עבור לתוכן

המלצה לרכישת מחשב נייד - בטווח מחירים 4,000-5,000

Featured Replies

פורסם

שלום ותודה לכל מי שנכנס ;)

מטרות המחשב : עבודות משרדיות כגון אינטרנט ואופיס, משחקים קלים ואשמח גם לכבדים, צפייה בסרטים (בד"כ מוריד HD או HDTV ידוע לי שגודל המסך לא הכי אידיאלי בשביל זה אבל עדיין), עריכה גרפית - אם פוטושופ וכל מיני עריכת תמונות נחשב אז כן.

* גודל המסך : גודל 15 ומשהו (הבנתי שיש 15.4 ו-15.6 לא משנה לי איזה מהם).

* משקל רצוי : לא ממש משנה לי אבל שיהיה בתחום הסביר והנורמלי, לא חשוב לי שיהיה ממש קל אבל שלא יהיה כבד.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך : כן ולא, לרוב אני אהיה ליד שקע חשמלי ואם לא אז אני אצטרך אותו לאיזה שעתיים-שלוש-ארבע ללא טעינה (אלא אם כן אפשר להטעין ברכב ?)

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות : כן DVI, HDMI.

* בלוטות : בוודאי שכן.

* גודל מינימלי של כונן קשיח : לא פחות מ-250 ואין לי בעיה גם עם 320.

* צורב DVD : רצוי מאוד.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא ממש מבין בזה, אני לא מתכוון לחיות בחו"ל אז ככה שאחריות בארץ מספיקה לי.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי : HP.

אז זהו אחרי שפירטתי בשאלון המובנה של הפורום אני ארשום גם בכמה שורות שלי מה אני רוצה :

אני רוצה מחשב של HP עם מסך של 15, זכרון של 4GB (!) לא פחות, כונן קשיח 250GB +, צורב DVD, מעבד טוב וחזק (בהתאם למחיר) וכרטיס מסך טוב שיריץ משחקים כמו Pro Evolution Soccer 2009.

וזהו בעקרון התקציב הוא בין 4,000 ל-5,000 שקלים ואני אשמח אם זה יהיה בטווח הזה אבל אם ממש יש לכם המלצה למחשב שבדיוק בשבילי וחזק בסטייה של איזה 100-300 שקלים אז תציעו אולי יהיה שווה לי להוסיף את זה.

אני פשוט לא הכי מבין במעבדים וכרטיסי מסך אז הנה סתם דוגמה למחשב שמצאתי בחנות באג אבל אני לא יודע מה טיב המעבד והכרטיס מסך ולכן אני צריך את עזרתכם להכניס לי קצת שכל ומידע חיוני שייתן לי לרכוש את המחשב המתאים לי ושאני לא אתבאס, אז הנה סתם מחשב שמצאתי -

מחשב נייד HP Compaq Presario CQ61-280

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7579&perur=2&t=1&c=320

ודרך אגב מה עדיף Compaq Presario או Pavilion ? פשוט הרבה אמרו לי שה-Pavilion יותר טוב ואין לי בכלל מה ההבדלים בכל מיתוג.

תודה על העזרה ושיהיה לכולנו שבת שלום :xyxthumbs:

*** נוסף בעריכה :

יש שני מחשבים שמצאתי בפנדה HP Pavilion dv6-1160ej שיקר בכמעט 200 שקלים מ-HP Pavilion dv6-1180ej ... והכי מוזר שהוא יקר יותר אבל דווקא ה-1180 יותר חדש (בגלל המספר אני אומר) והם זהים בכל דבר חוץ מהמעבד ב-1180 שיותר טוב ויש שנה יותר אחריות בו.. אז איך יכול להיות דבר כזה ?

הנה המפרטים תגידו לי אם המעבדים בשניהם והאם הכרטיסי מסך "ATI Mobility Radeon HD 4530 512 MB" טוב ?

1160 : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=25847

1180 : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=25848

תודה שוב.

פורסם
  • מחבר

אממ חיכיתי כמעט יום וחצי אז אני מקפיץ.

מנהלים אם עשיתי טעות - אנא קבלו את התנצלותי.. פשוט אני צריך עזרה ואין לי את מי לשאול על מנת לקבל תשובות כי בחנויות מנסים לדחוף לי מחשבים שלא לטעמי מחברות שונות על מנת לקבל יותר בונוס על מכירה ומכפישים את HP כדי שאני לא אקנה מהחברה הזאת אלא ממה שהם הציעו שכולם בעצם יותר טובים מ-HP דבר שנראה לי קצת לא נכון.

פורסם

אני לא יודע לומר לך למה המחשב עם המפרט היותר טוב דווקא יותר זול. לפעמים יש טעויות במחירון ולפעמים סתם המחיר מנופח בלי שום סיבה, או שיש מבצע...

סה"כ, המחשבים נראים בסדר גמור, מעבר למשקל שהוא די גבוה יחסית לגודל (אבל ייתכן שהוא לא מדויק).

פורסם
  • מחבר

אהה אוקיי, תודה על התשובה קודם כל.

אבל יש לך מושג לגבי כרטיס מסך ? אני פשוט לא ממש מבין בכרטיסי מסך ואני אשמח שיהיה לי כרטיס מסך טוב להריץ את ה-PRO 2009 והשאלה מבחינת מעבד שפעם ראיתי ש-P יותר טוב מ-T או ההיפך ואני ממש אבל ממש מבולבל ואני מת לרכוש בשבוע-שבועיים הקרובים.. אבל כמה שזה אולי יישמע לכם מצחיק אני רוצה לקבל את האוקיי שלכם כי אני יודע שאם אני ארכוש מחשב שתמליצו לי עליו אני אהיה שמח ושקט ומבסוט על עצמי ואני לא אהיה עם תהיות חבל שלא התייעצתי בפורום... (ומנהלים אין צורך לדאוג אם אני לא אוהב את המחשב חס וחלילה אני לא אתחיל לרשום פה הודעות "בגללכם קניתי מחשב ;D).

ושוב - תודה רבה רבה רבה !

(ועוד שאלה לא הכי קשורה - ראיתי בחנויות באתרים כאילו שרשום שדרוג למערכת הפעלה Windows 7 מאוקטובר, השדרוג כאילו מבוצע בחינם חוץ מעלות משלוח ? כי משלוח אני לא צריך ויכול לחסוך את עלותה כי יש לי דרך להגיע אליה היא בנשר ליד חיפה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים