פורסם 2009 ביולי 1816 שנים אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל אנשים מבינים פה במסכים אז אולי יש לזה הסבר...הטלויזיה שלי מחוברת למחשב.. וסרטים רואים חלק מאוד..יש לי בעייה עם הכתב, אם הכתב קטן אז לא מבינים כלום.. רק אם הוא מספיק גדול אז אפשר לקורא.זה לא רק לגבי הכתב זה בכללי לגבי עצמים קטנים.. גם שאני משחק וצופה במסך הטלויזיה אני צריך לאמץ אתהעניים כאשר במסך של המחשב הכל כרגיל.תודה.
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים אולי לפורום קולנוע ביתי. אני אעביר את זה.בכל מקרה יעזור אם תמסור פרטים - מהו הדגם של הטלוויזיה, באיזו רזולוציה היא מופעלת.באופן כללי זו אחת הסיבות שלא ממליצים להשתמש בטלוויזיה בתור מסך מחשב.
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים מחבר טלויזיה 29 אינצ' של ITT (קופסה) ובהגדרות של המחשב זה על CLONE עם רזולוציה של 1024*768.
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים על הTV הרזולוציה אמורה להיות 800X600, אני מפעיל את פנסוניק 29 שלי על 720X576 (רזולוציה של שיטת שידור PAL) ורואים סביר.אבל אתה לא תוכל לקרוא טקסט מTV CRT בקלות, לא משנה באיזו רזולוציה תשתמש.
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר איך אתה קובע את הרזולוציה של הטלויזיה? אצלי זה משנה את הרזולוציה של הטלויזיה לפי הרזולוציה של המחשב. יש לי כרטיס מסך של RADEON HD3650. ויש כל מיני PAL.. איזה לבחור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.