עבור לתוכן

אתה יודע שאתה מכור למחשב כש... V3!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כשאתה מזדהה עם כ"כ הרבה דברים בת'רד הזה :'(

• תגובות 131
  • צפיות 12.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כשאתה מזדהה עם כ"כ הרבה דברים בת'רד הזה :'(

מסכים...

זה עצוב :bash:

פורסם

כשאתה עולה בחדר מדרגות חשוך עם פנס ומתלהב מהשיידרים

פורסם

כשאתה עולה בחדר מדרגות חשוך עם פנס ומאוכזב מהשיידרים

כשלא היה כמעט פוסט אחד בנושא הזה שלא הסכמת איתו

פורסם

כשאתה בודק בכל חור שאתה נמצא בו אם יש Wifi זמין גם אם זה אמצע שום-מקום.

פורסם

כשלא כיבית את המחשב לפחות שבועיים

כשיש לך אל פסק

אני לא בטוח אם את זה אמרתי בV2 אבל בכל מקרה:

כשאתה בודק אם אתה מכיר אנשים מHWZ בחיים האמיתיים לפי המפרט שלהם כי אתה מתפדח לשאול אותם במציאות.

עריכה:

כשכל אי-דיוק של חברים\משפחה\חדשות ערוץ2\כתבות חובבניות ב-YNET, בנושא מחשבים, גורמים לך לגיחוך להתעצבן ...בחלק מהמקרים גם על חוסר המקצועיות.

(אני לפעמים מתעצבן שחופרים לי ילדים מטומטמים על דברים כמו:" אבא שלי עובד במייקרוסופט והוא אמר שעוד מעט הם מוציאים את פנטיום 5!!!")

פורסם

כשיש לך זמן לפתוח נושא בפורום

שמדבר על התמכרות

פעם שלישית

:'(

פורסם

אני לפעמים מתעצבן שחופרים לי ילדים מטומטמים על דברים כמו:" אבא שלי עובד במייקרוסופט והוא אמר שעוד מעט הם מוציאים את פנטיום 5!!!

זה הזכיר לי: כשאתה מדבר עם מוכרים בחנויות מחשבים על חומרה :) אני עושה את זה חופשי עם המוכרים בזיגזג, בלוג'יק וב-IQPC.

למען האמת קרה לי פעם מקרה שבו מישהו נתן לי חירטוט בסגנון הזה, חייכתי כל זמן שהקשבתי לו פולט שטויות, ואז אמרתי "אורן שטיין, HWzone" ומישהו בסביבה אמר כזה "היי אני קורא מדי פעם חדשות שלך" והמישהו השני היה בהלם, זה היה כל כך מצחיק :smile1:

פורסם

אורן, אתה סלבריטי. אני חייב להצטלם איתך. כל אחד חייב.

פורסם
  • מחבר

מי שמדבר... ::)

פורסם

כממש מלהיב אותך שאתה יכול לשלוט על הנייח שנמצא 4 מטר מהמיטה עם הנייד שיושב ליד המיטה

זה יכול להיכנס גם לדיון "אתה יודע שאתה ממש עצלן כש..."

פורסם

שאתה קונה כרטיס טלוויזיה רק על מנת שלא תצטרך להזיז את הצוואר לכיוון המסך של הטלוויזיה ותוכל להישאר מחובר למסנג'ר/פייסבוק וכ'ו או לשחק משחק על חצי מסך וחצי מסך שני לצפות בתוכנית :P

פורסם

שאתה קונה כרטיס טלוויזיה רק על מנת שלא תצטרך להזיז את הצוואר לכיוון המסך של הטלוויזיה ותוכל להישאר מחובר למסנג'ר/פייסבוק וכ'ו או לשחק משחק על חצי מסך וחצי מסך שני לצפות בתוכנית :P

that's what i call multitasking

פורסם

כשלא כיבית את המחשב לפחות שבועיים

כשיש לך אל פסק

אני לא בטוח אם את זה אמרתי בV2 אבל בכל מקרה:

כשאתה בודק אם אתה מכיר אנשים מHWZ בחיים האמיתיים לפי המפרט שלהם כי אתה מתפדח לשאול אותם במציאות.

עריכה:

(אני לפעמים מתעצבן שחופרים לי ילדים מטומטמים על דברים כמו:" אבא שלי עובד במייקרוסופט והוא אמר שעוד מעט הם מוציאים את פנטיום 5!!!")

היה אחד שאשכרה אמר לי שיש לו פנטיום 5, שאבא שלו עובד בנס"א או משהו בסגנון ::)

פורסם

כשאתה מדבר עם מישהו באנגלית ונפלט לך "lol"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים