עבור לתוכן

KSP - האם הם נשארו אותו הדבר?

Featured Replies

פורסם

מה מצחיק בזה? זה החוק. כל חנות חייבת להציג מדיניות החזרת מוצרים.

בסדר אבל להדפיס את זה ולהדביק על כמעט כול הקיר שיש להם? אני מבין בדף שאתה חותם עליו עסקה אבל על כול הקיר?

זה פשוט מצחיק אפילו שזאת חנות טובה [ברצינות] קניתי אצליהם הרבה דברים שיש לי במחשב עכשיו ושום דבר לא התקלקל וכו' קיבלתי

את המוצר במצב מעולה ובמחיר נמוך עד הרצפה ::)

• תגובות 39
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אלכס, העם דורש לראות את השלטים!

פורסם

מה מצחיק בזה? זה החוק. כל חנות חייבת להציג מדיניות החזרת מוצרים.

לא בדיוק נכון. כל חנות שרוצה לעקוף את החוק מבלי להיפגע, חייבת להציג מדיניות החזרת מוצרים.
פורסם

נכון. החוק אומר שחנות שלא מציגה, צריכה לעבוד ע"פ החוק להגנת הצרכן. KSP לקחו את התקנון שלהם רחוק מכל תקנון שראיתי אי פעם.

לא שזה רע, פשוט יש צרכנים שלא קוראים לא את השלטים על הקיר ולא את התקנון כאורך הגלות שחותמים עליו בכל עסקה כי הם חושיבם שזה כמו בשאר החנויות.

פורסם

אני חושב שצודק זה שהגיבלו שאם השלט אינו נמצא במקום גלוי ובולט ע"פ החוק, הוא אינו תקף.

(בניגוד לתמרורים מאחורי עצים או סימני דרך שנמחקו וכן תקפים :pissed:) . . . :)

פורסם

........... אני אישית בזמן האחרון קונה את החלקים שלי בKSP בלבד בסניף רעננה ואני מרוצה עד לגג מהשירות, ........

קניתי פעם מחשב בסניף רעננה. לוח האם שהוצג לעיני היה שונה מזה שנרשם בהזמנה ובסופו של דבר היה גם שונה מזה שסופק בפועל. לא היתה לי בעיה עם זה אילו היו מניחים דברים "על השולחן" ואומרים מראש שהבטיחו אבל יש להם בעיה. מה שמרגיז זה הנסיון "להחליק".

בנוסף - נאמרו לי דברים שלדעתי אינם גילוי נאות ואינם האמת כולה. כשדובר על הוספת כרטיס מסך זמן מה לאחר קבלת המוצר באם יהיה צורך הובטח בע"פ בעת הרכישה כי "אין בעיה, תוכל להוסיף בעצמך מתי שתרצה" . בפועל החברה מגבילה אחריות ומסירה אותה אם שי פתיחת המוצר. זה לא נאמר בעת המכירה אלא נעשה מצג הפוך. אין לי בעיה עם תנאי מגביל זה או אחר לענין האחריות, כל עוד זה מוצג בגלוי לפני המכירה ובמיוחד כשלא אומרים דברים הפוכים בעת המכירה.

בנוסף - נמכר מוצר חשמלי לכאורה בניגוד לחוק (אי התאמה לתקן הישראלי של כבל חשמל, מכירת מוצר שאינו תואם לתקן רשמי היא עבירה פלילית) ועוד התחילו להתווכח איתי כשחזרתי וביקשתי כבל חשמל תקני.

עד כאן חוויה מרכישה אצל KSP רעננה. אבל יתכן מאד שלא מדובר במדיניות חברה אלא חוסר תיפקוד נאות של מנהל הסניף והעובד שלו.

יתכן גם שמאז החליפו את האחראי במקום. הכל יתכן, אבל ליצור שם רע לוקח הרבה פחות מאשר לתקן את הרושם.

לגבי מודעה על מדיניות ההחזרה:

חובה להציגה במקום בולט בנקודת התשלום או ההזמנה, באופן שקונה סביר יוכל לקרוא ולהבין לפני עשיית העיסקה. לא על החשבונית (שהיא מסמך הניתן אחרי התשלום) ולא מאחורי דף ההזמנה (שזה מסמך הניתן ללקוח אחרי חתימתו על ההזמנה) אלא לפני עשיית העיסקה. אם הם עושים זאת זה מצויין. אם הניסוח "דפוק" צריך לראות אם זה בכוונה ליצור עירפול ( לנצלו להתחמק מהחזר ) או סתם עילגות הניסוח.

אם הניסוח תקין וברור ויש שפע של מודעות (עותקים) במקומות שונים בחנות זה מבורך.

פורסם

נכון. החוק אומר שחנות שלא מציגה, צריכה לעבוד ע"פ החוק להגנת הצרכן. KSP לקחו את התקנון שלהם רחוק מכל תקנון שראיתי אי פעם.

לא שזה רע, פשוט יש צרכנים שלא קוראים לא את השלטים על הקיר ולא את התקנון כאורך הגלות שחותמים עליו בכל עסקה כי הם חושיבם שזה כמו בשאר החנויות.

האמת שזה בדיוק כמו בכל חנות רק שאצלהם ז. לפחות ברור, במיוחד העניין של מי מספק אחריות למוצרים שהם לא מייבאים לבד. בשאר החנויות התקנון לא פחות ארוך ולא מכיל הרבה פרטים רלוונטיים באמת.

פורסם

מה - אה - קו.

פורסם

כיוון ש-KSP משווקת את כל ההמוצרים שלה באינטרנט, תמיד ניתן לטעון שעסקה שבוצעה שם היא מכר מרחוק (שמוגדרת בחוק בתור עסקה שבוצעה בעקבות שיווק מרחוק), ואז ניתן להשתמש בסעיפי החוק של מכר מרחוק שהם מטיבים עם הצרכן יותר מאשר מדיניות החזרת מוצרים שלא במכר מרחוק

פורסם

לדעתי אפשר לקנות מ-KSP הכל חוץ ממחשבים מורכבים (גם אם זה מפרט שהקונה הביא), ולוחות אם (שהאחריות שלהם מאוד חשובה...).

פורסם

כיוון ש-KSP משווקת את כל ההמוצרים שלה באינטרנט, תמיד ניתן לטעון שעסקה שבוצעה שם היא מכר מרחוק (שמוגדרת בחוק בתור עסקה שבוצעה בעקבות שיווק מרחוק), ואז ניתן להשתמש בסעיפי החוק של מכר מרחוק שהם מטיבים עם הצרכן יותר מאשר מדיניות החזרת מוצרים שלא במכר מרחוק

אבל אתה לא באמת רוכש מוצר דרך האתר של KSP, אתה רק משאיר פרטים והמוצר נשמר עבורך בסניף. אתה צריך להגיע לחנות פיזית ולשלם. אז KSP יכולים להגיד "סליחה, אבל ראית את המוצר פיזית ודיברת עם המוכר, החוק לא תופס".

אני יודע שאני כל הזמן נשמע כמו סנגור של KSP, אבל אין לי שום קשר לרשת הזאת חוץ מהעובדה שאני נהנה לרכוש בסניף אשדוד. אני פשוט נגנב מרמת הנאיביות בפורום. אתה באמת חושב שרשת כמו KSP עם סוללה של עורכי דין, אחוז רווח שואף ל-0 ופנייה למכנה המשותף הנמוך ביותר בציבור הישראלי (ע"ע קמצנים מגעילים שלא מבינים כלום, רוצים הכי זול ורק חפשים איזה פרצה לגנוב/לדפוק/לרמות/לקבל הנחה) ישאירו פתח לתביעות? זה נראה לך הגיוני?

פורסם

אבל אתה לא באמת רוכש מוצר דרך האתר של KSP, אתה רק משאיר פרטים והמוצר נשמר עבורך בסניף. אתה צריך להגיע לחנות פיזית ולשלם. אז KSP יכולים להגיד "סליחה, אבל ראית את המוצר פיזית ודיברת עם המוכר, החוק לא תופס".

אני יודע שאני כל הזמן נשמע כמו סנגור של KSP, אבל אין לי שום קשר לרשת הזאת חוץ מהעובדה שאני נהנה לרכוש בסניף אשדוד. אני פשוט נגנב מרמת הנאיביות בפורום. אתה באמת חושב שרשת כמו KSP עם סוללה של עורכי דין, אחוז רווח שואף ל-0 ופנייה למכנה המשותף הנמוך ביותר בציבור הישראלי (ע"ע קמצנים מגעילים שלא מבינים כלום, רוצים הכי זול ורק חפשים איזה פרצה לגנוב/לדפוק/לרמות/לקבל הנחה) ישאירו פתח לתביעות? זה נראה לך הגיוני?

הנה התחלנו, מר רקורד שבור עם אותם ציטוטים עלובים כמו תמיד "סוללת עורכי דין" , "נהנה מסניף אשדוד" "קמצנים מגעילים שלא מבינים כלום"

פורסם
  • מחבר

"סוללת עורכי דין" ?

אני יגיד לך ככה, בן-אדם, חברה או כל גוף אחר שדורש ומעסיק הרבה עורכי דין להגנתו מעיד על משהו.

אז אני מבין מהאשכול הזה שKSP נשארו אותו KSP כמו פעם, כן?

כמובן שיש את אלו שמרוצים, גם באייבורי יש לקוחות שמורצים, בכל מקום יש, הרי בסופו של דבר אף אחד לא אמר שהם %100 כישלון לכל לקוח... וחבל שאנשים למורות הביקורות ממשיכים לקחת סיכונים וקונים מהם מוצרים.

פורסם

לדעתי אפשר לקנות מ-KSP הכל חוץ ממחשבים מורכבים (גם אם זה מפרט שהקונה הביא), ולוחות אם (שהאחריות שלהם מאוד חשובה...).

אבל זה כמעט כל מה שהם מוכרים :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים