עבור לתוכן

צבעתי כלוב מתכת, והצבע ימים שלא התייבש! צריך עזרה...

Featured Replies

פורסם

יש לי כלוב מתכת שצבעתי לפני כארבעה ימים בצבע שחור של טמבור (לא ספריי, עם מברשת). ארבעה ימים שהוא בשמש, ולמרות שנראה כאילו התייבש, יש על הסורגים בועות צבע ובהם הצבע טרי (אם לוחצים עליהם זה מתפרץ החוצה).

זה אמור להתייבש לבד או שפישלתי עם הצביעה? ואם יתייבש לבד, כמה זמן עוד יקח בערך?

פורסם

לא צבעת טוב,

דברים כאלה ההיה יותר מומלץ לצבוע ב2 שכבות עם ספריי (שכבת פריימר ועליה מספר שכבות של צבע מיועד)

ואז שיוף קל עם מים כדי ליצור מרקם חלק.

פורסם

^

אם הבנתי נכון לא מדובר בכלוב של המארז (לא מודינג.. :smile1:), אלא בכלוב כמו של תוכים, חתולים וכל דבר אחר..

נראה לי פיקששת בצביעה ולא הלכת קדימה אחורה על הסורגים או ששמת יותר מדי צבע וקשה לזה להיתייבש. אם לא ז כנראה זה או הצבע או המתכת של הכלוב (בהנחה ואכן מדובר במתכת).

תחכה, בסופו של דבר זה יתייבש- לא יתכן וזה ישאר רטוב כל הזמן אם זה במגע עם האוויר.

פורסם

צבעת עם צבע שמתאים לחומר שעשוי ממנו הכלוב? (לכל משטח יש צבע משלו)

אם כן,כנראה ששמת יותר מדיי צבע או שפשוט לא צבעת טוב. תחפש ביוטיוב מדריך לצביעה וכאלה..

פורסם
  • מחבר

הצבע עצמו מתאים לסוג המארז, רוב הסיכויים שבאמת שמתי יותר מדי צבע כי רוקנית פחית שלמה על הדבר הזה.

השאלה היא, אם אני צריך לעשות את הכל מההתחלה? ואם כן, אז איך לעאזל מסירים את הצבע הנוכחי ששמתי? סיבכתי את כל העניין, כי סך הכל רציתי לחסוך כסף על הספריי...בסוף יוצא שאני אשלם כנראה פי 3 כסף :-\

פורסם

עזוב, קח נייר שיוף או דיסק שיוף ויאללה לעבודה תוריד את כל הצבע ממש את כולו,

שים 2 שכבות פריימר לבן, עליו 2-3-4 שכבות צבע שאתה רוצה עד שאתה מגיע לגוון שאתה רוצה

אז אתה לוקח נייר שיוף 0 מים

ומתחיל לשייף.

אם אתה רוצה שאני אדריך אותך שלח הודעה בפרטי עם מסנג'ר שלך.

פורסם
  • מחבר

שלחתי הודעה לפרטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים