פורסם 2009 ביולי 1716 שנים כרגע סיימתי את המנגו הראשון שלי לשנה זו ואני מאושר. עונת המנגואים החלה! (אל תצחקו עלי כי אני טיפש)
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים לא יכול לסבול מנגו... הוא טעים אבל המרקם שלו וגם כל העבודה שצריך להשקיע בשביל לחתוך פלח מנגו... אני בעד בננות/ענבים/תפוחים וכמובן- אבטיח. אבטיח טוב וקר מנצח כל גלידה.
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים לא יכול לסבול מנגו... הוא טעים אבל המרקם שלו וגם כל העבודה שצריך להשקיע בשביל לחתוך פלח מנגו... אני בעד בננות/ענבים/תפוחים וכמובן- אבטיח. אבטיח טוב וקר מנצח כל גלידה. אבטיח קר? הרבה יותר טעים אבטיח ללא קירור שישר פותחים אותו איך שהוא.[כמובן הכל תלוי בטעם של כל אדם -אבל כל מי שאני מכיר אוהב את זה חם ככה שזה כנראה הרוב] אבטיחים אני כבר אוכל די הרבה זמן, אבל עכשיו יש את הסוג היותר טוב. לגבי מנגו אצלי אין דאגות כי האישה [או אבא שלה] שהוא שף -עושה את המלאכה [ומביא צלחת מכל טוב חתוך כמו שצריך]
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים ענבים אדומים קפואים FTW!!! יותר טעים מממנגו/ אבטיח לדעתי, ואפשר לאכול מול המחשב בלי לפחד על המקלדת(ברצינות, זה טעים ברמות, אבל לא מוסקט, זה מין אדום ובחלק יש נגיעות של ירוק).
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים אני יכול לאכול ולאכול ולאכול ענביםאו שנגמר, או שאני אומר לאמא שלי שתיקח את זה ממני כי אני לא יכול להפסיק
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים לטעמי הענבים הארוכים [לא יודע מה שמם-יש אותם בסוף העונה] ממש קשה להפסיק לאכול אותם.כל הסוגים השניים כמעט ולא נוגע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.