פורסם 2009 ביולי 1616 שנים יש לי לוח אם של ג'גה בייט (רשום בחתימה..)רציתי לדעת אם הוא תומך בחיבור של אוזניות עם מקרופון.. ורמקולים בו זמנית..אם כן באיזה חיבורים? אני עכשיו על החיבור הירוק לאוזניות והאדום למיקרופון והרמקול מנותק..וזה מציק להחליף כל הזמן.. :\ ונראה לי לא הגיוני שזה ככה...תודה..
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים לא הבנתי בכלל.אוזניה שמגיעה משולבת עלם מיקרופון לרוב מגיעה גם כן עם 2 חוטים, אדום וירוק, אתה פשוט מחבר אותם בקדמת המארז וזהו.
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים מחבר החיבורים שיש לי מקדימה לא עובדים.. :\מאחורה אין לי חיבור לשניהם?היציאת RCA לא יכולה לעזור לי?
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים לא יכול להיות שאין לך כניסות PL ¼" נפרדות לרמקולים ואוזניות. תשים לב כמה אפשריות חיבור PL יש לך שם ואני גם דיי בטוח שהם גם עם jack sensing על הדרך.
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר גם אני אבל בגלל זה אני שואל.. כשניסתי לחבר אליהם המחשב לא זיהה... אולי צריך לעדכן את זה איכשהו..
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים בדיוק בגלל זה רשמתי על jack sensing. אתה צריך לקבוע בדרייבר מה יהיה התפקיד של כל "חור".
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים כשאתה מחבר משהו הוא "מזהה" את זהאתה פשוט מחבר את הרמקולים לכל אחד מהצבעים ואומר לו שזה SPEAKERS זה הכל
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר כשאתה מחבר משהו הוא "מזהה" את זה אתה פשוט מחבר את הרמקולים לכל אחד מהצבעים ואומר לו שזה SPEAKERS זה הכל וואלה לא קופץ לי כלום אולי כי אני על ויסטה 64 ביט..
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים הלוח אם שלי גם מאותה חברה כמו שלך . איך נקראת התוכנה של הכרטיס קול (בXP זה נמצא בצד ימין של המסך ליד השעון) ? אם יש לך realtek hd audio manager אז תפתח את זה . למעלה יש לך לשוניות תבחר בלשונית audio I\O ושם יש לך את כל החיבורים של הפנאל . תחבר את האוזניות והרמקולים ואז תלחץ שם על החיבור שעליו חיברת ותבחר שם את מה שחיברת . הנה מצאתי באינטרנט תמונה איך שזה אמור להיראות .
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים מחבר טוב הסתדרתי , עכשיו בעיה אחרת.. אני מגדיר תאוזניות על 5.1 והם פועלות כמו סטריאו רגילות..הלוח אם שלי זה GA-EP45-DS3R (מחובר לכרטיס קול המובנה) למישהו יש רעיון?
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים שלום לךאוזניות הם סטריאו ולא 5.1 אני לא יודע עם קיימות אוזניות שהם 5.1 כי הם בדרך כלל על בקר סטריאו בקשר לשמיעה 5.1 ברמקולים אתה צריך כרטיס קול שתומך ובהגדרות של הכרטיס קוללי למשל יש פאנל ניהול לזה ועם אין לך כנס להגדרות קול ויש לך אפשרות לסמן שםאיזה חיבור אתה מחברשים לב שכניסה ירוקה בדרך כלל נותנת רק סטיראו לכן יש כמה כניסות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.