עבור לתוכן

שווה לקחת טרמפיסטים - חוויה אדירה לפני כמה &#1

Featured Replies

פורסם

הקדמה: מי שמגיב רק בשביל להגיד שאני חופר או משהו כזה, שלא יופתע במידה ויזכה להתעלמות מוחלטת.

שני לקחים למדתי היום:

1. קחו טרמפיסטים כשאפשר

2. לפעמים כשמבריזים לכם, זה דבר טוב

אני אתחיל מהתחלה: סיימתי לאכול ארוחת ערב אתמול בשמונה וחצי בערב, חצי שעה לפני שאמורה הייתה להתחיל הופעת ג'אז גדולה בסטודיו עלמיא ביפו. דיברתי יום לפני עם ידידה שתצטרף אלי. הרמתי לה טלפון אם מתאים לה שאני אאסוף אותה, ואז גיליתי שהיא עסוקה. התקשרתי לעוד אנשים שאולי ירצו לבוא למרות ההתראה של שניה וחצי, אף אחד לא התעניין. בסוף התקשרתי למורה לשעבר שלי שגרה ביפו, בתקווה שתבוא עם החבר שלה ואז יהיה לי עם מי לדבר מלבד עם הגיטריסט שהלך לנגן באותו ערב, והזמין אותי בפייסבוק.

אחרי זה קיבלתי טלפון אחר, וכשסיימתי איתו השעה הייתה כבר תשע וחצי, והתקשרתי לאיש הקשר שפרסם את המספר בפייסבוק, ושאלתי אם גם בשעה הזאת שווה לבוא. הוא ענה שהנקניק שהזמין אותי בסוף הלך לחתונה ולא ינגן, והלכתי בכל זאת, בשביל האנשים שהזמנתי בתקווה שיבואו. חניתי על המדרכה ליד הנמל, מתוך ידיעה שאין פקחים בלילה ושאני לא חוסם אף אחד. כשהגעתי ב-11 בלילה אחרי הרבה סיבוכים וטעויות בדרך, מצאתי מקום ריק. טלפון נוסף אישר את החשש שהאירוע בוטל עקב חוסר במגיעים. סימסתי לאנשים שהזמנתי שלא יבואו. בגלל זה אגב אני נכנס בחינם באירוע הבא שלהם, רק לדבר עם שחף (מקווה שאני זוכר נכון את השם של הבעלים של סטודיו עלמיא ביפו - אדם הגון). כולי מבואס באתי לחזור הביתה, רק שבדרך עצרתי לטרמפיסט.

הטרמפיסט הסתבר בדרך לרחובות\ראשון לציון, למסיבת יום הולדת של ידידה. למרות שזה לא היה כל כך על הדרך שלי העלאתי אותו, כי אני יכול הרי להגיע הביתה גם מאיילון. אחרי כמה טלפונים אושר העניין, ואני לא סתם נכנסתי למסיבה, גם נכנסתי בחינם. היה כיף אדיר, נהניתי מאוד, פגשתי המון אנשים מדהימים (למרות שרק הטרמפיסט היה בן 21, הסתדרנו יופי), שכרגיל התלהבו מאיך שאני רוקד, בחיים שלי לא שמחתי כל כך שהבריזו לי שני אנשים באותו יום. לא שתיתי כל הערב, בשביל להיות מסוגל לנהוג חזרה הביתה, היה מועדון "כבשה למעלה" או משהו כזה ברחובות, והיה משובח: מוזיקה טובה, אנשים טובים ודיג'יי טוב. בשלב מסוים אחד מהחברים של הטרמפיסט אמר לי "קח אותו הביתה, הוא לא מרגיש טוב". בשלב זה של הערב כבר היו לי בדם כמויות רעילות של קפאין, ולראשונה מזה שנה וחצי, גם ניקוטין (צדק חבר שאמר שזאת בחיים לא באמת הסיגריה האחרונה, למרות שעכשיו אני מתכוון לא לעשן עוד איזה שנה וחצי), והחזרתי אותו הביתה.

היינו ליד רחוב הנביאים בבת ים, וחשבתי לקפוץ להגיד שלום לדודה שלי, אבל השעה הייתה פאקינג 4 בבוקר אז ויתרתי. אחרי שהורדתי אותו נסעתי על כביש 4 שידעתי שיחזיר אותי הביתה, אבל כשראיתי שהשילוט מראה לי "אשקלון" "חולון" ו"באר שבע" קלטתי שאני על הכביש הנכון, אבל על הצד הלא נכון. לקח לי כמה עשרות קילומטרים להסתובב, וגם זה במקום בלי שלט שאסור אבל אני לא בטוח שזה היה חוקי כי לא היה שם נתיב שמאלה או חץ שמאלה. למרות הפיתוי, לא נסעתי יותר מ-120 קמ"ש את הדרך חזרה. נסעתי שוב את כל העשרות קילומטרים עם שני חלונות פתוחים בשביל רוח ורדיו בווליום גבוה בשביל לא להרדם, והגעתי לבסוף הביתה. למרות שהייתי צריך לתת לעצמי סטירה בשביל להשאר ער מרוב שהייתי עייף, עשיתי חניה אחורית מעולה (כרגיל), ועליתי הביתה.

אז זהו. מה שלמדתי היום רשום למעלה, ושכמובן, לא כל יום רע חייב להגמר רע, ויכול להשתפר בצורה קיצונית. המסיבה הייתה אחת מהאיכותיות ביותר שהייתי בחיים שלי, ואני מקווה שעד הגיוס המתקרב יהיו לי עוד כאלה ;D

בחיי שאני צריך כתוב ספרים...

• תגובות 34
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחרי כל הסיפור הזה שסתם תופס מקום בשרת :silly: למה פתחת שני דיונים זהים???

פורסם
  • מחבר

בטעות.

אלכס - אם יש תגובות בשניהם, תאחד בבקשה, או תמחק כבר עכשיו את הדיון השני.

פורסם

בואנה שטיין אתה חתיכת מגלומן :lol:

פורסם

ולחשוב מה אני עשיתי ב 4 בלילה היום ::)

פורסם

נו, משתלם לקחת טרמפיסטים.

קחו אותי!!

קחו אותי!

:yelclap:

פורסם

הקדמה: מי שמגיב רק בשביל להגיד שאני חופר או משהו כזה, שלא יופתע במידה ויזכה להתעלמות מוחלטת.

אתה חופר או משהו כזה.

וחבל שהודעת מראש שתתעלם בצורה מוחלטת, אני דווקא בחור שאוהב הפתעות.

פורסם

אורן כדאי שתבדוק עד כמה טובה הייתה המסיבה.

surprise-buttsex-bottle.jpg

פורסם
  • מחבר

אתה חופר או משהו כזה.

וחבל שהודעת מראש שתתעלם בצורה מוחלטת, אני דווקא בחור שאוהב הפתעות.

מדבר הרבה, יודע, ויש לזה סיבה במקרה הזה :)

תמונה גאונית, כרגיל :xyxthumbs:

פורסם

תורובסקי !!! :smile1:

16inch-howitzer.gif

אתה יודע למה אני מתכוון.

פורסם

הוא יודע למה אתה מתכוון ..

אני רק לא בטוח אם הוא בקטע.

פורסם

יש לו מפרק מלכותי ברגל השמאלית ...אני רציני ..

פורסם

מרתק.

פורסם

מרגש.

פורסם

שובה לב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים