר לנושא ו'מרענן' אותו במקצת, מחשב, עד 1500 דולר שיקנה מניו יורק

צריך להיות נייד, חזק, ובעל זמן סוללה טוב

ולשאלה השניה, לא אישית לא יצא לעבוד יותר מכמה דקות על 13 אינץ' מישהו יכול לשתף בחוויה איך זה? פשוט היו אנשים שאמרו לי "ב13 אינץ' הכל נראה שונה"

ז'א רזולוציות וכ'ו, מישהו מוכן להרחיב קצת?

ושוב, תודה.

פורסם

בקיצור אחרי החפירה הזאת ' date=' אני שוב פעם חוזר לנושא ו'מרענן' אותו במקצת, מחשב, עד 1500 דולר שיקנה מניו יורק

צריך להיות נייד, חזק, ובעל זמן סוללה טוב

[/quote']

נא לשנות את הכותרת בהתאם, להכניס תקציב ודרישות.

ולשאלה השניה' date=' לא אישית לא יצא לעבוד יותר מכמה דקות על 13 אינץ' מישהו יכול לשתף בחוויה איך זה? פשוט היו אנשים שאמרו לי "ב13 אינץ' הכל נראה שונה"

ז'א רזולוציות וכ'ו, מישהו מוכן להרחיב קצת?

[/quote']

הרזולוציה היא אותה רזולוציה כמו על 90% ממסכי ה-15.4": 1280X800.

פורסם
  • מחבר

אני לא מחפש חיזוקים ומן הסתם שלא הייתי והלך לפורום מקינטוש כי שם לא יהיו דעות נגד

מה שאני כן מחפש זה את התמורה הכי טובה לכסף שלי בהתאם לצרכים שלי ועד עכשיו התצורה הכי טובה שראיתי את זה

היא מקבוק פרו.

פורסם
  • מחבר

חבר, על מה אתה מקשקש? קיצר חזרה לדיון המקורי בבקשה, אם אין לך מה לתרום אל תספים.

פורסם

למה שלא תלך על ה 3810T של ACER ?

שוקל 1.6 ק"ג וחיי סוללה עד 8 שעות (עם סוללת 6 תאים)

ישנן שתי גרסאות שתוכל לבחור , אחת עם מעבד SU3500 SOLO, והשניה SU9400 דו ליבתי.

פורסם

לדעתי אתה צריך לקנות את המק פרו 13 .

זהו מחשב מצויין, בנוי טוב ויפה, מפרט נאה, קל, נייד וזמן סוללה ארוך.

ויתרונות נוספים - הוא עושה אותך cool , ותרכוש לעצמך "אחים למק".

אם יש לך תקציב והמק עושה לך את זה - אז למה לא לפנק את עצמך ?

רציונלית אין הרבה היגיון לקנות מק אם אתה רוצה לעבוד בווינדוס.

אבל לא תמיד צריך לקנות בהיגיון, לפעמים הרגש צריך להיכנס לפעולה ...

אני באופן אישי לא הייתי קונה אותו במחיר הנוכחי, אבל אם היה עולה עד 1000$ אז בהחלט הייתי שוקל.

פורסם
  • מחבר

אני לא מחפש "אחוות אחים למק'" יש לי מספיק חברים בלי קשר ללפטופ שיש לי

והמחשב לא עושה אותי COOL גזעי או מגניב...

חאלס כבר עם השטויות האלה, יש מפרט שעומד בדרישות בתקציב או לא?

פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה.

קיבלת, מעבר למק עוד שתי אלטרנטיבות לפחות. תחשוב, ותחליט. תקרא ביקורות על המחשבים האלה ברשת, לא חסר.

אמרו לך בדיוק מה החסרונות של מק. את היתרונות אתה מכיר.

למה אתה ממשיך לטחון מים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים