עבור לתוכן

לא מצליח להרדם-עצות לנדודי שינה?

Featured Replies

פורסם

אני מת מעייפות אחרי שבוע מייגע עם חוסר בשעות שינה ואני לא מצליח להירדם כרגע. :please: help

פורסם

בפניך עומדות מספר אפשרויות:

1. נוע אל עבר בית המרקחת התורן במקום מגוריך ורכוש לעצמך חפיסת כדורי שינה ללא מרשם.

2. טבול באמבטיה חמימה למשך מספר דקות.

3. הורד את "יהורם גאון - האוסף המלא" ונגן במכשיר המוזיקה הקרוב למיטתך עד אשר תירדם.

4. צפה בערוץ הולמרק.

5. תישאר ער.

6. קום מכיסא המחשב ועבור אל בית הכיסא, לאחר ישיבה טובה וניגוב רענן כנס אל מיטתך ונסה להירדם.

7. בצע פעילות מהנה כלשהי כגון צפיה בערוץ האופנה, ביצוע שיחות ארוטיות בתשלום ממכשיר הפלאפון של אחיך או גלישה ב/b/ עד אשר תשכח כי היית עייף.

8. צפה במכסחי המיתוסים, זה אף פעם לא מזיק.

9. בצע את אחד הניסויים ממכסחי המיתוסים שנאמר בהם שבשום פנים ואופן אין לנסות אותם בבית, לאחר מכן לא יהיה אכפת לך שאתה עייף כי פשוט לא תהיה.

10. קח נבוט, גש אל גן המשחקים הקרוב אל מקום מגוריך, מצא מספר אימואים לבחירתך וחבוט בהם עד כלות נשמתם.

11. תתאבד.

12. פגע בעצמך, בצע אקט אובדני וחייג ל101 על מנת שיגיע אמבולנס שיקח אותך לחדר מיון שם ירדימו אותך.

13. גש אל חדר המיטות של של שכניך בתקווה שהשכן יהיה בבית ויעזור לך להירדם.

14. גש אל חדר המיטות של שכניך בתקווה שהשכן לא יהיה בבית והשכנה תעזור לך להישאר ער.

15. הזמן זונה.

16. רחץ עצמך במים חמים, שתה כוס תה ונסה להירדם.

17. נעל את כל הפתחים בחדר והפלץ עד אשר רמת הגזים הרעילים תהיה כ"כ גבוהה שתאבד את ההכרה, עלול להיות איטי יותר ביחס לשיטות אחרות.

פורסם

תנסה לא לחשוב על כלום.

לא מחשבות מרגיעות ולא על כבשים ולא על כלום, פשוט תנקה תראש.

אם יש לך מזגן שים על 24 מעלות.

אלו הדברים שעוזרים לי :P

פורסם

קצת ספורט ואתה תתעייף יופי :)

אם אתה לא מתעסק בספורט אז הגיע הזמן :P

פורסם

תרביץ לעצמך.

פורסם

ספורט ספורט ספורט!

ולקום מוקדם

פורסם

נונטאק, איזו השראה!

ובנימה יותר רצינית: תברר מהם הדברים המפריעים לך להרדם ותפתור את שורש הבעיה, אתה יכול גם להשתמש בכדורי שינה, אבל זהו לא דבר טוב לטווח ארוך.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

ספורט ספורט ספורט!

ולקום מוקדם

מחזק פי מיליון , הייתה לי בעיה דומה ועדיין יש לי...אני פשוט לא מצליח להירדם כשאני לא עייף ממש...

ריצה בערב או משהו מסדר אותי פיקס

פורסם

tits-they-are-awesome.jpg

עם זוג כזה ואתה נרדם יופי

פורסם

העצה הכי טובה שתצא מהלחץ של "חייב להירדם " מי קבע שאתה צריך עכשיו שינה מרובה בכלל ?

6 שעות בלילה זה מספיק מדעית .

פורסם

עם זוג כזה ואתה נרדם יופי

הכריות הכי טובות שיש :xyxthumbs:

פורסם

גם לי יש את הבעיה הזאת.

תדאג שלא משנה באיזה שעה אתה הולך לישון תמיד תקום עד 9 וחצי 10.

ככה בלילה שאחרי תישן בלי בעיה.

פורסם

לקרוא איזה ספר טוב.

פורסם

תצפה בערוץ הכנסת

פורסם

העצה הכי טובה שתצא מהלחץ של "חייב להירדם " מי קבע שאתה צריך עכשיו שינה מרובה בכלל ?

6 שעות בלילה זה מספיק מדעית .

מה?זה לא 8?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים