פורסם 2009 ביולי 2316 שנים כשהדבר הראשון שאתה עושה כשאתה מתיישב מול המסך זה לנעול את הדלת ולפתוח את הרוכסן במכנסיים.
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים נו ברור שזה קרייסיס..איך הגעת לקרייסיס? ???ה-AVATAR שלי עשוי להוות רמז, אבל רק באופן בלתי-ישיר מאחר והוא לא מהמשחק עצמו.
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים אשמתי. מודה. היתה לי תחושה מציקה באחורי דעתי (פאפרזה לתרגום של גוגל לביטוי) בעניין, אבל לא התייחסתי אליה. אני מאשימה את ה-multitasking. נכון שאני אישה, אבל מסתבר שלעשות 5 דברים במקביל עדיין פוגע בביצועים שלי. ובכל זאת, אני לא טועה.. זה כן ברור לאיזה משחק אני מתכוונת, נכון?
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים עתידות: עוד מעט הAVATAR שלך ישתנה מ- ל- אלכס, אני משתמש בביטורנט לצורך הורדת הפצות לינוקס באופן חוקי, איך אני? ;D
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים אשמתי. מודה. היתה לי תחושה מציקה באחורי דעתי (פאפרזה לתרגום של גוגל לביטוי) בעניין, אבל לא התייחסתי אליה. אני מאשימה את ה-multitasking. נכון שאני אישה, אבל מסתבר שלעשות 5 דברים במקביל עדיין פוגע בביצועים שלי. ובכל זאת, אני לא טועה.. זה כן ברור לאיזה משחק אני מתכוונת, נכון? לי כן,לאחרים...לא מעניין אותי.
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים פעם חלמתי שאני מחפשת את הכלב שלי. הסתובבתי בסביבה כזו של ימי הביניים, מסתתרת בצללים ואז הוצאתי קשת ויריתי מתחת לאיזה חלון (לא זוכרת אם חץ מים או חבל). לא כזו בעיה לנחש מאיזה משחק הושפעתי. הגברת מתכוונת למשחק המיתולוגי:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.