פורסם 2009 ביולי 1616 שנים איזה עדיף, בהנחה שלכל אחד יש 2 מאווררי Scythe Sleap Stream 120mm 1200RPM 70CFM? חוץ מזה, האם ה-IFX-14 יכול להזיק ללוח (לעקם או משהו)? כי הוא מאוד כבד ומאסיבי, ואני לא כ"כ (אם בכלל, לכו תדעו :) מנוסה בהרכבת קירור למעבד.. אני קצת סוטה מהמסלול, אבל למה ה-Scythe הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~SY1225SL12M~18~0.htm כ"כ זול? גם 70CFM שזה נחמד, וגם שקט יחסית.. נראה לי מעט הזוי יחסית למחיר..
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים כמובן שה- IFX-14 טוב יותר.ה-Mugen 2 טוב בגלל המחיר שלו ביחס לביצועים.אם אתה מתקין את הIFX בצורה נכונה - הוא לא אמור להוות סכנה ללוח.
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים עדיף מאיזה בחינה? ביצועים בתכל'ס או ביחס לעלות? כי המיוגן מציג ביצועים מעולים ביחס למחיר שלו והוא נחשב בעיני רבים בתור קירור מעולה. והIFX עדיין מראה ביצועים יותר טובים אבל הוא עולה כמעט פי 2 מהמיוגן. ודי כבר עם המיתוס הזה שהקירור יעקם את הלוח בשביל זה המציאו את הפלטה האחורית. והמאוורר שהבאת יותר זול כי הוא פחות שקט ודוחף פחות אוויר מסדרת הS-FLEX
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים שים לב לגודל- http://i32.tinypic.com/14vskjs.jpg חשוב מאוד שיהיה לך מקום חחחחח הייתי הולך על הIFX, אפילו בגלל המחיר.
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים ChaoShonאתה עושה אוברקלוק? אם כן אז באיזו מידה?הפרש המחירים הלא הגיוני ממש רחוק מלהצדיק את הפרש הביצועים היחסית מזערי
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים הIFX יותר טוב אבל אין שום סיבה ללכת עליוהשיפור בקירור לא שווה את התוספת במחיר
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים לא שווה בכלל ,שיפור של בין 5-7 מעלות ועלות של עוד 200 שקל (וזה בלי המאווררים) ,הקירור ניראה מדהים ,עובד מדהים אבל לא מתאים כמעט לאף מישתמש ,כי הוא יקר (כמו שנאמר) וגדול מאוד .או במלים אחרות ,עם אתה לא עושה איזה אוברקלוק לא שפוי ,אין לך סיבה ללכת על ה ifx (אלה עם כן יופי חשוב לך ואתה מוכן לשלם על זה ).
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים ממה שאני ראיתי, הבדל של 2-4 מעלות בלבדאני לא בדקתי אישית ,זה פשוט מה שראיתי באחת הביקורות ,מה כן אני יודע שדברים כאלו נוטים להיות לא מדויקים ,בעיקר יחסית למדינת ישראל החמה .
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים בכל אופן ככה או ככה, הMUGEN 2 צריך להיות בטופ כשבוחרים קירור על אחת כמה וכמה אם לא מתבע אוברקלוק גדול אם בכלל
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים בכל אופן ככה או ככה, הMUGEN 2 צריך להיות בטופ כשבוחרים קירור על אחת כמה וכמה אם לא מתבע אוברקלוק גדול אם בכללאיזה קישקוש יש קירורים לא פחות טובים מהמוגן!!!דבר שני בגלל גודלו צריך לשקול טוב טוב באיזה מארז להכניס אותו התפוקה שלו במארז כדוגמת HAF לא תהיה דומה אפילו בחצי מול התפוקה שלו במארז כדוגמת ה 690 ודבר לא פחות חשוב לאיזה מעבד אתה מתאים את הקרורכי למעבדים שונים מתאימים קרורים שונים לא בגלל הסוקט דווקאזה גוף קרור גדול מאוד שלא מתאים למארזים כאלה חוסם את זרימת האויר ולא נותן שיפור מקרורים אחרים נהפוך הוא במקרים גם מרע את טמפרטואת המארז והמעבדלכן זה שיקול מרכזי שלוקחים מוגן 2 לא לשכוח שבביקורות המוגן 2 לא נמדד בתוך מארז לכן יש לו אפקט ביצועים יפה מאוד אם תכניס אותו לתוך מארזי MIDI למעשה סירסת אותו והצאת ממנו את כל העוקץ!
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים זה לא התרד הראשון (ולצערי לא האחרון) שפותחים על שני הקירורים האלה..פותח התרד יש לך את כל המידע בפורום תריץ חיפוש בבקשה.. מיותר סתם לחזור על דברים שנאמרו ולא פעם אחת ! אם יש לך שאלה ספציפית שנוגעת למערכת שלך..שאל..מעבר לזה ..ציינתי כבר
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים לא לשכוח שבביקורות המוגן 2 לא נמדד בתוך מארז לכן יש לו אפקט ביצועים יפה מאוד אם תכניס אותו לתוך מארזי MIDI למעשה סירסת אותו והצאת ממנו את כל העוקץ!צודק חלקית... כל אתר והשיטה שלו לבדיקה, אבל אל תכליל את כולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.