פורסם 2009 ביולי 1916 שנים טוב אחרי כמעט שנתיים שאני משוחרר כבר.. קיבלתי צו ראשון שלי בישביל ראיוןהשאלה שלי היא כזאת..אם אין לי לא מדים לא נעליים וביכלל אין לי שום דבר שקשור לצבאאפשרי להגיע על אזרחי?
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים לראיון? בטח...מדים גם לא אמורים להיות לך, במקרה הטוב נעליים, אבל גם הן בגדר המלצה בלבד בלא מעט מקומות.
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים מחבר סבבה... תודההראיון שלי בשעה 16:00אם אני יגדיל ראש ויגיע על הבוקר כי יש לי לימודים בערב..מה לדעתך הסיכויים שיקבלו אותי?ידוע למישהו איפה זה מחוז צפון נצרת?איזה בסיס זה בידיוק?
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים סבבה... תודההראיון שלי בשעה 16:00אם אני יגדיל ראש ויגיע על הבוקר כי יש לי לימודים בערב..מה לדעתך הסיכויים שיקבלו אותי?ידוע למישהו איפה זה מחוז צפון נצרת?איזה בסיס זה בידיוק?אל תגיע לפני כי אז יש סיכוי שתתייבש עד השעה היעודה
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים איזה ראיון יש לך, לאיזו יחידה,תפקיד ?האמת לא ידעתי שיש ראיונות בכלל, חשבתי שמה שנתנו בבקו"מ נשאר כל החיים.
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים תתקשר לקצינת קישור שלך (המספר אמור להיות כתוב על הצו) ותשאל אותה אם אפשר להקדים את הראיון..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.