עבור לתוכן

רעיונות לניצול הכסף שהרווחתי

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

עבדתי בחופש (פעם ראשונה ;D), והרווחתי 1900 ש"ח. יש לי כמה רעיונות איך לנצל את הכסף, כשלחסוך אותו זו לא אופציה (יש לי 40,000 מהבר מצווה, לא חושב שעוד 2000 יועילו במיוחד).

1) לחכות ליציאת ה i5, ולשדרג מעבד+לוח אם+זכרונות, ואם ישאר תקציב לשדרג ל-GTX 275 (כמובן שעד אז המחירים ירדו, בהנחה שיצאו סדרות GTX 300 ו-HD5XXX).

2) לקנות אוזניות Razer Barracuda ואת כרטיס הקול שלהן+עוד משהו

3) לשדרג את המארז ל-CM HAF 932/CM Cosmos S/CM Cosmos 1000/Lian Li PC-P60/Lian Li PC-A71+לקנות Scythe Mugen II עם מאוורר נוסף+עוד משהו

4) להשקיע באזור ה-1500 ש"ח למערכת קירור מים למעבד ולכרטיס המסך+עוד משהו

5) לשלב בין כמה אופציות, אשמח לרעיונות (אם לדוגמה תהיה חריגה של 100 ש"ח +- אף אחד לא ימות מן הסתם).

בינתים אני בונה על אופציה מספר 3, והכי פחות בונה על אופציה מספר 4.

אשמח להצעות נוספות/ערבוב הצעות/המלצות להצעות קיימות!

פורסם

אתה צריך בכלל לשדרג?

או שאתה רוצה לבזבז את הכסף?

שים אותו בצד(לא בחיסכון) ושתרצה משהו תקנה

פורסם

אם הגעת למצב אתה מבקש עזרה על איך לבזבז כסף, ההצעה הכי טובה תהיה לא לבזבז.

חכה שיהיה איזה משהו שאתה ממש תרצה ואז תקנה..

פורסם
  • מחבר

אתה צריך בכלל לשדרג?

או שאתה רוצה לבזבז את הכסף?

שים אותו בצד(לא בחיסכון) ושתרצה משהו תקנה

לא צריך, רוצה. צריך-אף אחד לא באמת צריך. כשאני חושב על זה? מי בכלל צריך מחשב? לא יועיל לבוא בגישה כזאת, נכון?

אם הגעת למצב אתה מבקש עזרה על איך לבזבז כסף, ההצעה הכי טובה תהיה לא לבזבז.

חכה שיהיה איזה משהו שאתה ממש תרצה ואז תקנה..

1) בכוונה כתבתי "לנצל" כסף ולא "לבזבז", כדי שלא יוכלו לתפוס אותי במילה שלא אמרתי.

2) אלה ה"משהוים" שאני ממש רוצה. חוץ מזה, ברוך השם הכל יש לי.

בכל אופן, פעם ראשונה שאני רואה מה זאת עבודה, ואם אני אפנק את עצמי עכשיו אני אראה עד כמה לעבוד באמת שווה את זה-את הגמול שלאחר מכן מקבלים.. בקיצור-לחנך את עצמי שיש תמורה אמיתית לעבודה, ולא סתם נייר עם פרצוף של פוליטיקאי עליו.

פורסם

עוד מסך? ???

2275e1fs7301970.jpg

פורסם

לך לפוסיקאט

פורסם
  • מחבר

עוד מסך? ???

2275e1fs7301970.jpg

חח תמונה יפה, רק למה המצלמה נראית כמו פלייסטישן 2 ???

פורסם

אני יודע מה תעשה תביא לי תכסף רוצה פרטי חשבון ככה גם אתה לא תהיה חייב לשבור תראש מה לעשות איתם ...

וברצינות תחשוב מה באמת חסר לך בבית אפילו תעזור להורים .. איזה דבר הייתה באמת רוצה .. עם חסר לך אז תחסוך עוד קצת ותקנה אחרי זה

בקיצור תבזבז בחוכמה חח עד כמה שזה מצחיק ... ;D

ולא תמיד זה יוצא ככה

פורסם
  • מחבר

"ככה" איך?

פורסם

הייתי הולך על אופציה מספר 1... קירור מים למערכת כזאת לא יועיל לך הרבה... אופציה 1 הכי ניראית לי. למרות שתצטרך הרבה מעל 1,900 שקל בשביל לוח, מעבד וזכרונות, ככה שעל כרטיס לא הייתי בונה, אלא אם אתה רוצה למשוך מה- 40K של הבר-מצווה...

תתחדש אחינו! :silly:

שבוע טוב

פורסם

תעיף מבט על החדר שלך,ותחשוב מה היית רוצה שיהיה שם, תתלה ערסל, תממש איזה חלום ילדות מטורף :silly:

פורסם

לך לפוסיקאט

כן. יספיק לך ללאפ דאנס אחד ולכוס שוקו :lol:

פורסם

כן. יספיק לך ללאפ דאנס אחד ולכוס שוקו :lol:

על זה יגמר לו הכסף? זה לא ברמת אביב ג' :silly:

נראה לי בכסף הזה אתה יכול לקנות לעצמך אחת משם

פורסם

לך לקניון ותתחיל להסתובב בין החנויות. או שאם אתה בכל זאת לא רוצה לחסוך אתה תמיד יכול לתרום אותו.

פורסם

סע לאילת\תארגן טיסה.

זאת העונה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים