עבור לתוכן

איזה קירור עדיף? Mugen 2 או IFX-14?

Featured Replies

פורסם

איזה עדיף, בהנחה שלכל אחד יש 2 מאווררי Scythe Sleap Stream 120mm 1200RPM 70CFM? חוץ מזה, האם ה-IFX-14 יכול להזיק ללוח (לעקם או משהו)? כי הוא מאוד כבד ומאסיבי, ואני לא כ"כ (אם בכלל, לכו תדעו ::)) מנוסה בהרכבת קירור למעבד..

אני קצת סוטה מהמסלול, אבל למה ה-Scythe הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~SY1225SL12M~18~0.htm כ"כ זול? גם 70CFM שזה נחמד, וגם שקט יחסית.. נראה לי מעט הזוי יחסית למחיר..

• תגובות 40
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמובן שה- IFX-14 טוב יותר.

ה-Mugen 2 טוב בגלל המחיר שלו ביחס לביצועים.

אם אתה מתקין את הIFX בצורה נכונה - הוא לא אמור להוות סכנה ללוח.

פורסם

עדיף מאיזה בחינה? ביצועים בתכל'ס או ביחס לעלות? :nixweiss:

כי המיוגן מציג ביצועים מעולים ביחס למחיר שלו והוא נחשב בעיני רבים בתור קירור מעולה.

והIFX עדיין מראה ביצועים יותר טובים אבל הוא עולה כמעט פי 2 מהמיוגן.

ודי כבר עם המיתוס הזה שהקירור יעקם את הלוח :screwy: בשביל זה המציאו את הפלטה האחורית.

והמאוורר שהבאת יותר זול כי הוא פחות שקט ודוחף פחות אוויר מסדרת הS-FLEX

פורסם

שים לב לגודל-

http://i32.tinypic.com/14vskjs.jpg

חשוב מאוד שיהיה לך מקום חחחחח :)

הייתי הולך על הIFX, אפילו בגלל המחיר.

פורסם

ChaoShon

אתה עושה אוברקלוק? אם כן אז באיזו מידה?

הפרש המחירים הלא הגיוני ממש רחוק מלהצדיק את הפרש הביצועים היחסית מזערי

פורסם

הIFX יותר טוב אבל אין שום סיבה ללכת עליו

השיפור בקירור לא שווה את התוספת במחיר

פורסם

מישהו יודע באמת מה ההבדל במעלות שיש בין 2 הקירורים?

פורסם

לא שווה בכלל ,שיפור של בין 5-7 מעלות ועלות של עוד 200 שקל (וזה בלי המאווררים) ,הקירור ניראה מדהים ,עובד מדהים אבל לא מתאים כמעט לאף מישתמש ,כי הוא יקר (כמו שנאמר) וגדול מאוד .

או במלים אחרות ,עם אתה לא עושה איזה אוברקלוק לא שפוי ,אין לך סיבה ללכת על ה ifx (אלה עם כן יופי חשוב לך ואתה מוכן לשלם על זה ).

פורסם

ממה שאני ראיתי, הבדל של 2-4 מעלות בלבד

אני לא בדקתי אישית ,זה פשוט מה שראיתי באחת הביקורות ,מה כן אני יודע שדברים כאלו נוטים להיות לא מדויקים ,בעיקר יחסית למדינת ישראל החמה .

פורסם

בכל אופן ככה או ככה, הMUGEN 2 צריך להיות בטופ כשבוחרים קירור על אחת כמה וכמה אם לא מתבע אוברקלוק גדול אם בכלל

פורסם

היה נחמד לדעת איזה OC מתוכנן, יכול להיות שאפילו את הMUGEN אתה לא צריך...

פורסם

בכל אופן ככה או ככה, הMUGEN 2 צריך להיות בטופ כשבוחרים קירור על אחת כמה וכמה אם לא מתבע אוברקלוק גדול אם בכלל

איזה קישקוש יש קירורים לא פחות טובים מהמוגן!!!

דבר שני בגלל גודלו צריך לשקול טוב טוב באיזה מארז להכניס אותו התפוקה שלו במארז כדוגמת HAF לא תהיה דומה אפילו בחצי מול התפוקה שלו במארז כדוגמת ה 690

ודבר לא פחות חשוב לאיזה מעבד אתה מתאים את הקרור

כי למעבדים שונים מתאימים קרורים שונים לא בגלל הסוקט דווקא

זה גוף קרור גדול מאוד שלא מתאים למארזים כאלה חוסם את זרימת האויר ולא נותן שיפור מקרורים אחרים נהפוך הוא במקרים גם מרע את טמפרטואת המארז והמעבד

לכן זה שיקול מרכזי שלוקחים מוגן 2

לא לשכוח שבביקורות המוגן 2 לא נמדד בתוך מארז לכן יש לו אפקט ביצועים יפה מאוד אם תכניס אותו לתוך מארזי MIDI למעשה סירסת אותו והצאת ממנו את כל העוקץ!

פורסם

זה לא התרד הראשון (ולצערי לא האחרון) שפותחים על שני הקירורים האלה..פותח התרד יש לך את כל המידע בפורום תריץ חיפוש בבקשה..

מיותר סתם לחזור על דברים שנאמרו ולא פעם אחת !

אם יש לך שאלה ספציפית שנוגעת למערכת שלך..שאל..מעבר לזה ..ציינתי כבר :smile1:

פורסם

לא לשכוח שבביקורות המוגן 2 לא נמדד בתוך מארז לכן יש לו אפקט ביצועים יפה מאוד אם תכניס אותו לתוך מארזי MIDI למעשה סירסת אותו והצאת ממנו את כל העוקץ!

צודק חלקית... כל אתר והשיטה שלו לבדיקה, אבל אל תכליל את כולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים