עבור לתוכן

המרת קבצי MOV ושמירה על יחס הצפיה...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי אוסף מאוד גדול של טריילרים והייתי רוצה לשנות אותם מהפורמט המקורי שלהם (MOV) לאמפג כדי שאני אוכל ליצרוב אותם על וידאו דיסק, הבעיה היא שכאשר אני משנה אותם גם יחס הצפיה משתנה וזה יוצא מגעיל, יש תוכנה שתעסה את זה ותשמור על יחס הצפיה (גם אם הוא לא יהיה דיגיטאלי).

תודה רבה!!!,

יאיר.

פורסם

תוכנות עריכת ווידאו כגון Adobe Premiere מאפשרות דברים כאלו

פורסם

יחס הצפיה משתנה , אולי בגלל שאתה עושה משהו לא נכון ...

דרך מה אתה עושה Rencode ?

פורסם
  • מחבר

אני עושה דרך קוויק טיימ עצמו....

ניסיתי גם TMPGENC....

כמה עולה אדובי?

יאיר.

פורסם

כ 540$

פורסם
  • מחבר

אוקי, קניתי את התוכנה, אבל היא סופר מסובכת!!, איך אני ממיר?

תודה!!,

יאיר.

פורסם

תוכנה ב2000 שקל, אני מאמין שיש ספר הדרכה ;D ;D :cwm1:

פורסם
  • מחבר

יש, אין לי כוח כי אני מניח שזה מאד פשוט ההמרה עצמה אני מעדיף שמישהוא יסביר לי מהיר כזה...

יאיר.

פורסם

פתח את התוכנה.

אחרי שהיא עולה, יהיה לך מסך של לבחור סוג פרוייקט חדש. תבחר מה שבא לך.. האחרון אני חושב הוא באיכות הכי טובה, אבל אפשר גם לבחור פשוט Multimedia Video for Windows.

אח"כ, אתה תראה שלושה חלונות בתוך התוכנה של הפרוייקט הזה.

יש את החלון שנקרא Project, שם יש רשימה של כל הקבצים שאתה משתמש בהם בפרוייקט.

יש את החלון של Monitor שהוא בעצם מעין תצוגה מקדימה של הסרט.

ויש את החלון של הTimeline ששם אתה בונה את הסרט שלך.

דבר ראשון, אתה צריך להוסיף את הקובץ mov לתוך ה-bin שלך בחלון Project. כפתור ימני על הרקע בתוך bin >> Import >> File ואז תבחר את הקובץ.

לאחר שהוא התווסף לסל, גרור אותו למטה (דאג להתחיל את הגרירה מהאייקון שלו ולא מהטקסט של השם שלו), לתוך ה-Timeline. מקם אותו בתחילת הציר זמן.

לאחר מכן, ייצא את הקובץ בפורמט שאתה רוצה.

אם אתה רוצה לייצא בפורמט avi עם קידוד שאתה בוחר, לחץ על File >> Export Timeline >> Movie. שם ב-Settings אתה מגדיר את כל ההגדרות האיכות/קידוד/גודל/משקל של הקובץ.

אם אתה רוצה לייצא בפורמט mpeg, לחץ על File >> Export Timeline >> Adobe MPEG Encoder. שם אתה תראה כבר את כל האפשרויות להגדיר על הקובץ MPEG שאתה מייצא.

זה בכללי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!!!,

אני יכול ליצור גם קיבצי VOB?

יאיר.

פורסם

ממממממ....

במבט ראשון, לא ראיתי שם אפשרות לשמור בפורמט הזה..

אבל אתה יכול לחפש בעצמך ב-File >> Export >> Adobe MPEG Encoder אם יש אפשרות שתשנה את שם הקובץ למטה למשהו עם סיומת vob.

אם קיימת אפשרות כזאת, היא צריכה להיות שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים