עבור לתוכן

היצור של ה DELL2209WA הופסק.

Featured Replies

פורסם

חוסר יכולת לעמוד בביקוש?... fault חדש בייצור ש DELL מסתירים מאיתנו?... או שאולי יש יורש בפתח.

פורסם

הערכה שלי:

תוצאה של מיתון כלכלי, וכנראה למפעל המייצר יש התחיבויות ליצרניות אחרות ומצד שלי

פורסם
  • מחבר

חוסר יכולת לעמוד בביקוש?... fault חדש בייצור ש DELL מסתירים מאיתנו?... או שאולי יש יורש בפתח.

להלן לגבי תאורית הקונספירציה שלך :silly:

http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1034363815&postcount=41

היורש UltraSharp 2410W אולי?

פורסם

יש תשובה מנציג DELL בלינק שנתת:

* Nothing so machiavellian. The panel manufacturer cannot keep up with our demand for the entry IPS panel. We cannot sell what they cannot give us.

Did they think they priced it too low?

* No.

פורסם

מגניב.

טוב שלמישו יש כאן עצבים לקרוא.

פורסם

יש לי מין הרגשה שיעבור עוד זמן עד שתהיה עסקה כזאת שוב. ישנן שמועות שה-e-IPS היה נסיון של LG להיפטר ממלאי פאנלים שהיה לה ושזוהי סטייה שלא תחזור שנית. היורש שלו נמצא כביכול בדמות ה-LG W2220P שצפוי לצאת עוד החודש (ואולי באוקטובר?) ושיעלה באירופה כ-1,400 ש"ח, כנראה שאצלנו יותר. היתרון הכי גדול שלו - הצגה של 1920x1200 פיקסלים באופן טבעי - הוא גם החסרון שלו ביחס לגודלו: 22 אינץ'.

עריכה: עולם קטן, מסתבר. הבחור שכתב על ה"קונספירציה" פירסם הודעות בכמה פורומי חומרה מרכזיים והוא מנסה לגרום ל-LG אמריקה להביא את הדגמים שאודותם דיבר. מעניין אם מה שהוא אומר זה נכון... אם כן, אז ה-W2220P יעבור גילגול נשמות ויפעם תחת הלוגו של Dell בתור היורש הרשמי של ה-2209WA המוצלח יותר לכאורה. נחכה ונראה.

פורסם

The panel manufacturer cannot keep up with our demand for the entry IPS panel.

בדיוק הטיעון שלנובו השתמשה בה להסביר למה הפסיקו לשים מסכי IPS בחלק מהניידים שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים