עבור לתוכן

האם יש אלטרנטיבות ל CM 334\5 במחיר שלו כיום 175 ש"ח +-

Featured Replies

פורסם

יש אותו בTMS עכשיו ב 170 ש"ח...

בכל אופן רציתי עידכון אולי יש משהו שהוא עדיף אולי הסדרה החדשה של TT.

מה שאני רוצה עכשיו זה מארז למערכת בת 3 שנים שהיה מאוורר טוב בנוי בצורה טובה לפחות כמו ה CM ושיהיה אפשרי לעשות סידר נורמאלי לכבלים.

בעיקרון המארז אמור להכיל חומרה חדשה בעוד כשנה שנה וחצי. ואיך מבחינת הרשת סינון ב 335 שווה לקחת אותו או זה יחסום יותר את זרימת האוויר.

המערכת שמיועדת להיכנס לשם זה המערכת במפרט הראשון. וכמובן בעוד שנה בערך מערכת חדשה לגמרי.

פורסם

RAIDMAX APEX או CM334 זה בטווח מחירים של 165-170 שקל

תיקח בשחבון ש APEX מגיע עם 2 של 120 ל 334 תצטרך להוסיף אחד

פורסם
  • מחבר

אני מוסיף גם ככה מאוורר 120MM נורמאלי... כי כמה שידוע לי בטווח מחירים אלו אין מארזים עם מאווררים נורמאליים.

אך גם לדעתי עם מאוורר אחד ה334 עדיף על APEX הוא לא נראה לי כזה קריר..

איזה אלטרנטיבות עוד יש? ותתיחסו גם לאם כדאי ללכת על ה335 עם המסנן?

פורסם
  • מחבר

חברה?? אפשר עוד תגובות בבקשה?

פורסם

כאחד שיש לו ת344 אני יכול להגיד לך שתשכח מלעשות ''סידור כבלים''

אין כל כך איפה להחביא שמה תחוטים וכל הדברים בסגנון אבל תמיד אפשר לאלתר.

בכלליות הוא מארז מצוין ביחס למארז של 170 שקל.

הוא מכיל לי את כל החומרה מצוין E5200+N-V73+1HDD+4850 והמארז בכלל לא חנוק ולא כלום.

פורסם
  • מחבר

תגיד לאיזה טמפ' כ.מסך שלך מגיע? כי אצלי בFULL LOAD עם OC קטן הוא מגיע עד 94C.. למרות זאת במשחקים הוא לא עובר את ה70C.

פורסם

לחבר שלי יש את ה APEX (קנה לא מזמן מחשב זול יחסית), אחרי שהוא קנה שאלתי אותו והוא אמר שהמארז בסדר. הוא אמר שהמאווררים לא רועשים והאוורור לא רע יחסית למחיר. גם באינטרנט ניראה כאילו מאוד מרוצים מהמארז הזה. מה שכן אין כל כך מקום לסידור ויש חלקים חדים.

לי יש את ה 334, הקירור שלו לא רע אפילו עם מאוורר אחד (כמובן שאם יש לך כרטיס מסך רציני אז כדאי להוסיף, לי יש 4670 אז לא צריך מאוורר נוסף). המאוורר שמגיע עם המארז לא רע בכלל, ה TOOL FREE עובד בסדר. ניסיתי להוסיף מאוורר קידמי אבל כל המאווררים שלי הם עם CFM ו RPM גבוהים אז יש הרבה רעש מהפגיעה של האוויר בדפנות. גם במארז הזה אין באמת מקום לסידור אבל לא ראיתי חלקים חדים.

אם אתה מחפש משהו מאוד זול אז ה APEX יהיה בסדר, אם אתה יכול להוסיף ל 334/5 אז אין סיבה לא להוסיף. יש עוד מארזים במחיר הזה:

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=183

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4223

פורסם
  • מחבר

המחיר של 334 אי אפשר למצוא יותר הגון ממנו :-).

בעיקרון אני די סגור עליו פשוט רוצה לראות שלא יצאו אלטרנטיבות בזמן האחרון ואני לא יודע עליהם.

יש לי 3850HD אז גם יהיה במארז עוד מאוורר אחד מקדימה כמובן.

לגבי סידור כבלים אם אני מצליח לסדר לא רע במארזים ג'נרים לחלוטין אני חושב שאפשר להסתדר גם עם ה 334 כמובן שזה לא יהיה 100% טוב אבל בכל אופן זה עוזר.

רוצה שוב לשאול אם משהו התנסה עם ה 335 עם מסנני אבק ואיך הוא כי לי לא יצא לראות אותו אפילו.

פורסם

פותח התראד...

תעשה לעצמך טובה ותקנה אנטק 300 .

אם זה ממש חורג

אז האפקס מעולה

ולי יצא סידור כבלים מעולה בכל המחשבים שבניתי במארז הזה .

פורסם
  • מחבר

אם כבר אנטק אז אני יעדיף לקחת עוד מארז 590.

אבל תכלס לא רציתי מארז יותר מידי רציני... אפקס קריר כמו 334 עם 2 מאווררים?

פורסם

האפקס סבבה לאללה.

מה אתה הולך להכניס שמה ?

פורסם
  • מחבר

הולך לשבת שם

CPU: 2.8 ghz P 511 1M cache

GPU: SAPHHIRE 3850HD 256MB PCI-E

MEM: 2X1 667 1Gb OCZ

HD: WD 160GB 8MB 7200RPM

MB: GIGABYTE 8I945PL

PSU: 430W TR2

ועוד איזה שנה +- אני יעביר תכולה אחרת כמו GTX 260 עם E8400 וכו'.. אין OC ולא יהיה גם. ואם אני עושה זה לאיזה יום מקסימום.

פורסם

אני בספק שעוד שנה זה מה שישב על המדפים... E8400 בטוח לא, ה- GTX260 קצת יותר סביר שיימכר.

פורסם
  • מחבר

:lol:

לא זה רכיבים שיש לי עכשיו קניתי אותם מזמן אבל עוד שנה משדרגים כרגיל אז אני רוצה להעביר אותם מה CM 590 למארז שאני יקנה.

ולCM 590 נקנה משהו יותר רציני.

פורסם

יהיה מעולה לדעתי .....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים