עבור לתוכן

מה עובר על TMS-FOX?

Featured Replies

פורסם

כמו שאתם יודעים האתר החדש והמשותף שלהם נפתח לפני כמה חודשים

בהתחלה היה המון בלאגן בתפריטים ובערכות מחשב אבל הבטיחו לנו שכל ההתחלות קשות ושצריך לתת להם קצת זמן

מאז עברו המון מים בירדן (נו טוב לא עברו מים בכלל בשום מקום אבל זאת לא הנקודה) והאתר נשאר אותו דבר

התפריטים מבולבלים, אין פירוט בכלל על מפרטים.. לא מעבד לא דיסק קשיח.. שום כלום בריבוע

יכול להיות שאני סתם טמבל שלא מבין אם לא מסבירים לו לאט אבל איך הם מצפים שאנשים ירכשו מהם סחורה אם אין שום פירוט על כלום? אני אמור לנחש?

ואגב הבטיחו לנו סניף בירושלים- מישהו יודע אם התקדם משהו בנידון?

בתודה

נתנאל הבכיין

פורסם

אני מצטרף לדעה שלך נתנאל, הרשת הזאת היא אחלה, וחבל שהאתר שלהם הורס את זה. מערכת בניית המפרטים המקורית של TMS הייתה הרבה יותר נוחה מזו של פוקס, וכל האתר בכללי היה יותר נוח ומפורט. ברזולוציה שאני משתמש בה (1024X768) גם אי אפשר להרכיב מפרט כי לא רואים את כל מערכת בניית המפרטים, משום מה. מאוד חבל שדווקא אתר האינטרנט יוריד את הרמה של החנות הזו.

פורסם

מסכים ב 60%.

לגבי פירוט למפרטים וכו', את זה יש באופן מלא לפי מה שאני רואה, שים לב-

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2621

אין כלום

עכשיו תלחץ "לפרטים נוספים ושדרוגים".... הכל מופיע שם, ובקונפיגורטור נוח לדעתי.

גם "בנה לך מפרט" עובד יפה, לפחות בכרום ובאיכספלורר.

הבעיה היחידה של האתר לדעתי (והגדולה ביותר שלו) היא שהוא עובד זוועה עם פיירפוקס והכל מתחרבש. (והעובדה שצריך לסדר תפריטים)

פורסם

ושהעיצוב של האתר של TMS היה פי 7 יותר יפה ונוח, גם של FOX היה עדיף על הנוכחי.. אני מאוד מאוד אוהב את החנות הזאת וקניתי בה יותר מפעם אחת, ובאמת חבל שהאתר ככה.

פורסם

העיצוב של האתר של TMS היה פי 7 יותר יפה ונוח ..... ובאמת חבל שהאתר ככה.

מסכים.

פורסם

שלחו או ה"פ למנכ"ל ותתלוננו. הוא חבר בפורום אם אני לא טועה.

פורסם

קשה לי להאמין שהם פספסו את הנושא, יש להם 2 עובדים שרשומים ופעילים (או לפחות אחד פעיל). הם הבטיחו שיהיו שינויים גדולים, כרגע יש רק שינויים קטנים שמוסיפים בעיות.

פורסם

הלוגו של FOX יפה לאללה

פורסם

והקשר הוא:

:bash:

פורסם

שיש חופש גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים