עבור לתוכן

בעיה נפילות FPS עם HD 4850

Featured Replies

פורסם

אני חווה (ככה רושמים את זה?) נפילות FPS הכרטיס על מהירויות סטוק עפ קירור סטוק הנפילות קורות גם במשחקים שלפני זה שיחקתי רגיל בלי נפילות ולא שיניתי את ההגדרות מאז האם למישהו יכול לעלות רעיון למהיא הביעה ואיך פותרים אותה

בתודה מראש יובל

פורסם

האם אתה יכול קצת לפרט איפה קורות הנפילות? מכמה לכמה?

והאם ניטרת טמפרטורה במאמץ?

פורסם
  • מחבר

אוקי הנפילות הן מ 60 FPS ל 15 FPS הנפילות קורות ב NBA 2K9 VIRTUA TENNIS 2009 E:TW אני ניתרטית טמפ' הם לדעתי חמות מדי הן בסביובות

ה95 מעלות אחרי הבידקה שיש באובר דרייב למהירויות שבחרתי אני מזכיר אני עם קירור סטוק הבעיה היא לא בדרייבר כי הסרתי עם דרייבר סיופר ושינמכתי עד 9.1

פורסם
  • מחבר

מקפיץ האם יש למישהו רעיון????????????..

פורסם

תוריד בחזרה את מהירות הGPU לנתונים של היצרן(625 MHZ) ואת הזיכרונות ל993 MGZ ואז תבדוק גם אם המאוור של הכרטיס מסתובב,

אצלי החום עומד בסטוק על 44 מעלות , תזהר מאוד מאובר קוקינג לא מבוקר, זה מהר מאוד שורף את הGPU .

רוני

פורסם
  • מחבר

אם היית קורא את ההודעה הראשונה שלי היית שומע שהכרטיס על מהירויות סטוק והמאורר מסתובב אבל יש לי שאלה למה באובר דרייב זה רושם למטה בקלוקים 500 ו 750?

פורסם

זה קורה בעוד משחקים ?

הטמפרטורות שלך באמת גבוהות מידיי, תבדוק סירקולוציה במארז + ניקוי אבק מהכרטיס... תריץ OCCT לבדיקת יציבות לכרטיס.

פורסם

איזה מחשב יש לך?

איזה כרטיס היה קודם והאם הספק במחשב מספיק חזק בשביל הכרטיס החדש?

פורסם
  • מחבר

יש לי מעבד E6550 במהירות סטוק לוח אם P35 S3L ספק MODU +82 425 ואני אבדוק יציבות עם OCCT

פורסם

אם היית קורא את ההודעה הראשונה שלי היית שומע שהכרטיס על מהירויות סטוק והמאורר מסתובב אבל יש לי שאלה למה באובר דרייב זה רושם למטה בקלוקים 500 ו 750?

בדרך כלל ברוב הכרטיסי מסך שאני רואה עם קירור סטוק אני שם לב שהמהירות של המאוורר עומד על 30% וזה ממש לא טוב אז תבדוק באיזה מהירות מסתובב

המאוורר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים