פורסם 2009 ביולי 1816 שנים הוא עשה את זה עמוד קודם : הכרטיסים שלך בסטוק ? אני יריץ גם עכשיו ויבדוק מה התוצאה... אם הכרטיסים שלך עובדים על גשר CF אחד נסה להוסיף גם את השני, חלק מהמשתמשים מדווחים על שיפור בביצועים...
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מחבר נראה לי שמצאתי את הבעיה אני חושב שהכרטיס החדש לא מותקן טוב...[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים כניראה שמו לך את הכרטיס הנוסף בסלוט האחרון... ( 3 סלוטים PCI-E ) תעביר אותו אחד למעלה.
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מחבר אם יש לי אפשרות מחר להחליף את הכרטיסים על מה הייתם ממליצים למסך 24 או שזו האפשרות הכי טובה רק חבל שזה לא מותקן טוב...
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים היינו ממליצים לקנות רק 4890 בודד... יש לך כבר זוג... אין מה להחליף... פשוט תעביר את הכרטיס התחתון סלוט אחד למעלה.
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים מחבר אני כנראה באמת ישאר עם אחד השני היה מיותר בניגוד למה שהמליצו לי...זיכוי על הכרטיס החדש אני מקבל 100%אני מבין שכרגע 2 כרטיסים מיותרים ויהיו מיותרים גם במצב של מסך 24...ב-1300 שקל אני חייב להשתמש כדאי לקנות סט נוסף של 3 סטיקים של גיגה 1600 MHZ ולשדרג את הקירור של המעבד כדי לעשות אוברקלוק יותר טוב או פשוט לקחת את הכסף?
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים קח את הכסף, באמת, עזוב אותך מעוד שידרוגים כרגע זה חבל.תישאר עם מה שיש לך ותהיה מרוצה. בבוא הזמן אתה כבר תדע מה לשדרג
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים למסך 24" ( 1920 ) ב CF שלך כבר יתחיל להראות שיפור יפה ב FPS... כרטיס אחד יספיק בכל מקרה... קודם תעשה מה שהמלצתי לך, במידה והביצועים לא יספקו אותך תחזיר אחד...
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים מחבר המחשב חוזר מחר מהמעבדה אחרי תיקון של הגשרים ושל הלוחאם... עד שבוע הבא אני אנסה את הcrossfirex והם נתנו לי אפשרות אם אני לא ההיה מרוצה או להחלחף ל- GTX295 או להישאר עם כרטיס בודד... תודה רבה על העזרה עזרתם לי מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.