פורסם 2009 ביולי 1716 שנים כרגע שלי הצלצול הוא A pain that I'm used to (חתוך לפזמון כמובן; של דפש מוד).וההודעה אני מחפש משהו טוב.ושעון מעורר(איך לא)- chop suey של SOAD-חתוך ממתי שהם מתחילים לשיר
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים צלצול - SWtH, חתוך מהסולו גיטרההודעה - הדיפולט של הטלפון (Samsung E250), אין לי אפשרות למותאם אישית שם (מה שמעצבן אותי מאוד)
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים צלצול- לפעמים chop suey!, לפעמים סברה קדברה ופעם ב.. אני חותך סולו גיטרה משיר כלשהו ומשתמש בו. הודעה- הייתי עם HEADSHOT TIME, אבל זה עשה לי פדיחה קטנה אז אני עם הרגיל של נוקיה בינתיים. עריכה: 1:10- 1:17
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים צלצול: הרגיל של נוקיההודעה: http://www.zedge.net/ringtones/884/intel-sms-ringtone/?pos=0&search=intel+sms
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים מחבר ori14האמת שכששמעתי את זה זה גרם לי לצחוק אבל באמת קצת מפדח להודעהלאף אחד אין משהו מקורי ?אני מחפש בנרות צליל טוב להודעה
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים צלצול - שיר אחד melodic death metal שצריך להחליף השיר נפתח בצרחות צליל הודעה - Mail motherfucker מהסרט eurotrip [כשהוא מקבל הודעה במחשב]
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים תאמת שאני מחליף בתדירות גבוה ..SMS - הדיפולט של סוני אריקסוןשיחה נכנסת - רמיקס שעשיתי לשיר "אדם צובר זכרונות"
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים צלצול: אביתר בנאי - עד מחר הודעה: סתם משהו רגיל של סוני אריקסון. להודעה באמת מיותר לשים שיר\מנגינה.
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים מחבר אני לא מחפש שיר מנגינה, אלא משהו נחמד בסגנון mail motherfucker כמו שציינו פה[סתם דוגמא, האמת שזה דיי נדוש]ועכשיו שיניתי לצלצול - Smashing the opponent (החדש של אינפקטד) - את הקטע של הפזמון בסוף, עם הגיטרות
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים אני לא מחפש שיר מנגינה, אלא משהו נחמד בסגנון mail motherfucker כמו שציינו פה[סתם דוגמא, האמת שזה דיי נדוש]ועכשיו שיניתי לצלצול - Smashing the opponent (החדש של אינפקטד) - את הקטע של הפזמון בסוף, עם הגיטרותחחח יש גם אחד של worms המשחק שהוא צועק INCOMING!! מצחיק ממש
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים הנה שלי http://www.youtube.com/watch?v=Xo_vGOf3mzQ&feature=relatedהשיר הראשון כמובן . השני גם נחמד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.