עבור לתוכן

בעיה קטנה עם המסך 2443BW

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ראשית הייתי רוצה להודות לכל האנשים בפורום, המנהלים ושאר המגיבים שעזרו לי לבחור את המסך הוכחי שלי - samsung 2443BW.

שנית, קיבלתי את המסך לפני יומיים ולדעתי הוא מדהים, זכרתי שאמרו פה בפורום שהוא לא יפה וכאלה אבל לדעתי הוא ממש יפה ומתאים לי בול. הדבר הראשון ששמתי לב אליו כאשר חיברתי את המסך היה העובדה שראיתי סוג של גלים לאורך אלכסון המסך. שיניתי את תמונת הרקע למשהו קהה יותר ממה שהיה וגלים אלה נעלמו. נתקלתי בגלים מסוג זה בדפי אינטרנט בעלי רקע בגוון הכחול. דבר נוסף שהפריע לי היה שכאשר הרקע שחור, אני רואה סוג של שלג בצורת קווים אלכסוניים במסך. גם כשהרקע של שולחן העבודה היה שחור וגם כשאני צופה בסרטון ביוטיוב למשל על -fullscreen זיהיתי את ה"שלג" הזה.

לפרוטוקול אני אציין כי כרטיס המסך שלי הוא בן כ-שנה וחצי (אולי זה קשור)

אשמח מאוד לקבל את עזרתך בדומה לזו שקיבלתי בעבר, האם זו בעיה במסך או לחלופין משהו בכרטיס המסך?

תודה מראש, מיכאל.

פורסם

תבדוק שהכבל שמחבר את המסך למחשב מהודק טוב בשני הצדדים, ולא נוגע ביותר מידי כבלים בדרך שיכולים לייצר הפרעות.

פורסם
  • מחבר

שוב שלום

עשית את מה שאמרת, ניתקתי וחיברתי את הכבלים מחדש רק כדי לוודא שבכל חובר כמו שצריך, גם ההידוק נעשה במידה שווה. למראת זאת עדיין אני רואה את הקווים האלכסוניים האלה בץמונות עם רקע שחור וכשאני רואה דברים ב-fullscreen. אז מה לדעתך הבעיה?, מה עליי לעשות?

פורסם

האם אתה מחובר ב-VGA או ב-DVI? אתה רואה את ההפרעות בשני המצבים?

המסך עובד על הרזולוציה הטבעית שלו (1920X1200) וב-60HZ?

יש לך אפשרות לחבר מחשב אחר למסך ולבדוק?

פורסם
  • מחבר

אני קצת מובך, אין לי מושג מה זה VGA או DVI אני משתייך לאלה שלא מבינים במושגים הללו. אני רק יודע שיש שני כבלים, כחול ולבן ושניהם מחוברים.

אכן המסך הוא על הרזולוציה הטבעית שלו 1920X1200 ו-60Hz .אין לי מחשב נוסף שהייתי יכול לחבר את המסך אליו.

פורסם

תנסה כל אחד בנפרד עם עדיפות ללבן(DVI)

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להודות לכולכם, אלה שעזרו לי והמליצו על המסך הזה (2443) לעניינו הכל בסדר וה"בעיה" נעלמה, חיברתי את כבל ה-DVI והכל בסדר

לפרוטוקול אני אוסיף ואומר שפורום זה הוא נהדר ואני אמשיך לבקר פה ואמליץ עליו לאחרים.תודה

פורסם

לפני שאתה נעלם לך, רציתי לשאול משהו - המסך מגיע עם שנאי או שהשנאי בילט-אין והוא מתחבר ישירות לחשמל?

פורסם

השנאי BUILT IN :hi:

פורסם

טוב, אז אני חרמן עליו. קצת מתבאס מהאפשרות שאני אתחרט אחרי זה על קניית TN כזה ענק.. שוקל אולי לרדת (או לעלות - במחיר) ל- e-IPS של ה- 2209WA, אבל מצד שני ממש חבל לי על השטח שאני אאבד.. דילמה.

פורסם

הגעתי להכרעה - הזמנתי את המסך ב- 1150 ש"ח.

פורסם

וואו, איפה קנית אותו בכזה מחיר?!

פורסם

וואלהשופס. באמת מחיר מעולה. מקווה לא להתחרט.

פורסם

כלומר זכית במכרז?

פורסם

אכן.. תמונות בעוד כ- 14 ימי עסקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים