פורסם 2009 ביולי 1816 שנים אלכס גר ברמת גן(ראיתי אותו באוטובוס וכן, אתם יכולים לגעת בי).עוקבים אחריי :alien:מטריד.
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מחבר אלכס, בשבת ניסיתי את המעדן שלך ולא סבלתי.אבל מצד שני גם את הגבינה לא ממש אהבתי אז אני אנסה שוב עם גבינה אחרת.
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים זה המוצר היחידי בשוק שאני קונה למנה הזאת כי הגבינה חתוכה כבר מהמפעל לקוביות של 1X1 ס"מ, סליחה שלא אמרתי קודם פיראוס בולגרית קוביות 250 גרם 5% http://www.tnuva.co.il/site/he/tnuva.asp?pi=71&doc_id=19188 כמו שאתה רואה על הקופסה יש אבטיח וקוביות גבינה. הוציאו את זה במיוחד למנה הנ"ל.
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מחבר הבעיה הייתה בטעם של הגבינה...לא יודע, אולי אני אנסה לא בולגרית ואותה אני אוהב עם האבטיח. הגבינה לבד גם לא הייתה טעימה לי כ"כ.מה שכן-אבא שלי שם גבינה מלוחה בפסטו וזה הולל בשולחן (לא ניסיתי אישית). הוא פשוט שם את הגבינה בצלוחית כשתחתית הצלוחית מכוסה בשכבת פסטו.
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים זה המוצר היחידי בשוק שאני קונה למנה הזאת כי הגבינה חתוכה כבר מהמפעל לקוביות של 1X1 ס"מ, סליחה שלא אמרתי קודם פיראוס בולגרית קוביות 250 גרם 5% http://www.tnuva.co.il/site/he/tnuva.asp?pi=71&doc_id=19188 כמו שאתה רואה על הקופסה יש אבטיח וקוביות גבינה. הוציאו את זה במיוחד למנה הנ"ל. איייייי תענוג.. אני מוסיף גם בזיליקום מהמרפסת אגב, הבחנתי בך מאחר ואני מרבה לקרוא באתר ואת תמונתך קשה לפספס 60 אאל"ט 8)
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים אגב הבולגרית קוביות ממש טובה. ניסתי שלשום אהבתי !! מענין כמה זה משמין לעומת הגבינה הצהובה ??? בסוף יהיה אפשר לראות אנשים מנשנשים בולגרית ברחוב
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים אין קיץ בלי אבטיח. האבטיחים לאחרונה קצת לא משהו.אם נגמרת עונת האבטיחים, נגמרת עונת הקיץ.
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים אני קניתי אחלה מלון לא מזמן אחד עלה לי עשרה שקלים בכל מקרה כמות הריסוס ששמים על תותים לדוגמא היום הורסת אותו לחלוטין. ולפי מיטב הבנתי אם נתקלתם בתות שמן אין זה אומר דבר על עסיסיותו אלה כנראה הזריקו לו חומרים .
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים האמת שלמרות המחיר קניתי השבוע בסופר ירקות אורגניים כאהל בשקית שקופה אטומה. יש שם נגיד 6 עגבניות, כמות דומה של מלפפונים וכדומה בשקיות נפרדות.אתם יודעים מה ? זה יותר טעים מהירקות הרגילים שאני קונה.
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים רק אני כאן לא סובל פירות? :-Xהדבר הכי קרוב לפירות שאני אוכל זה קורנפלקס TRIX.
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים אתם יודעים מה ? זה יותר טעים מהירקות הרגילים שאני קונה.זה הכל פסיכולוגי לגמריי ,ועוד ירקות מהונדסים גנטית אמורים להיות טעימים אף יותר מירקות טיבעיים .אפילו בדקו את זה באיזה תוכנית שנתנו לאנשים ירקות רגילים ואמרו להם שהם אורגניים ,ולהפך ורוב האנשים היתבלבלו .ובלי קשר לזה ,אני אוהב אשכוליות ;D
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים רק אני כאן לא סובל פירות? :-Xהדבר הכי קרוב לפירות שאני אוכל זה קורנפלקס TRIX.פירות או ירקות?הירק היחיד שאני נוגע בו מחוץ למרק/רוטב לפסטה/קטשופ זה מלפפון, אבל פירות אני אוכל כמעט הכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.