עבור לתוכן

מחפש המלצות לרמקוליים איכותיים למחשב- תקציב עד 1000-1200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לבעלי ידע בתחום מבקש לשמוע המלצות לזוג רמקוליים איכותיים לשמיעת מוזיקה . סרטים . וכד' - בעתיד מעוניין לחבר אותם למגבר חיצוני ומערכת סטראופונית .

פורסם

אמנם באיחור, אבל בגלל שעדיין לא קיבלת תשובה ולא שמת לב שהדיון הזה אינו מתאים לפורום "ציוד היקפי", אני אעביר אותו לפורום המתאים.

פורסם

אתה מחפש רמקולים מוגברים בלבד? אם לא, תוכל לעשות עסקה הרבה יותר טובה אם תפנה לשוק המשומשים. לפרטים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373535

בכל אופן, גם כאן וגם כאן יהיה מדובר ברמקולים שלא יזדקקו למגבר נוסף (או שמדובר ברמקולים מוגברים ולפיכך הם כוללים בתוכם יחידת הגברה, או שמדובר במערכת ואז אחד הרכיבים שבה הוא המגבר), אז למה הכוונה ב"בעתיד מעוניין לחבר אותם למגבר חיצוני ומערכת סטראופונית"?

פורסם

בתקציב שהבאת הייתי ממליץ ללכת על איזה וינטאג של מרנץ, כמו זה

e3_2_1_21166_20090703170728.jpg

ובשאר הכסף למצוא לך רמקולים נצילים שאתה אוהב(ז"א לשמוע אותם קודם), כמו אלה,

TANNOY MX2

e3_2_1_45850_20090719150747.jpg

כמובן זה רק המלצות כלליות, אבל אתה יכול להגיע למערכת טובה יחסית מיד שנייה בתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

המליצו לי על רמקוליים שולחני Bose Companion 2 SeriesII .. . הם אמורים לעלות כ 80 דולר.- בעתיד בהתאם לתקציב אני ארכוש .-טיונר של NAD +מגבר של NAD + וזוג רמקוליים של B&W דגם 685 - איך זה??יש לכם המלצות . תודה

פורסם

למה לך לקנות זבל כדוגמת בוס אם אתה מתכוון לרכוש מערכת נורמלית? תתאפק ותחסוך לעצמך כסף.

ה685 מצויינים אבל אני משוחד :) לחבר אותם עם NAD יתן לך דגש בתדרים הגבוהים אם זה מה שאתה מחפש.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה מציע. אני מוכן לשמוע על כמה סוגים שונים . בגדול היעוד זה רדיו סטראופוני + מוזיקת פופ . 60.70.80. עכשוית . א'י . מוזיקת קאלסית לשמיעה תוך כדי עבודה במחשב ... וכד' .אשמח לקבל הצעות.{ את המפרט הקודם אני ראיתי ושמעתי ומצא חן - אם יש טיונר איכותי ומגבר איכותי יותר במחיר שפוי ??? }

פורסם

עזוב אותך מטיונר, יש ים תחנות רדיו באינטרנט באיכות מצויינת. תגדיר לעצמך תקציב נורמלי ולך לחנויות

שמתמחות בנושא ותשמע כל מיני אופציות. אף אחד לא יכול לקבוע בוודאות מה תאהב, זה תלוי בך.

פורסם

לא שלא תקשיב ל-Fkl0ster? הוא יודע מה הוא מדבר :)

יש לי דוגמא מצוינת לזה, לפני שבוע בדיוק קניתי עוד זוג רמקולים בני בערך 15, MLP407 (אומגה/מורל). במצב טוב, נשמעים טוב, ועלו רק חצי מהתקציב שלך. מדיי פעם יש דברים כאלה במשומשים, שווה לחפש. הם יישמעו הרבה יותר טוב מכל דבר אחר במחיר הזה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

שלום לך Anatoli . היכן ניתן להשיג מגבר טוב ואיכותי משומש ואיזה סוג ?? כמו כן רמקוליים כמו שבקשתי .." בתחילת הדף

פורסם

תקרא את המאמר שכתבתי (זה ש-Fkl0ster קישר אליו). יש שם תשובות לכל השאלות שלך.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים