פורסם 2009 ביולי 1816 שנים התקציב הוא לא גבוה בכלל.. קצת פאדיחה ת'כלס אבל יום יבוא ואני יביא תקירור הכי מפחיד בעזרת השם אבל עד אז חשבתי על קירור טוב (שקט ויעיל) עד 100 בוא נגיד...
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מחבר מה הבעיה עם קירורים כמו FREEZER 64 PRO?זה קירור מעולה שקט.חח אני לא יודע גבר אם יש בעיה איתו, אני מקווה שלא כי זה בנתיים מה שאני אקנה חח :-*
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים פותח התרד חיפוש קטן בפורום היה עונה לך על השאלה..בכל אופן תוסיף את התקציב לכותרת..ואת התשובות כבר קבלת..תתחדש..
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מחבר פותח התרד חיפוש קטן בפורום היה עונה לך על השאלה..בכל אופן תוסיף את התקציב לכותרת..ואת התשובות כבר קבלת..תתחדש..רגע אחי למה אתה ממהר לסגור את העניין בת'ריד וחסום פיות?הבנתי ש 3 אנשים ממליצים עליו זה נחמדמה כדאי יותר ה7 או הרגיל? של ה Freezer
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים דבר ראשון FREEZER 64 הוא בדיוק כמו FREEZER 7פשוט ה7 מיועד לתושבות אינטל.אם אתה מתכוון לALPINE 7 אז שוב, קירור מעולה אבל פחות אפקטיבי
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מחבר דבר ראשון FREEZER 64 הוא בדיוק כמו FREEZER 7פשוט ה7 מיועד לתושבות אינטל.אם אתה מתכוון לALPINE 7 אז שוב, קירור מעולה אבל פחות אפקטיבילא התכוונתי ל ACנראה לי שאני אלך על הפריזר 64... נראה טוב ואמין שקט וקריר
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים לא הבנתי את העניין של ה"לחסום פיות"..הפורום נועד להעניק מידע למשתמשים..את השאלה ששאלת..יש במיליון ואחת צורות בפורום..ולכן ציינתי שפשוט להבא תריץ חיפוש לפני..ומחיפוש הייתה מוצא שיותר מ 3 אנשים ממליצים עליו.. ;D
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים מן הסתם הFREEZER.הALPINE יותר מתאים למקרים של "הקירור סטוק הזה לא משהו צריך תחליף"או פשוט תחליף מעולה לקירורי סטור היישר מהחנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.