פורסם 2009 ביולי 1816 שנים אולי זה קצת מוקדם מדי אבל יש לי צורך בסיסי שנע ממעמקי נשמתי להעלות עוד דיון כזה. חלק מהעניין הוא שלפני כחודש קמתי מאיזה שיעור שנגמר, לא השתמשתי במחשב ורק פתרתי תשחץ בעיתון ותוך כדי הקימה מהמקום וקיפול העיתון חשבתי CTRL S קדימה!
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים כמתחיל להיות לך כאבים בצוואר ,בכתפייים ובידיים ואתה צריך לעשות פיזיותרפיה בגלל בעיות מהמחשב
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים כשיש לך צורך בסיסי שנע ממעמקי נשמתך להעלות עוד דיון כזה... (איך אני רואה שאני אצטער על התגובה הזאת עוד 40 דפים, כשהטופיק הזה לא יפסיק להופיע ב'תגובות חדשות להודעות שלי'... )
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים (איך אני רואה שאני אצטער על התגובה הזאת עוד 40 דפים, כשהטופיק הזה לא יפסיק להופיע ב'תגובות חדשות להודעות שלי'... ) אני לא מאמין שזה ימשך עד לעמוד 40. אני נותן לו גג עמוד 10-15
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים חחחח אני זוכר אחד ממש גדול מהדיון הקודם "שאתה מחפש חיבור USB אצל החברה שלך "
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים כשאתה מפסיק לאכול במטבח ומתחיל לחשוק ב ולשקול ברצינות מקרר בחדר :lol: חחחחחחחחחחחחחחחחחח... חזק. (לשים את המחשב בתוכו כן )
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים כשאתה שובר צלחת או מפיל אוכל על הרצפה או כל דבר מעצבןהדבר הראשון שעולה לך לראש זה ctrl+z
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים כשהדבר הראשון שאתה חושב עליו אחרי שאתה מקבל (בחר את הנכון ביותר):א)משכורתב)דמי כיסהוא איך אתה משדרג את המחשב עם זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.