עבור לתוכן

ביקורונת על Donkey Kong Jungle Beat

Featured Replies

פורסם

לא כולם יודעים אבל המשחק הראשון שהדמות מאריו הופיע בו לראשונה היה המשחק הראשון של דונקי קונג

מאז הסדרות יתפצלו והיו גם כל מיני ספינים ל2 הסדרות

Donkey Kong Jungle Beat היה משחק הדונקי קונג הראשי האחרון שיצא הוא יצא כמה שנים אחרי דונקי קונג 64 שהיה תלת מימדי לראשונה בסדרה

אבל המשחק הזה חזר ל2D

היה לו גם גימיק שלא יצא לי לנסות וזה אפשרות לשחק רק אם תופי משחק של נינטנדו בלי אף המצעי שליטה אחר

בכל מקרה מדובר על משחק פלטפורמה 2D די סטנדרטי חוץ מהטופים

למי שלא יודע מה זה פלטפורמה אז תחשבו על משחקים כמו סוניק \מאריו וכו

בכל מקרה נינטנדו החליטה לשחרר חלק ממשחקי הגימקיוב לWII בשליטת WII ואם האפשרות שמירה של הWII

(לWII יש תאימות מלא לאחור לגימקיוב אם מחברים גימפאד וכרטיס זיכרון גימקיוב וההוצאה מחדש אומרת שלא צריכים את זה יותר)

בכל מקרה המשחקים האלו נמכרים כמשחקים מוזלים מההשקה

בכל מקרה כמה פרטים טכנים -

גרפיקה -הגרפיקה סבבה אבל לא משהו באמת חדש או מפתיע

גרפיקה נחמדה לא יותר לא פחות

סאונד -די נחמד

שליטה -אחת מהבעיות המרכזיות בגרסה הזאת מצד אחד אין תמיכה בגימפאד גימקיוב שזה מאוד מוזר למה עשו את זה

לפי מה שהבנתי ביטלו את התמיכה בתופים שזה פחות מעניין אותי אבל די מוזר ואני לא מבין למה

השליטה הוחלפה בשליטה שרובה סטנדרטית אבל לאחת מהפעולות העיקריות במקום כפתור החליפו בשקשוק שזה מאוד מעצבן

חוץ מזה הכניסו עוד כמה גימיקים של שקשוקים שמרגישים מאוד לא נוח במשחק בסגנון הזה

וזה מאוד פגע לי בחווית המשחק

היה יכול להיות הרבה יותר טוב אם שליטה סטנדרטית לגמרי וכנראה גירסת הגימקיוב בגלל זה הרבה יותר טובה

אורך חיים -מאוד קצר שעות בודדות של משחק

אם הייתה שליטה טובה או במילים אחרות בלי גימיקיות היה אפשר לחזור על זה כמה פעמים ולנסות להשיג ציון מושלם בכל השלבים

אבל איך שזה לא רואה סיבה לחזור

לסיכום זה משחק מאוד מאכזב וציפיתי להרבה יותר ממשחק דונקי קונג ראשי

אפשר רק לקוות שבפעם הבא נינטנדו תפתח משחק חדש לגמרי ולא סתם פורט שהורידו לו אפילו את השליטה הסטנדרטית

920789_20050104_screen001.jpg

new-play-control-donkey-kong-jungle-beat--20090506034521323_640w.jpg

פורסם

וואי אז עדיף באמת שלא יגעו ב windwaker

אני עד עכשיו בבאסה שאין בTP אפשרות לשחק עם כפתור B בווימוט בתור חרב ואני צריך להתעסק עם הנונצ'ק עד שלינק יעשה שילד באש

פורסם
  • מחבר

windwaker דווקה יכול להרויח הרבה מהוצאה מחדש כזאת

חוץ מזה זה שהם ביטלו את האפשרות לגימפד במשחק הזה לא אומר שכל הוצאה מחדש תיהיה כזאת

מה שעצבן אותי בwindwaker זה לעשות את המוזיקות אם יפתחו אותו נורמלי להוצאה מחדש

השליטה בWII תיהיה נוחה בהרבה

חוץ מזה יש בו הרבה פחות לחימה לאומת TP ויש המון זמן שאתה בסירה ואז אין את החרב גם ככה

פורסם

הרבה פחות לחימה?!

היצורים האלה לא אומרים לך משהו??

miniblin.png

neya na nnanyeah nana nyeah naya

לעשות מוזיקה זה לא כזה קשה התרגלתי לזה תוך יום והתחלתי להוזיז את הC STICK בלי להסתכל על המסך אפילו ב wind god aria ו earth god lyric שזה 6/4 time

פורסם
  • מחבר

zelda ww very kzoal dont wary abot wii play virzion

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים